גם אני אפתח פה אלכנוס

המ....

בכיתה ה´ היינו קבוצה של 4 בנות, מתוכן יצאנו...2.... כיתה ו´ היינו איזה 6 נדמה לי, ויצאנו 3, + אחת לא מהקבוצה שהייתה איתנו, וכיתה ז´ (הכי הכי שווה!) יצאנו כמעט כל הגדוד נראה לי....

אממממ

מחנ"ק בה´- יצאנו כל הקבוצה....18 בנות. מחנ"ק ו´- יצאנו שתי בנות מהקבוצה....אבל בכל זאת די נהניתי...זאת הייתה חוויה. מחנ"ק ז´- היה מדהים!!!! אחלה צוות! אחלה גדוד! מחנ"ק ח´- היו די בעיות אבל בכל זאת נהניתי.... מחנקים זה אחלה של דבר.........חחח טיולי פסח הכי מעצבנים.....חח חפיף...............

גם אני אפתח פה אלכנוס

המ....והשאלה שלי היא......... מאיזה מחנ"ק הכי נהינתם עד עכשיו? (דונאל דאק, אתה לא חייב לענות...חחח) ומאיזו שנת פעילות הכי נהינתם? שלי זה: המחנ"ק של כיתה ז´ (יענו שנה שעברה) ושנת פעלות של כיתה ז´! כי היה לנו צוות מנצח מה לעשות

BabyLove

New member
שלום שלום.......

אצנו במח"ץ של ה´ יצאנו איזה 20 אנשםי מהקבוצה שלי בו´ יצאנו 3 אנשים מהקבוצה שלי ואחת עזבה ביום השני אז היינ אני ועוד ילד אחד... במחנה ז´ לא הייתי...)= ומחנה ח´ היה הכי שווה!!!!!(עד עכשיו...)

לא עשינו את זה איזה שלושים פעמים?

אבל לא משנה... המחנ"ק שהכי נהנתי בו היה השנה - בט´ - השנה הראשונה של החלוץ, זה היה כ"כ כיף!!! ושנת פעילות - אני לא יודעת עם ז´ או ט´, שתיהן היו שנים שוות לאללה, בז´ בעיקר ביגלל המדריכות והטיולים... נועה.

עשינו אבל....

אני הכי נהניתי במחנ"ק ז´- למרות ששנה שעברה ממש נהניתי בחלק מהזמן- נהניתי בגיחה שהייתה לנו....וכשהגדוד שלי החליט סוףסוף לעשות מורל והשתגע...חחחח ...גם במפקד הנהגתי היה נחמד...... והשנה פעילות הכי כיפית שהייתה לי.....לא יודעת. תמיד חשבתי שז´- אבל גם בח´ לא היה נורא...... הצוות ז´ שלנו היה מדהים! אבל גם הצוות ח´ שלנו לא היה גרוע! ....... למרות כמה בעיות...... אז לא יודעת..... כמה שאני אהבתי את המדריכים של ז´.... אני חושבת שאני אוהבת באותה מידה את המדריכים של ח´!.... וגם השנה יש לנו צווט´ מדהים!! (אבל הבחירה שלו הייתה ממש ממש לא צפוייה...ציפיתי לכמה ביז´ונים..חח חפיף....)..... זהו!

BabyLove

New member
מחנה קיץ ח´!!!!!

הוא היה כזה גדול כל כך נהנתי שם!!!! ושנת פעילות ח´!!! היה לנו את הצוות הכי טוב שאפשר מהגדוד הכי טוב!!!!!(לביא-שמינסטים עכשיו)

ולי בכיתה ז´.....

היה הצוות הכי טוב שאפשר, גם מהגדוד הכי היכ טוב שיש..... כרמל - שמיניסטים עכשיו וקראו להם....אורז ופולקע! ואני לא אסביר למה.........

אני הכי אבל הכי הכי

נהניתי במחץ של שנה שעברה (השהנ אני בשנת קורס- ט) והשנת פעילות הכי טובה שהייתה לי אני חושבת שב-ז או ח ואני לא בטוחה כי שתיהן היו שנתיים מעולות.

