גם אני הרבה זמן לא הייתי כאן...

גם אני הרבה זמן לא הייתי כאן...

קודם כל מה שלומכם אנשים? סוף סוף נגמרה השנה והגיע החופש המיוחל! עוד יש לי כמה קונצרטים אבל חפיף...זה כיף! חופש נעים לכולם!!!!!!

meandmeandme

New member
סליחה סליחה...

יש לי המון על הראש בזמן האחרון אני ישתדל להוציא מחר בצהרים או אולי אפילו היום בערב אני ממש מצטער..

יפה לך:)

ואת מנגנת בתיזמורת? זה באמת כיף.. אני זוכרת את הקונצרטים של סוף שנה זה באמת היה חוויה..

meandmeandme

New member
נוש היא..

החלילנית הכי טובה בארץ ועם מישהו יעז להגיד שלא אני ישפד אותו!

noosh

New member
חחח אני מעזה!!!

אפילו לא שמעת אותי, אתה לא יכול להגיד את זה אני לא אוהבת קונצרטים כי זה משעמם ורשמי ומעצבן ומביך

לא מעיזה...../images/Emo11.gif

מממ... רישמי-כן משעמם-תלוי.. אני זוכרת שהיו לנו כינסי תזמורות וזה היה חוויה ועזבי כנסים היה לנו פעם מחנה תיזמורות בפתח תיקווה שלושה ימים והיה מזה כיף ויותר מזה.. טסנו לטנריף, להופיע..שבוע שלם!!! זה בכלל היה אטרקציה.. אז כמו בכל דבר יש לזה חסרונות ויתרונות

אני אוהבת את התזמורת

לדעתי התזמורת זה אחלה...עד לא מזמן נורא פחדתי מזה (רק השנה הצטרפתי להרכב א') אבל זה אחלה! מאיפה אתן? מאיזה תזמורות?

noosh

New member
הייתי בתזמורת של המושבה שלי

בערך 6 שנים... זה היה נחמד.... ניגנו בטקסים ונסענו למקומות.. אפילו היינו אמורים לטוס לברלין ולנגן שם, אבל זה לא יצא בסוף.. ניגנתי בתזמורת מהשנה הראשונה שניגנתי על חליל, ותמיד ניגנתי בהרכבים, וזה נורא חשוב... זה נורא תורם לשמיעה ולאינטרקציה עם כלים אחרים.. חוצמזה זה פשוט נחמד

יווו..תזמורת א'..

אני זוכרת שאני עברתי לתזמורת א'.. כלכך פחדתי כי המנצח היה המנהל של הקונסרבטוריון, והוא היה כזה איש חשוב וכולם פחדו ממנו.. אבל..אחרי שהתאקלמתי, וספגתי כמה פאדיחות וטראומות קטנות, כיאה לכל טירון.. דווקא התחלתי לחבב את העסק ואת האיש בפרט
אני ניגנתי בתיזמורת היצוגית של אשדוד

כן....חחח

כן המנצחים תמיד עצבניים כאלה...אבל המנצח שלנו הוא איש נהדר, ממש ממש. שנה שעברה הם נסעו לפסטיבל וינה (אני עוד לא הייתי :() ואולי שנה הבאה ניסע לאנשהוא...אנשים אומרים ברזיל...חח מי יודע
זה חשוב אני חושבת גם במיוחד לכלי הקשה, כי בתזמורת מנגנים גם מוסיקה יותר קלאסית ויש מתופפים שמנגנים רק מערכת וכך הם יכולים לטעום עוד דברים...

למעלה