גם אני במתחילים!

Jמר

New member
גם אני במתחילים!

אחרי קריאה אינטנסיבית פה בפורום, קניתי לי בצק- והעוגה (מהתכונים שבמאמרים) כבר בתנור. כמה שאלות: 1. ראיתי במאמרים הסבר לאיך עושים סרט. נורא מתחשק לי- זה יומרני מידי בשביל מתחילה? חשבתי לצפות את הגוגה ולעשות אותה מתנה. זה מסובך? אם כן- יש לי אופציה אחרת- קניתי מצבט וחותכן, וזו בהחלט אפשרות. מה אומרות? 2. אם הסרט לא יומרני מידי- מה זה רויאל אייסינג? ראיתי במאמר שצריך, אבל אין לי. יש תחליף ביתי או שזה חובה? 3. אם ירדתי מהרעיון של הסרט- איך אני מדביקה את הצורות שקרצתי? בטח יהיו לי עוד שאלות, אבל בינתיים זהו. תודה מראש

תקוה8

New member
תשובות

לגבי הסרט- זה קצת קשה, אבל תנסי, למה לא. עם מצבט וחותכן אפשר לעשות הרבה דברים יפים. רויאל אייסינג קל מאד להכין- מערבבים 200-250 ג' אבקת סוכר עם חלבון ביצה, בעזרת כף, לאט לאט עד שמגיעים לסמיכות הרצויה, אח"כ אפשר לצבוע בצבעי מאכל. להדבקה משתמשים במעט מים. בהצלחה!

Jמר

New member
תודה לך

בסוף החלטתי לא להעיז
, ועשיתי עם החותכן. לא יצא מושלם, אבל נחמד בתור התחלה, ונראה לי שנסיכת יום ההולדת תשמח
אבל אני חייבת לנסות את הסרט מתי שהוא!

net the jet

New member
למה לא לנסות ? זה ממש לא קשה. חפשי, יש

פה גם הסבר מצולם שנתתי מספר פעמים על איך להכין סרט מתנה. אם לא תמצאי תני קריאה ואתן שוב קישור

Jמר

New member
ראיתי את הקישור

עוד לפני ששאלתי ובאמת היה נראה לי מאוד מעשי. אבל- החלטתי ללכת על הפשוט לפעם הראשונה. הילדה התעוררה עכשיו וגילתה את העוגה והיא לגמרי מאושרת... מבטיחה לנסות את הסרט בקרוב! תודה גם לך.

Jמר

New member
אנחנו עוד בעידן הסטילס, ייקח קצת זמן

אבל אשתדל להעלות.

net the jet

New member
../images/Emo9.gif לגמרי שכחתי שיש עוד כזה. בדיוק לפני זמן

מה הייתי בחנות צילום, הילדה היתה צריכה תמונה לכבוד התעודת זהות... וראיתי משהו מביא פילם לפיתוח.... כל כך מהר שוכחים ומתרגלים למשהו אחר.. ( וזאת למרות ששוכבות פה כמה מצלמות בבית מהסוג ההוא.. שאין מה לעשות איתן ) נמתין בסבלנות

למעלה