גם אנחנו בסדום-טיול המשפחות של ניר

yishayvol

New member
גם אנחנו בסדום-טיול המשפחות של ניר

רשמים מהמועדון של ניר גם הפעם יצאנו לטיול המשפחות החודשי המסורתי, והפעם שישי-שבת מדהימים בדרום היפה. התחלנו בשישי בצהריים ביער להב המקסים והמשכנו לחניון לילה ליד ים המלח כולל מנגל ובילוי לאור ירח (שהתאחר להופיע) ולינה באוהלים. השכמה מוקדם בבוקר ורכיבה במסלול הפוך לכל הרוכבים (400 במספר?!!!) בנחל פרצים וביקור במערת הקמח המדהימה. הפעם רק 5 משפחות עם ילדים וטף אבל כל מטר של רכיבה-הנאה צרופה,וכל מילה נוספת מיותרת. הטיולים הופכים ליפים ומהנים מחודש לחודש ונשאר רק לצפות לטיול בחודש הבא.... (בחנוכה?) ניר, מה מצפה לנו? תמונות יצורפו בהמשך ישי

IlanShacham

New member
תודה רבה לניר, ולשאר המשתתפים

על הטיול המהנה. ולפני שיתחיל העליהום, הבהרה קטנה: המסלול והתאריך נקבעו במהלך הטיול הקודם בחודש שעבר. אחרי כמה ימים שמתי לב לכך שסובב סדום מתקיים באותו יום והפנתי את תשומת ליבו של ניר לענין. ניר דיבר עם מארגני התחרות שהודיעו שאין בעיה שנרכב שם. יצאנו השכם בבוקר לטיול, על מנת להמנע ממפגש עם הטיול העממי, אך כמובן שהזמן מתארך ולקראת הסיום פגשנו אותם (וכולם שאלו אותנו למה אנחנו חוזרים אחורה...)

עוד רגע ואני מסמיק, טיולנו הבא יהיה

בערבה ב-26 וב-27 בדצמבר. מצטרפים חדשים מוזמנים... ...אבל מצטרפים לטיולים, לא רק לרשימת הדיוור

IlanShacham

New member
שוב אתה מתקמצן על הרזולוציה? ../images/Emo8.gif

אמנם לא רצית לצלם אותי, אבל לפחות האופניים שלי מככבות בתמונה

וואלה, גם אני הייתי שם

אמנם לא מכיר אף אחד ממש מהפורום אבל לפי התמונה אני מזהה. אנחנו ביום שישי רכבנו את מעלה העקרבים הרומי, העברנו את הלילה באזור נחל פרצים ובבוקר רכבנו אותו גם כן נגד הכיוון (אבל לפני שהוזנקה התחרות) וחזרנו דרך נחל סדום (מומלץ). יותר מאוחר שניים משלושתנו רכבו מערד למצדה ואני
נסעתי להחזיר אותם... (משתלם להיות חבר שלי)

aFish

New member
הופה הופה....

נזק בלתי הפיך לשמורת הטבע, ירידה מהשבילים המסודרים, חריצים של סוליות הנעלים שלא ימחקו גם עוד 1000 שנה, שלא נדבר על הילדים חסרי האחריות שמטפסים שמה ללא קסדה.... בקיצור...קליק את זה, קליק את זה, קליק את זה, תקליק אתה זה
ובוקר טוב.

yishayvol

New member
דור העתיד

אנחנו לא בילינו כך בילדותנו (מצ"ב תמונה של עמית)

yishayvol

New member
עוד תמונה מיוחדת

היה מאוד קר בבוקר ומה לעשות ולא היה משהוא אחר להעלות באש

למעלה