גם אני אוהבת את ליאל =]

keren2noy

New member
גם אני אוהבת את ליאל =]

אני גם מכירה את ליאל ומאמינה שהיא תצליח בגדול עוד מאז בראבו... כתבו לי אם בא לכם אני אומרת.... היא תהיה כוכבת כמו עפרה חזר

אולי היא תהיה יותר ממנה,

אבל מה שכן-היא לא תהיה עופרה חזה. אין מה להשוות,כל דבר לגופו. ליאל זאת ליאל, עפרה חזה-זאת עפרה חזה. אני אהבתי את עפרה לדוגמא בזכות הקול שלה, אבל את ליאל בזכות הכל. קול,תכונות,אופי,ועוד המוןןןן... את מכירה את ליאל אישית?|סדגש, ואיך לא,כמובן,ברוכה הבאה :) אני הדר. =]

keren2noy

New member
היי הדר.. :)

לא אני לא מכירה אותה אישית ואת? בת כמה את ומאיפה?

../images/Emo15.gif

אני חושבת שכל מי שנמצא בפורום הזה,אפשר להגיד שמכיר אותה אישית. אנחנו מתכתבים כאן בנושאים שקשורים אלייה ומגלים המון דברים שלא ידענו,חוץ מזה שליאל כותבת כאן לפעמים בשביל לעדכן אותנו בהמון דברים. :) אני בת 15 וחצי ,מפ"ת.

keren2noy

New member
=]

מכיר אישית זה מישהו כמו חבר או חברה שלך לא מישהו שאת יודעת עליו דברים אבל הבנתי את הכוונה שלך מה באמת היא כותבת כאן איזה מתוקה.. נחמד מצידה ראיתי שהיא מאוד מפורסמת בגרמניה... ממתי זה ככה?

SpOnGeTuLa

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ואולי היא תגיע אפילו יותר רחוק

BARSASOS

New member
הייי קרן (קוראים לך קרן לא?) חח...

אמממ....היא מאוד מפורסמת בגרמניה...אני לא בדיוק יודעת ממתי.. וכן, חלק מאיתנו או כולנו (??) פגשו אותה אישית ( אני לדוגמא טסתי פעמיים להופיע איתה בח"ול..חפשתי כמה עמודים אחורה את ההודעה שכתבתי כשהצטרפתי..) ויש עוד כמה שנפגשו איתה.. וכן ...היא ממש חמודהההההה =]] היא נכנסה לכאן בדיוק ביום שעשינו את המדורות (ל"ג בעומר..)... אחחח..אני זוכרת את זה
ברוכה הבאה =]]]]] קוראים לי בר.

keren2noy

New member
טסת איתה לגרמניה ?../images/Emo2.gif

ואללה??? ספרי לי על זה<? יש לך איסיקיו או מסנג'ר?

למעלה