שוקלד אגוזים
New member
גם אם יכוונו אליכם אקדח לרקה../images/Emo202.gif
לעולם אבל לעולם אל תסכימו לשחק בסרט או להיות ניצבים
מזה מספר ימים הפך מקום עבודתי לאתר הסרטה של סרטו של אבי נשר , עשרות אנשים על הסט , מה שנקרא בלאגן מאורגן אנשים צעירים שרוב תפקידם לסבל להעביר דברים ממקום למקום ליצור את האוירה בנקודת זמן אי שם בשנות השישים מתרוצצים מהבוקר עד שעות הלילה המאוחרות עד אפיסת כוחות. במשך שעות ארוכות כל סצינה מצולמת עשרות פעמים שוב ושוב ושוב ..... 6 דקות של סרט צולמו במשך 12 שעות! רחמתי על השחקנים ריחמתי על הניצבים
אין לי מילים לתאר את העבודה השוחקת הזו ואין לי הסבר מדוע אנשים עוסקים בעבודה שהשכר בה אם אני אערוך השוואה , גובלת בפרוטות ,האם כמה דקות של תהילת נצח על גבי המרקע שוות את המאמץ הזה? והנה וידוי אישי
אי שם בצעירותי התקבלתי לתאטרון לילדים ולנוער, עבדתי על המונולוג במשך כחודש , ולא ישנתי עד שהגיע המכתב עם האשור וההזמנה לחזרה על הצגה . האבא שלי שמח פחות , מזה לא תוכלי לחיות פסק
וכך נגוז הכל....... , שנים נשאתי עימי את החלום , שאם אמצא את הזמן אולי אקח חלק באיזה אנסמבל לחובבים. את כשרון הזמרה המרתי בחבורת זמר ופה ושם הנחתי ערבי תרבות . אחרי צפייה ונטילת חלק בשבוע האחרון בהפקה הנ"ל, קברתי סופית את כל השרידים והרצונות בכיוון .
זה מצ'עמם שוחק והכי טוב ללכת לקנות כרטיס ולראות את המוצר המוגמר
למה מה ? שאני אשפשף? ....
לעולם אבל לעולם אל תסכימו לשחק בסרט או להיות ניצבים