אני הכי

נהנתי במחנ"ק השנה שהייתי בחלוץ ובניתי את כל המבנים, אבל בהתחשב בכך שחוץ מהמחנה הזה הייתי רק במחנה בכיתה ז´ אז.... אין בדיוק מה להשוות... והשנה הכי כיפית היתה בכיתה ח´ (לפני שנתיים)

אני הכי נהנתי בכיתה ז´

כי חשבנו שאנחנו גדולים כאלה אבל בכל זאת לא היו לנו מחויבויות בכיתה ט´ בכלל שלא היה משהו בגלל החלוץ ובגלל שהיינו תמיד צריכים להיות במחסן(למרות שלא עשינו את זה וסתם היתה שם שכונה חבל על הזמן!) אנחנו בחלוץ קרנו תתחת תארו לכם ש 20 איש (כולל חמשושים), אפילו פחות כי היו גם אנשים במטבח וסתם משתרמטים בכל מקרה הרמנו מחנק מצויין וגם זכינו בצופיות, ובמטבח, ובבטיחות, ובפני פטל!! יצא לנו מחנק מעולה עם מבנים מהממים אפילו שהיינו פחות מ20 איש אבל קרענו את התחת שלנו בגלל זה לא היה כ"כ כיף... במיוחד שיום אחד בחלוץ כאב לי הראש אז לקחתי כדור ואז גליתי שזה כדור לילה, ולא יכלתי לקום על הרגלים שלי אבל בכל זאת בניתי וכל הזמן צעקו עלי כי נרדמתי על הסנדות...

חחחחחחחח

את יודעת, בטח אם לא היית מגלה שזה כדור לילה הכל היה בסדר.......זה תמיד קורה :) לי היה לילה במחנ"ק שכל כך לא הרגשתי טוב, אף פעם לא הרגשתי נראה לי כל כך רע! אבל לא נורא..... אנשים היו חמודים ועזרו לי בכללל, למה לא הלכת למאהל וישנת?......אז מה אם צעקו עלייך?.... חחחחחח לא משנה.....

תקשיבי

אני לא יודעת מה איתך אבל אני שונאת שאנשים יושבים ולא עושים כלום ואחרים קורעים את התחת זה מאוד מעצבן אותי במיוחד שאני קורעת את התחת... וככה זה בשבט שלנו יש כאלו שתופסים מהם שהם עושים את רוב העבודה (חבל שזה קצת אנשים אבל מה לעשות) ויש את אלו שלא עושים כלום ועוד מתלוננים לי לא היה נעים לראות את כולם עובדים בזמן שאני ישנה... ושתדעי לך שלא גיליתי באותו יום שזה היה כדור שינה אלא כמה ימים אחרי זה במחנ"ק עצמו ורק אז כולם הבינו מה קרה לי כי בדרך כלל יש לי מלא מרץ ואני קורעת תתחת שלי ועוזרת לכולם חוצמזה שאני לא רוצה את הסטיגמה של אחת שלא עושה כלום שתדעי לך שגם מתיחסים אליך שונה אם זה ככה...

yuyu yop

New member
זה...

מה שקרה בקבוצה שלי במחנ"ק שעבר... הגינו באיחור של איהז שעה מהאוטובוס השני ורק אני וחבר שלי והמדריך שלי קרענו ת´תחת כדי שיהיה לנו והל השאר הסתלבטו להם.... ובסוף אני קיבלתי את המקום הכי גרוע באוהל...

חחחח איזה מצחיקול!

מסכן בנית לבדך את האוהל אוי בטח קרעת תתחת שלך במשך 3 ימים וכל החברים שלך הסתכלו עליו, אוי מסכניש... די די אני רעה מידי... סליחה יובל אבל הייתי חייבת...

חחח... איזה באסה זה ../images/Emo13.gif

לקחת כדור לילה ביום שצריך לעבוד כמו מטורפים... גם לי היה איזה ערב אחד שהרגשתי מה זה חרא, והייתי מסטולה כזו, נירדמתי בעמידה - אז הראש מיבנה פשוט אמרה לי לרדת מלמעלה, ואפילו כפיתות בגובה 2.5 מ´ לא נתנה לי לעשות - והלכתי לישון ב-8... אבל אני דווקא ממש נהנתי בחלוץ, למרות שממש ממש קרעתי ת´תחת. גם אנחנו לא היינו הרבה אנשים (40, והיו חמשושים עצלנים, ולא היו לנו שמיניסטים) וכל אחד היה צריך לעבוד 15 שעות ביום והיו לנו בימקום היומיים חלוץ המתוכננים - 3.5 ימים! נועה.

g i l i

New member
לי היה הכי הכי הכי כיף שנה שעברה-ח´

היה ממש סבבה כל דבר ששכבת חלוץ עשו אמרו לנו שנה הבאה אתם תעשו את זה.. ואנחנו חלמנו על הזמן שיש לנו.. והיתה גיחה סבבה חוצ מזה שהיינו צריכים לישון בתחומי המחנה וזה היה נורא קרוב לשבט שלי. אבל היה ממש סבבה באחוות(המדריך שהיה לי באחווה עכשיו בקומונה שלנו!) וזהו..

yuyu yop

New member
אממממממ...

זאת דילמה.... סתאאאאאאם אין לי הרבה בררה... מחננק של כיתה ה´ ושנת פעילות של כיתה ה´

למעלה