גם אני הצלחתי!!!

Matan Bi

New member
גם אני הצלחתי!!!

וואו,זה ממש דגם ארוך הדגם של קווסאסקי-ה16 ורדים שכביכול מחוברים ביחד,קצת הסתבכתי בהתחלה עם הסיבובים של הוורדים,אבל לבסוף הצלחתי.אני אביא את זה למפגש האוריגמי.גילה צדקת זה שווה את ההשקעה,אבל זה גם לא מעט עבודה-לילה טוב לכולם.

גילה או

New member
כל הכבוד! הבשורה הטובה היא :

שככל שמקפלים את זה יותר פעמים זה נעשה יותר קל.(כמו כל קיפול ).אני כבר מקפלת את זה מתוך שינה ,סתם....הדבר היחיד שאני עוד מתקשה לקפל ללא ההוראות זה הכיוונים של האלכסונים .בשלב הזה אני צמודה להוראות.

Matan Bi

New member
אני הצלחתי,אבל

לא ממש רואים שזה וורדים,אולי בגלל שעשיתי את הדגם בצבע ירוק, או אולי כמו שהזכרת, האם צריך לשים את הדגם בתוך קופסה ,כדי שהוורדים יראו כמו וורדים?

Matan Bi

New member
ועוד שאלה

גילה,את קיפלת את הדגם מנייר קאמי, או מנייר אחר?.ובאיזה גודל של נייר השתמשת כדי לעשות את הקופסה כך שהיא תתאים לגודל הדגם,ואיזה קופסה עשית-האם היא מאסו?

גילה או

New member
אני קיפלתי מנייר מדפסת .זה חשוב

כי קל יותר לקפל את הדגם הזה מנייר שהוא קצת קשיח .אם עושים טוב את הדגם הדגם מכווץ גם בלי קופסא אבל לזה הגעתי אחרי כמה נסיונות .

Matan Bi

New member
תודה

אבל אם את יכולה להגיד מאיזה גודל של נייר קיפלת את הקופסה שהיא תתאים בדיוק לדגם, ונראה לך שאם אני אקפל את הדגם מדף פוייל,אז ממש יראו את הוורדים?,בכל מקרה נראה לי שאני אנסה.

גילה או

New member
הקופסא היא מאסו וגודל הנייר ב2 סמ

פחות מהגודל שמימנו קיפלתי את הדגם .שלחתי לך מסר אישי בנסיון להסביר את השלב הסופי של הדגם.

Matan Bi

New member
גילה,ממש תודה על מאמצך.

את צודקת,אני לא עשיתי את השלבים האחרונים,לא חשבתי שזה חשוב,אבל כמו מה שיובל אמר כל ההוראות חשובות,אני יעשה את הדגם ונראה לי שיצא לי טוב.

אצלי המידות יצאו שונות

קיפלתי מהנייר של המרכז בגודל "20" ס"מ (הוא רק 19...) והקופסה היא מ-23 ס"מ.

למעלה