גם אני! גם אני!
S swirrrly New member 19/10/03 #4 אבל אני מתכננת לשנות את המשפט../images/Emo118.gif פשוט רציתי משהו עם גם משמעות... אני חושבת על משהו בכיוון של: swirrrly קרנפים רחבי שפה כחוּלים מקיאים את העשתוֹנוֹת של האסלה המקפצת כשהמצפן מראה דרוֹם מזרח. =\
אבל אני מתכננת לשנות את המשפט../images/Emo118.gif פשוט רציתי משהו עם גם משמעות... אני חושבת על משהו בכיוון של: swirrrly קרנפים רחבי שפה כחוּלים מקיאים את העשתוֹנוֹת של האסלה המקפצת כשהמצפן מראה דרוֹם מזרח. =\
S swirrrly New member 19/10/03 #5 ../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif קופיפים חוטמניים אוהבים לבלוע ואקום כשאפם נחתך מהפינה של הנייר. אוף קשה לי לחשוב על משו שאני אוהבת אבל קופיפים חוטמניים זה שלי ורק שלי
../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif קופיפים חוטמניים אוהבים לבלוע ואקום כשאפם נחתך מהפינה של הנייר. אוף קשה לי לחשוב על משו שאני אוהבת אבל קופיפים חוטמניים זה שלי ורק שלי
ר רבוֹלוּשן ASP חברתי New member 19/10/03 #7 שניהם באמת בסדר גמור ויפים, בחירה קשה, תראי למה את יותר מתחברת. ואת תמיד תוכלי לשנות, רק להודיע לי תודה.
שניהם באמת בסדר גמור ויפים, בחירה קשה, תראי למה את יותר מתחברת. ואת תמיד תוכלי לשנות, רק להודיע לי תודה.
R Revolution Project New member 19/10/03 #9 אינך עומד בתקנים. ראה בדוקומנטציה של הרבולושן על תחביר החתימה.
ר רבוֹלוּשן ASP חברתי New member 22/10/03 #17 טיפ: כל עוד בקובץ של העדכון יש לך אתה יכול להיות רגוע שהחתימה תקנית. ברגע שתראה שם חצי אז תדע שהיא לא ובד"כ יהיו שם ההוראות של מה לשנות כדי להצמיד לתקן.
טיפ: כל עוד בקובץ של העדכון יש לך אתה יכול להיות רגוע שהחתימה תקנית. ברגע שתראה שם חצי אז תדע שהיא לא ובד"כ יהיו שם ההוראות של מה לשנות כדי להצמיד לתקן.
C Chuchit New member 20/10/03 #13 גם אני הצטרפתי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif הודעתי כבר במסרים, אבל כיוון ושיניתי משפט..