גם אנחנו חולים

גם אנחנו חולים../images/Emo10.gif

עבר עליי לילה לבן תומר התעורר כל חצי שעה עם אף סתום עכשיו המטפלת התקשרה שיש לו 37.7 חום יש לי כמה שאלות - שמעתי שחלב אם יכול לעזור לנזלת ??? מישהי משתמשת ב"נזלון " קניתי את זה בבית מרקחת הומואפטי אבל אין לי מושג מה בדיוק יש שם בפנים ? מי מלח - איך אתן מצליחות לטפטף להם לאף הקטנטון ??? (שלא לדבר על לשאוב את הנזלת ) הם כל כך מסכנים שהם חולים זה פשוט שובר את הלב

מיי מלח ושאיבה

לצערי יש לי נסיון רב בשאיבה נזלת, אין מה לעשות צריך להחזיק להם את הראש ולהטות קצת אחורה, אם יש מי שיכול לעזור להחזיק את הידיים בזמן הזה אז כדאי, מטפטפים את המיי מלח עד ששומעים צליל של בליעה אצל הילד ואז זה אומר שזה נכנס ואח"כ לשאוב שירה כבר צורחת איך שאני מתקרבת היא כבר מבינה מה אני הולכת לעשות הלב נקרע אבל אין ברירה ואח"כ כשהאף נפתח הם מרגישים הרבה יותר טוב אז זה שווה.

נזלון..להיט אצלינו...

פשוט לטפטף לפה..זה עוזר מאד. אנחנו חולים..כבר מאתמול והבוקר רצנו לרופאה.. ועכשיו לטריקים.. להטות ראש לאחור..להסתכל על הפרפרים שבתקרה..לשיר שיר..ולטפטף..איזו אקרובטיקה בשביל שתי טיפות..את הנזלון הוא לוקח בשמחה..כבר פותח פה גדול. וכמובן האדים מאד עוזרים.. אני מקווה שלא יעלה החום..כי אז נצטרך אנטיוטיקה..וממש ממש לא בא לי! גם עלינו עבר לילה לבן ורק עכשיו עמית סופסוף נרדם.. תרגישו טוב ובריאות לכולנו!

רותי&ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo20.gif ולגבי הנזלת

קראתי שהמכשיר שאיבה יכול להזיק לרירית האף. אני משתמשת באפסק להפסקת הנזלת (גם הומאופטי וטיפות לפה).

גם אני השתמשתי האפסק לא עזר

אבל- הרופא נתן לנו פנצילין, זה בא בטיפות, 7 טיפות שלוש פעמים ביום במשך 7 ימים והכל עבר לדעתי כדאי לשאול את הרופא שלך על זה

יונית ש

New member
נורא הצטערתי לשמוע שתומר חולה

אני מקווה שיבריא במהירות. כבר קיבלת הרבה עצות לגבי טיפטוף צמיסת מים+מלח. גם אנחנו ניסינו וזה עוזר. זה נותן לנזלת לצאת. עשיתי את זה כך שהשכבתי את מאי על שידת הטיפולים. ולטפטף. זה הכל. לא שאבתי את הנזלת רק ניקיתי כאשר יצאה החוצה. זה באמת אף קטנטן ולכן הרופא אמר רק לנקות מה שיוצא. בלילה השתמשנו במכשיר אדים (קרים) וטיפות קרבול על מטפחת ליד המיטה. זה עזר לנו. אני מקווה שגם לכם. אני אתקשר אליך מאוחר יותר, כמו שהבנת אני לא במשרד. נשיקה לתומר להשתמע יונית

חלב אם עושה קסמים לנזלת

אם את מצליחה להשפריץ לו ממש לאף - טוב. אם לא, תשאבי טיפה עם היד לתוך מזרק או טפי ותטפטפי לו לתוך כל נחיר שתיים שלוש טיפות. פשוט קסם (גם לעיניים זה מעולה). ובעניין החום - לא לתת אקמולי לפני 38.5. החום טוב כי הוא מסמל שהגוף נלחם בפולש. הורדת החום מחלישה את התנגדות הגוף. מאידך, חום גבוה יכול להיות מסוכן אז מ 38.5 - לתת כדי שלא יעלה יותר מדי. תרגישו טוב.

למעלה