גם אני אוהבת דידיאר

Dejiko nyo2

New member
גם אני אוהבת דידיאר ../images/Emo3.gif

שלום, אני מהאתר המתחרה.. דאנס פארטי..חח רק רציתי לומר שכל הכבוד על הקמת פורום דידיאר בתפוז! ^_^ ואממ מאחר שבאתר שלנו אין פורום.. ואני לא חושבת שיש צורך בזה שם... אני חושבת שאסתובב בפורום הזה מדי פעם ^.^ אה, אני בת 17 מאזור השרון, אוהבת סושי, אנימה ומנגה.. וגם בכלל מטורפת על כל מה שקשור לתרבות היפנית
אין לי עדיין משטח בבית, אבל הוא עומד להגיע! ביום חמישי!! כן!!! ^___^ *מקפצצת בחדר בהתלהבות*

Dejiko nyo2

New member
אה שכחתי לשאול משהו:

באיזה רמה אתם בדידיאר? (8 רגליים? 9?...;~; בטח יש פה כאלה אלופים, הא?..) אני ברמה 6 פחות או יותר..

kush kush

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo13.gif

ותיקון- פורום IDDR
למה את חושבת שאין צורך?

Dejiko nyo2

New member
כי כבר יש שני פורומי דידיאר

כאן ובאתר של IDDR אז בשביל מה עוד אחד? אנחנו לא כזאת קהילה בגודל מפלצתי.. @@"

CajU9

New member
שאלום

ברוכה הבאה :) ראיתי באתר שלכם שאתם מוכרים שטיח ב-400 שקל, זה עם ספוג רך או קשה? P:

Dejiko nyo2

New member
הזה של ה-400 זה ספוג קשה

(ואם יותר לי לציין שהוא פי מיליון יותר שווה מהרגיל
) הרגיל, זה עם הספוג הרך עולה 230..

kush kush

New member
מאמי אני מתמצאת בחומר שלך יותר ממך?

ה230 נטול ספוג בכלל הוא דק! וה"ספוג הקשה" כביכול זה הספוג במקצועי הרגיל שנמכר אצלנו במחיר של 370. אישית.. אני מגדירה את הקהילה באתר שלנו ככהילת IDDR ולא DDR..

kush kush

New member
אבל אם את עונה תעני את האמת,

למה לשקר? זה לא עוזר במכירות.. אל תלמדי מהבוסים שלך.

Dejiko nyo2

New member
דבר ראשון, אני לא מוכרת לה שומדבר.

אני בסך הכל רקדנית, ועניתי לה את מה שאני יודעת. אז טעיתי! מצטערת. דבר שני, אני לא חושבת שלקרוא לבוסים שלי "שקרנים" זה במקום כאן, כי כמו שאמרתי לך, אני לא מנסה למכור לאף אחד שום דבר. מצידי כולם יכולים לקנות ב-IDDR הכל. לא ממש אכפת לי.

boazbarda

New member
לא לריב.

הכל בסדר לא לריב. פשוט מאוד - אין לפרסם אתרים מתחרים בפורום IDDR או בפורום IDDR בתפוז. כולם מוזמנים לתרום ולהשתתף בפורום. לשאלות בנוגע מחירים ומוצרים רק לעובדי IDDR מותר לענות.

Dejiko nyo2

New member
אני פרסמתי?

מתי ואיפה? O_O" כזכור לי רק ציינתי מחירים, וכפי שכל אחד יכול לראות, הם לא נמוכים יותר מאלו של IDDR (אם אני לא טועה הם אפילו יותר גבוהים). אז שמישהו יסביר לי איזה אתר *מתחרה* פרסמתי כאן בדיוק? o_O...

CajU9

New member
Ammm that was my bet

סורי לא הייתי צריך לשאול, טוב לא נורא זה לא יחזור על עצמו, אה כן, דבר אחרון, אני בן P:

Ultra Spidey

New member
ברוכה הבאה!

התרבות היפנית באמת שולטת... ואנימה.. במיוחד אינויאשה.

למעלה