גם אני הגעתי לפה..... ואם כבר

hermoni

New member
גם אני הגעתי לפה..... ואם כבר

נכתוב משהו על מוזיקה שחורה דבר ראשון גרגי תודה על הדיסק ועוד משהו מה לדעתך המרכיב הכי חשוב בהיפ הופ? אפשר גם לדרג לפי סדר חשיבות למתקשים * ביט * מסר * פלאוו * קול * אינסטרומנטל לדרג!!

hermoni

New member
היה לי ניסוח לא טוב

אינסטרומנטל זה יעני המוזיקה כמו ב"גט יור פריק און" עם הקול העצבני הזה:) ביט זה יעני הקצב התופים הדבר הזה שעושה היפ הופ להיפ הופ

ICANNt

New member
קצת שגוי

ביט יכול להיות גם אינסטרומנטל, ביט זה בכל זאת סלנג ויש לזה כל מיני פירודים אבל במקרה הזה נניח שהביט הוא המוזיקה קולה, כל מה שהוא לא ווקאלי אינסטרומנטל זה גם ביט אבל הוא לא שלך והוא משיר מוכר ש"קרעו" (RIPPED) ממנו את הדיבור

hermoni

New member
נכון אבל...

אני התייחסתי לזה כדברים שונים תקרא לפי מה שכתבתי ותתן תגובה לפי זה

ng גבאי

New member
לפי דעתי

1) הביט והאינסטרומנטל (זה בא בייחד)- כי עם ביט לא מתאים אתה לא יכול לעשות כלום ..... 2)פלואו - אם אתה לא יושב על הביט ואתה לא מצליח להתאים את עצמך לביט אז מה אתה שווה ????? 3)קול - בשביל לפרוץ אתה צריך שיהייה לך קול שמושך את האנשים להקשיב .. 4)מסר או גימיק- זה מקביל לקול .... אם אין לך קול מושך אז אתה ממציא איזה גימיק (או מסר) שאתה מאמין שייתפוס או שאתה נורא רוצה שהוא יתפוס ....

hermoni

New member
אחי כנס לי לICQ

רוצה לעזור לך באירגון המפגש המספר שלי 93287338

A&A

New member
למרות שאי אפשר בלי ביט

הוא לא הכי חשוב אני מאמין שהתיחסת לביט כקצב לאינסט כמוזיקת רקע אז ככה: פלואו אינסטרומנטל קול ביט מסר אבל זה לא תמיד ככה יש כל מיני יוצאי דופן

ken kaniff

New member
אני דווקא חולק עליכם

לדעתי, דבר ראשון בהיפהופ צריך להיות המסר. אם אתם מחפשים משהו שרק ירקיד אתכם, שמעו קלאב טראנס או דאנס מחתרתי או אולי אנסינק. זה שבראפ של ימינו רוב השירים הם שטחיים, זה חבל. ליאור

ICANNt

New member
ואם לפעמים הוא רוצה קצב אופ-ביט

ולא רק בום בום בום?

D.O.D

New member
לדעתי

קצב זה אחד הדברים החשובים קצב=ביט=אינסטרומנטל זה לא חשוב... העיקר שהקצב של הביט או האינסטרומנטל יהיה טוב כי אני אישית אוהב את הסגנון המהיר (BONE THUGS למשל) וכשאתה מצליח לעקוב אחרי הביט עם המילים ומצליח לך הפלואו זה נשמע טוב מאוד המסר... זה גם דבר חשוב אבל לא תמיד תלוי מה מטרת השיר הקול-חשוב, אפילו הייתי אומר חשוב מאוד כי אני רואה למשל אנשים שלא שומעים די אמ אקס כי הם לא אוהבים את הקול שהוא עושה... בגלל זה קול זה יכול לפעמים להיות גורם מכריע ולפעמים יכול לא להשפיע בכלל, זה תלוי במאזין

A&A

New member
במחשבה שנייה

אי אפשר לדרג טלוי במטרת השיר במי ששר במי ששומע אין שום סדר חשיבות לדברים

yoavon

New member
דעתי

אז ככה, לפי דעתי המסר לא תמיד חשוב, מה שבאמת חשוב בשיר זה ההפקה והראפר אז הסדר הולך ככה פלואו ביט קול מסר

למעלה