גם אני בחבורה ומבקרת אצלכם מדי פעם.

ענ2ת

New member
גם אני בחבורה ומבקרת אצלכם מדי פעם.

אובחנתי לפני שנה וחצי אצל רופאת המשפחה שלי כחולת פיברו. את האיבחון היא עשתה די מהר אחרי סידרת בדיקות מקיפה( כנראה כדי לשלול מחלות אחרות) היו לי חודשים של שקט, בעיקר כאשר הקפדתי על תזונה. הרופאה שלי שלחה אותי לרופאה תעסוקתית ויש לי אישור לעבוד 6 שעות ביום. עכשיו אני שוב בנסיגה. מרגישה כל הזמן כמו ב"שפעת" , וגם כבר אין לי כח לשמור על תזונה נכונה,. יש לי גם כמיהה עזה לדברים מתוקים ולפחמימות.( זה מין מעגל שלא ניגמר) וכמובן שבאה עם זה עליה במשקל. האם יש משהו מיוחד שרופא שמתמחה בפיברו(כמו שהזכרתם פה את דר' בוסקילה) יכול לעזור לי יותר מרופאת המשפחה שלי. ?????????פשוט אין לי חשק וכוחות לעבור שוב סידרת בדיקות מחדש. תודה ענת

Black Tear

New member
היי ענת...

קודם כל.. אני חושבת שהעובדה שאובחנת אצל רופאת המשפחה שלך היא מאוד נדירה.. כשדיווחתי לרופא המשפחה שלי שיש לי פיברומיאלגיה הוא בכלל לא ידע מה זה. פרופ' בוסקילה הוא ראומטלוג ומומחה (וחוקר) של פיברומיאלגיה, אז אני בטוחה שהוא יכול לעזור לך. חוץ ממנו יש גם את פרופ' רובינוף בירושלים, ואני מניחה ששאר הראומטולוגיים מכירים ויודעים על המחלה. מלבד רופאים, אני יכולה להמליץ לך על יוגה - שלדעתי, יוגה ותזונה הם שני הדברים שעזרו לי להתגבר על מצב קשה מאוד של הפיברו ועזרו לי להגיע היום לתפקוד כמעט מלא.

למעלה