גם אני אוהבת את בנחה יש לך איסי?
ס סולדד100 New member 5/10/04 #3 מה זה כל ההודעות החדשות האלו בחצי שעה האחרונה? הפעם באמת הרגזתם אותי למלא עמוד שלם בחצי שעה? ובכול שירשור הודעה אחת או מקסימום שתיים? הפעם הגזמתם
מה זה כל ההודעות החדשות האלו בחצי שעה האחרונה? הפעם באמת הרגזתם אותי למלא עמוד שלם בחצי שעה? ובכול שירשור הודעה אחת או מקסימום שתיים? הפעם הגזמתם
P PeteR ¢ New member 5/10/04 #4 נדמה לי כי הפורום עכשיו הוא הרישמי בישראל.. וגם שמעתי ששמו פירסום בראש1 או במעריב לנוער
H hila rojas New member 5/10/04 #7 ../images/Emo41.gifאתם יודעים מה הבעיה? או שהם לא יודעים לשרשר.... או שזה גיא כי הוא עשה לנו דברים כאלו בפורום.. יעני.."גם אני אוהבת את בנחה" בהודעה חדשה.... אוךךך תלמדו לשרשר ילדים מפגרים! ושמתם לב שהם כותבים רק הודעה אחת בפורום?? ואז נעלמים זה בטוח גיא..
../images/Emo41.gifאתם יודעים מה הבעיה? או שהם לא יודעים לשרשר.... או שזה גיא כי הוא עשה לנו דברים כאלו בפורום.. יעני.."גם אני אוהבת את בנחה" בהודעה חדשה.... אוךךך תלמדו לשרשר ילדים מפגרים! ושמתם לב שהם כותבים רק הודעה אחת בפורום?? ואז נעלמים זה בטוח גיא..
ח חולת בנחה New member 5/10/04 #10 נכון..יש בלאגן../images/Emo70.gifשימחקו אולי את ההו ההודעות* האלה...כי זה מחרפן אותייי