גם אני הייתי מעריצה..

ShakiraIL

New member
גם אני הייתי מעריצה..

(אני חייייבת להחליף תשם..) וגם אני זאת שהקמתי את הפורום הגרוע ביותר בהייד פארק. אבל הפסקתי, לפני שנה בערך, אולי פחות.. זה התחיל שגיליתי ששאקירה היקרה, הייתה בכל המזרח התיכון, אבל לישראל היא לא באה. כשאני שמעתי בהתחלה את השמועות המטומטמות אני רצתי לניסיתי לשכנע את כולם שזה לא נכון. אני קניתי דיסקים, הצבעתי לה וכל מה שקיבלתי זה ידיעה שגם לה, לא ממש אכפת מאיתנו. זאת לפחות דעתי. וכן, עכשיו אני מעריצה של נינט טייב המלכה. בהצלחה לשאקירה עם הדיסק החדש.

brunu

New member
סבבה

כל אחד יכול לשנות את דעתו או את מי הוא מעריץ...לדעתי מי שאוהב תמיד יאהב ופשוט נקווה שמתישהו היא תתחשב בנו ותגיע...אגב בקרוב יעלה סקר חדש קשור לעניין

לאה14

New member
כנסו! בעיקר כנסי

בכיף שיהיה לך ורציתי להגיד לך שזה ששאקירה לא באה לישראל גם מלא אנשים לא באים לישראל ובצדק במצב כזה אם אני הייתי גרה בחו"ל אז גם אני הייתי מהססת להגיע לפה ועוד משהו אני גם מתה על נינט!!!!

ShakiraIL

New member
אני יודעת את זה..

אבל היא הייתה במצרים בירדן (אני חושבת) בלבנון (נו ברור) איפה היא לא הייתה?!?!? כאן. את רוצה להגיד לי ששם יותר בטוח מאשר כאן? אני חושבת שאומנים כן צריכים איכשהו להתייחס גם אלינו.

smgfan

New member
עם כל הכבוד

שם לא האשימו אותה באנטישמיות. איך היא היתה באה עם ההרגשה שכולם פה שונאים אותה שלא בצדק?

לאה14

New member
צודקת עוד נקודה לציון

אחרי מה שהיה לה עם היהודים וכל השמועות הללו לא כל כך נעים בוא נגיד ככה

ShakiraIL

New member
אבל..

הרבה אנשים גם לא חשבו שהיא כבר אנטישמית. היו על זה מלא כתבות ועיניינים.

לאה14

New member
מה שתגידי אבל

יש בעיה כי יש כאלה שעדיין חיים בסרט הזה ולא ירדו מזה ולא הבינו שזו שמועה ועדיין באים אל הפורום ורושמי הודעות כמו: "איך אתם יכולים לפתוח פורום לאנטישמית כזו שחושבת על היהודים כאלה וכאלה" ואחרי זה אותו סיפור אנחנו מסבירים להם בלי הפסקה ועדיין יש כאלה שמאמינים שהיא אנטישמית

brunu

New member
../images/Emo45.gif

תמיד שאני אומר שאני מעריץ של שאקירה אומרים לי של האנטישמית הזאת??? או סבבה אני לא אוהב אותה היא אנטישמית ...וככה הרוב עובדה

perrinat

New member
היא לא הופיעה במצרים ובירדן../images/Emo103.gif

גם בלבנון לא, היא היתה שם רק בביקור שורשים. והיא לא תגיע לארץ כי... זה פשוט לא משתלם לה כלכלית... ואת לא צריכה להסביר לאנשים אם היא אנטישמית או לא, אני יכולה להבין שזה עיצבן אותך ונמאס לך. אבל נמאס לך מהשירים שלה
נמאס לך לשמוע אותה ולהשקיב לה

לאה14

New member
וחוץ מזה שאקירה יכולה להחליט

אם להגיע לפה ואם לא ואני לא חושבת שצריך להפסיק לאהוב אותה רק בגלל החלטה זו!

GuItAr2

New member
תראי.....

המון אמנים רוצים לבוא לישראל- אבל המצב הביטחוני לא מאפשר להם.....מה את מעדיפה שאיזה אמן שאת מעריצה יבוא במצב הזה וימות בפיגוע?....(למרות שיש המון אנשי ביטחון......חיחיחיח) תתחשבי בשאקירה...

למעלה