גם אני בודדה

כי צריך שיהיה עם מי

אני הייתי מאד שמחה לצאת למועדון לרקד מאוחר יותר בלילה אבל אין לי עם מי ,מי שאני מכירה לא רוצה לצאת בלילה או למועדון או ביום שישי ולבד אני לא הולכת למועדון .

ותסלח לי שהתפרצתי לשאלה שלך למישהי אחרת

אבל הרשתי לעצמי להצטרף לדיון

אצלי הבעייה אחרת

אני סובלת מדכאון ולא מכירה אף אחד בכלל אין לי חברים וזה רק מחמיר אצלי את הדכאון הקליני

arieshor

New member
שקיפות בפס הרחב

היי תנסי להירשם להכרויות
תלמדי משהו או תעשי משהו שלא עשית
עזבי דיכאון.תחייכי תיצחקי
אני שחברה של עזבה אותי הייתי על הפנים
את צריכה להציל לרפא את עצמך

אין

דבר כזה ,עזבי דכאון ,דכאון קליני הוא קליני ,זה לא משהו שאתה עוזב ,זה כמו להגיד למישהו חולה בשפעת או במחלה אחרת עזוב אותך שפעת קום מהמיטה ,זה לא משהו שחולף בגלל שרבתי לרגע עם מישהו ,זה משהו קליני . אני לומדת ,אני סטודנטית ,אבל זה לא תמיד שייך ואני לא מעוניינת להרשם להכרויות בכלל ,זו לא המטרה שלי עכשיו ,אם הייתי מחפשת הכרות אין לי בעייה למצא .

הדיון פרוץ מראש

בהמשך לשיחתינו

מה את צריכה אנשים, לכי לבד תעשי מה שתרצי
ואם תעשי פאדיחות אף אחד לא ידע מזה
מאחל לך לחזור עם מישהו ולא לבד.

למי אתה כותב ?

אם אלי ,אני אדם שצריך אנשים אני חושבת שגם אתה מן הסתם אחרת לא היית כותב בפורום של בודדים אבל ביחד אני לא אדם שאוהב ללכת לבד

לשקיפות

זה שונה לגמרי, לצאת לבד זה שונה מלהיות לבד. רוב האנשים שונאים לצאת לבד אבל זה החופש האמיתי .. ואם לומדים להינות ממנו לא תהיה מאושרת ממך

נראה לי שהוא התכוון אלי

זה קל לתת עצות אבל לא לכולם הן מתאימות ,למה אתה לבד ? למה אתה לא יוצא בלי אנשים ? כמו שכתבה שקיפות גם אני אדם שצרי ך אנשים וממש לא מחפשת לחזור עם מישהו אני לא בקטע של לצאת למועדונים על מנת למצא סטוץ

כן כן תריבו עלי :)

האמת שחשבתי שגרנית זה שקיפות כי קראתי מהר מדי. אבל זה נוגע לשניכן נראה לי..

חחח

לא ,אנחנו שונות ,לשקיפות יש בעייה שונה , לי אחרת ,לא יודעת אם היא כמוני מחפשת חברה למועדון ,אצלה הבנתי שהבעייה אחרת , אבל מה שכן משותף לה ,לי ונראה לי שגם לך ,זה הרצון לחברה ,כל אחד מהסיבות שלו .

לא מחפשת

דווקא חברה למועדון ,אין לי בכלל חשק לצאת מהבית , סתם מישהו לדבר איתו ,אני סובלת מדכאון קליני ועצוב לי ואני לבד ובלי חברים בכלל אני סתם מחפשת אנשים לדבר איתם

arieshor

New member
שקיפות בפס הרחב

היי
את צריכה לצאת מהבית .
תשמעי מוזיקה.
שהיה לך בהצלחה .
לא צריך שתהיי עצובה.

אאני111

New member
אני לא יודע...

איך אתם אבל אצלי חו. מהבדידות החברתית אני בוודד בתוך עצמי ,אני די נכה וחלק מהנכות זה שאני כמעט לא מדבר
וגם אם אהיה בין 12 או מאה אנשים ארגיש לבד אבל כמו כל אחד יש לנו יתרון,,..יש לנו מוך (מוח)

למעלה