גם אם יכוונו אליכם אקדח לרקה

גם אם יכוונו אליכם אקדח לרקה../images/Emo202.gif

לעולם אבל לעולם אל תסכימו לשחק בסרט או להיות ניצבים
מזה מספר ימים הפך מקום עבודתי לאתר הסרטה של סרטו של אבי נשר , עשרות אנשים על הסט , מה שנקרא בלאגן מאורגן אנשים צעירים שרוב תפקידם לסבל להעביר דברים ממקום למקום ליצור את האוירה בנקודת זמן אי שם בשנות השישים מתרוצצים מהבוקר עד שעות הלילה המאוחרות עד אפיסת כוחות. במשך שעות ארוכות כל סצינה מצולמת עשרות פעמים שוב ושוב ושוב ..... 6 דקות של סרט צולמו במשך 12 שעות! רחמתי על השחקנים ריחמתי על הניצבים
אין לי מילים לתאר את העבודה השוחקת הזו ואין לי הסבר מדוע אנשים עוסקים בעבודה שהשכר בה אם אני אערוך השוואה , גובלת בפרוטות ,האם כמה דקות של תהילת נצח על גבי המרקע שוות את המאמץ הזה? והנה וידוי אישי
אי שם בצעירותי התקבלתי לתאטרון לילדים ולנוער, עבדתי על המונולוג במשך כחודש , ולא ישנתי עד שהגיע המכתב עם האשור וההזמנה לחזרה על הצגה . האבא שלי שמח פחות , מזה לא תוכלי לחיות פסק
וכך נגוז הכל....... , שנים נשאתי עימי את החלום , שאם אמצא את הזמן אולי אקח חלק באיזה אנסמבל לחובבים. את כשרון הזמרה המרתי בחבורת זמר ופה ושם הנחתי ערבי תרבות . אחרי צפייה ונטילת חלק בשבוע האחרון בהפקה הנ"ל, קברתי סופית את כל השרידים והרצונות בכיוון .
זה מצ'עמם שוחק והכי טוב ללכת לקנות כרטיס ולראות את המוצר המוגמר
למה מה ? שאני אשפשף? ....

maybesure

New member
יש לי יש לי!

סיפור: בתיכון למד איתי נער שנחשב לאחד ה"מופרעים" של הכיתה. לא היה שיעור שהוא לא בילה את מחציתו לפחות מחוץ לכיתה. המורים היו מיואשים ממנו. הוא היה הקונדס של הכיתה, עשה את הבלתי יאומן כדי להצחיק ולשעשע ולא ללמוד. כשהתבגר, מס' שנים אחרי הצבא נרשם ללימודים באונ', כמובן השלים בגרויות, מכינה וכל מה שצריך.. אבל לא עבר את בחינות הכניסה בגלל דיסלקציה קשה ונדחה. הוא יצא ללימודים באנגליה ולמד עריכת דין, והיום הוא עו"ד בארץ. בשעות הפנאי שלו הוא משחק בתיאטרון מקומי בעיר מגוריו. הוא נהנה מהמשחק הרבה יותר מאשר מעבודתו כעו"ד
לאחרונה אף השתתף בפרק מתוך "רמזור". הוא עדיין בדרן וכל מפגש בחברתו הופך לסטנד אפ קומדי מובחר. משחק הוא לא בהכרח סבל, יש מי שנהנים ממנו, במיוחד כאלו שזה בא להם טבעי.

כי העולם כולו במה ועוכרי דין הם בסופו של דבר

שחקנים! ומי כמוהם יודע לעשות הצגות לתמרן להיות מניפולטיבי ללחוץ על בלוטת הדמעות עורך הדין של האקס שלי היה שולח אותו לכל "הופעה" לא מגולח עם בגדים קרועים ונעליים עם חור ושניהם יחד נתנו את ההצגה הטובה בעיר
עד שיום אחד הבנק שחרר תדפיסים בהוראת בית המשפט וכשהשופט ראה את היתרות וכמות המניות והאגח"ים בחשבון שלו הוא הפסיק להם את "מסע ההופעות"......
היום עוכרי הדין ממליצים לשחקנים לחבוש כיפות שחורות...

אני מוכנה להיות ניצבת ../images/Emo9.gif

ליד הסירים שתבשלי כשתצאי לפנסיה
לך לא מתאים להיות ניצבת לסרט לאחר/ת לא מתאים לבשל ולשלישי לשמוע את הצרות של אחרים. כל אחד/ת והבחירות שלו.

באחוזת ראשונים לא מבשלים../images/Emo22.gif

יאללה חפשי מסעדות לשם נגיע שתינו להתפנן........ נראה לך שאמשיך לבשל? בפנסיה אני מתכננת לעשות- רשיון לטייס ללמוד לנגן על פסנתר ללמוד כמה שפות ולנסוע לג'ונגלים של האי פיג'י?
וחוצמזה , אחרי שצפיתי מקרוב ושוחחתי עם כמה טאלנטים זה מקצוע מתיש ביותר.

kdr

New member
סוף טוב

המקום מקרי בהחלט, אזור אילת, המקרה בחודש אוגוסט מדויק. בעברי עבדתי עבור חברת הפקה כטכנאי. באחת הסצנות היו צריכים כמה מאות ניצבים מהמגזר הבדואי. בפינת השתיה היו כמה עשרות בקבוקי מים מינרליים. בשלב מסויים ביקשו הניצבים מים לשתיה. המנהלים הבינו שמים מינרליים זה יקר מידי, כל הבקבוקים הריקים נאספו ומולאו במים דלוחים מעוקב שהובא לשטח ועמד מספר ימים בשמש הקופחת. הניצבים לא היו מסוגלים לשתות את המים המגעילים (כן אומרים מגעיל על משהו מגעיל) והכריזו שביתה. אחרי כשעה הגיעו כמה ארגזים עבורם.

כמה מגעילים אנשים יכולים להיות....../images/Emo46.gif

אני חושבת שאנחנו העם הגזעני ביותר! זה הזכיר לי ....קראת את הסקר שנערך בין מקומות העבודה שסרבו לקבל אתיופים, חרדים וערבים? איזה נימוקים איזה תרוצים פשוט בושה!

kdr

New member
לא קראתי, ראיתי את הסרט

לצערי לא למדנו להיות מאוחדים. מספיק לראות כמה מפלגות יש וכמה עוד יתפצלו בגלל איזו דעה קצת שונה. זה פועל לשני הצדדים. בכל פעם שקורה משהו, מזכירים את השד העדתי, מרוקנים/רוסים/אתיופים/מה שלא יהיה - העיקר לחוש נחות.

למעלה