גם אני אציג את עצמי

גם אני אציג את עצמי

שלום לכולם ומזל טוב על הקמת הפורום הכ"כ רצוי הזה! ענבל שלי בת 9 חודשים ואני לא מניקה. הק"ג שלי היו שם עוד לפני ההריון. בהריון רק ירדתי במשקל מכיוון שהירידה בשליש הראשון בגלל ההקאות (10 ק"ג) היתה יותר גדולה מהעליה במשקל בשלישים השני והשלישי (6 ק"ג). אבל ברגע שילדתי, "חזר לי התאבון" וכל הק"ג חזרו למקומם כמובן עם ריבית דריבית. אז ככה, אני צריכה לרדת סדר גודל של 20-25 ק"ג. הצטרפתי לפני חודש לשומרי משקל, ירדתי 3 ק"ג מאז. הירידה היתה מהירה בשבוע הראשון ומאז ירידות קטנות מאד 200-300 גר´ בשבוע. הדיאטה מאד טובה, אבל אני מתקשה מאד מאד למצוא זמן וכוח לפעילות גופנית. ומי כמוכן מבינה, כמה שקשה למצוא זמן כשמטפלים בתינוקת ובנוסף גם עובדים משרה מלאה. בהמשך אכתוב הודעה עם תיאור של סדר היום שלי ופירוט העזרה שאני מקבלת מבעלי ואשמח לקבל הצעות לשיפור תכנית האכילה שלי וכמובן הפעילות הגופנית (אשר כמעט ואינה קיימת) שלי. רחל

שלום רחל!

קודם כל, אני מאוד שמחה על כך שהפורום יוכל לעזור לך בהמשך. בינתיים הוא קיים רק יום אחד ועדיין אין כאן ממש קהילה, אבל את מוזמנת לעקוב ולשאול ולייעץ בכל רגע נתון ואני בטוחה שלאט לאט הפורום יהפוך למשפחה. בשבוע הבא תתארח כאן דיאטנית קלינית שתייעץ בנושא. לגבי זמנים מדויקים אני אודיע כאן בהמשך. גם יועצי פעילות גופנית יהיו כאן. (אני ממליצה מאוד על סטודיו סי - יש שם גם בייביסיטר בחינם לילדים.. ולא צריך הרבה כוח על מנת להתעמל שם. זו התעמלות יחסית רגועה עם תוצאות סבבה). אני אשמח מאוד לקבל את תיאור סדר היום שלך, העזרה שאת מקבלת מבעלך וכל טיפ אחר שיכול לעזור לעוד נשים. בכל מקרה, בהצלחה ושנה טובה!!

ריטה1

New member
לגבי סטודיו סי המעצבנים

שמעתי על התכנית שלהם לאחר לידה, חודש אחרי שילדתי, התקשרתי וביקשתי להרשם, אבל הסתבר שהקורס כבר נפתח. והם הציעו לי להצטרף לכזה בלי הבייביסיטר (כאילו דה ואיפה אני אשים את הילדה בגיל חודש?), הקורס השני אמור היה להיפתח רק בעוד חודשים, נדמה לי, ואז כבר אין ביביסיטר. חוץ מזה שהם היו מאוד (בלשון המעטה)לא נחמדים בטלפון.

חן123

New member
היי רחל, טוב לראות אותך כאן

(אז כמה פורומים משותפים יש לנו?) אנחנו מטיילים עם אור בערב, אבל בהליכה מהירה 45-60 דקות וזה מעול להרזיה. לצערי אני עומדת על ממוצע של 3 פעמים בשבוע בלבד, אבל גם זה משהוא. חג שמח ונשיקות לענבל המתוקה חן

וואו, חן, כל הכבוד!

איך אתם לוקחים את אור? בעגלה? במנשא? אני לקחתי את ענבל פעם בעגלה, ואחרי חצי שעה היא נרדמה
וזה ממש היה גרוע כי זה היה לפני שעת האמבטיה שלה. פעם אחרת לקחתי אותה במנשא, אבל אחרי 10 דקות אני נשברתי, אמנם היא באחוזונים הנמוכים, אבל הפספוסה כבר שוקלת כמעט 8 ק"ג. אז בינתיים אני מנסה לתמרן ולעשות הליכה לבד כשבעלי בבית. רחל

gal-or

New member
אם אין לכן אפשרות,

אפשר לקחת שרפרף קטן ורחב, ולעלות ולרדת ממנו בקצב מהיר במשך שעה. עדי (שמדברת מניסיון למרות שלא הייתה בהיריון(

חן123

New member
בעגלה

גם לנו זה לא אידיאלי כי הוא נירדם ואח"כ ערני ללילה, אבל זה חלק מהמחיר כנראה בסופ"ש זה יותר פשוט חן

למעלה