גם אני באותו המבט......

loveyou4

New member
גם אני באותו המבט......

צליל הקסם הראשון, העולה מפריטת נבל הכסף של הלב. נבל הכסף שהנו חלק מאותו לב מרטיט את הלב שמנגד. גם החרש מקשיב לנגינת הנבל - הוא חש את הרטט הזוחל לאורך מיתריו. רטט הנבל המתפשט הוא הרטט שבלב ומרטיט את שאר האברים. הוא שמרטיט ומעורר את הפרפרים שבלב, הוא שמצמרר את עור הגוף, את הברק בעיניים והוא שיוצר שתיקות ענוגות- שאומרות אין סוף שירים. צליל הקסם הראשון, יש בו צליל נגינה. צליל הקסם הראשון, יש בו קסם של פליאה. צליל הקסם הראשון, יש בו את תחושת הראשוניות, הפחד, התשוקה. ובעצם צליל הקסם הראשון הוא עולם שמקיף וכולל את הכל. ואת הצליל הזה אי אפשר להפסיק. רז

perachan

New member
ג ד ו ל .....

רז....אין לי מילים בחור כישרוני.......יש לי הרגשה שאתה בעצם..אישה

loveyou4

New member
נשבע לך perachan....שיש לי...

כמה שאת מזלזלת בגברים וכאילו לא אוהבת, אך אם תשאליני יקירתי ומשוש חייו, אין כאן שאלה של אוהבת את פשוט חושקת בהם, אולי בי??........לללללאאאאאאאאאאאא!!!! לא יכול להיות, אבל...תחשבי על זה. איך אמרת? ``אין אישה שלא מפנטזת`` (א נ י ס ק ר ן ל ד ע ת מ ה ה פ נ ט ז י ה ש ל ך) . את תאריך המימוש אני משאיר לאלוהים שאת לא מאמינה בו. בבעיטה בישבנך רז

perachan

New member
אלוהים הוא של כולללם....

מי אמר שאין אלוהים? הרי אתה ההוכחה שישנו כאן איתנו....ברגע זה באותו הרגע בו כותב אתה שורות אל ....אליי.. למרות כל הסטירות שנתתי לך.....מסתבר שאתה נהנה מהם.. ויש אכן יש גם כאלה...כדאי שייתעוררו ויקיצו מחלומם ....הרטוב? הסטירות גם עוזרות... הו....מאהב סמויי חדש שלי.....רק תזכיר לי איך קוראים לך? ד``ר מה שמו.....לנשמה..... הו מילים , מילים, מילים,.....האמת גם עליי משפיעים..... מי אמר שאין אני אוהבת גברים???? אך גברים שעושים....ולא כאלו שמדברים.............

loveyou4

New member
perachan

ילדתי הקטנה אמרי או ספרי מלבד המילים..מילים..מילים, וכפי שדיברת ואגב אפופת דיבובים היכן בדיוק תרצי מעבר לכך. הרי באורגיה הזאת אף את לא מעט שובבה והרי כנוע אנוכי, רק המקלדת בידי ואת ה``תפארת``, קנטרנית וקורטוב של סנובית הראי את פנייך כדי ש``אשק`` בלחייך אגב כך נדמה לי, שהנך מרוצה כי.....

perachan

New member
אנונימיתתתתתת.......מה רע

להראות את פני...נו באמת... יירצו יאכלו ..לא..לא.. אין סנובית אני כלל וכלל.... לא שולחת תמונות אנוכי.... כי אישה אמיתית היא אולי...להישאר רוצה בלי לשבור מסגרות....בלי תנאים אם לך טוב בכך......גם לי נעים..

למעלה