גם אני התייאשתי והתנתקתי מאגו טוטאל

גם אני התייאשתי והתנתקתי מאגו טוטאל

ושכל הליצנים שמנהלים את הערוץ סמרטוטיאדה הזה יבינו ויפנימו שבלי יו אף סי הם ערוץ פח ששוחה באגם של דרק אחד גדול... ניאלץ למצוא תחליפים לראות את כל האירועים המטורפים! שבאים עלינו לטובה.
העיקר שמראים בלטור במחיר של פלאפל...(לא שווה גם מחיר של חצי מנה).

IamStalker

New member
אני מזמן התנתקתי , צריך לארגן פטיציה נגד

הערוץ!

זוועה הם מראים איזה בולשיט רק כדי לסגור זמן אוויר.
הם הפכו לערוץ מסחרי ליגה ה׳ עדיף כבר לראות ערוץ הילדים שם לפחות מראים אקשן כמו פיטרפן וחוש חש הבלש.

ביזיון וכל מי שמייצג את הערוץ צריך להעלות על מוקד.

לא ברור איך שום ערוץ אחר לא מבין את הפוטנציאל

ערוצים של צרלטון ערוץ הספורט איפה הם? איך אפשר להיות כל כך מנותקים מהמציאות ולא להבין את כמות הפוטנציאל שבשידורי היו אף סי. כרגיל הצטרפנו למדינות עולם שלישי שלא משדרות (ירדן, לבנון, סוריה, איראן וכו״).
הרסו לנו את הספורט האהוב עלינו!!! צריך לחפש שידורים בכל מיניי תחליפים באינטרנט (שבד״כ גם הורסים את התוצאה...)

yair_bar

New member
מנהל
יאללה תרים את הכפפה

צ'יק צ'אק אתה מרים ערוץ, קונה זכויות יוצרים ומוכר מנויים.
בהצלחה גבר. תודיע לנו כשאפשר להתחבר

שתול של אגו טוטאל

אחי זה שאתה עובד בערוץ לא אומר שאתה צריך לקחת את דבריי באופן אישי...
חתיכת אוכל בת..

mbenyaacov

New member
חלאס. לא מתאים. אתה מדבר לא לעניין.

מבאס שאין UFC אבל אתה מתחיל בקטעים אישיים. צא מזה. בלאטור ראויה, וה- UFC היא הליגה הכי איכותית. אין סתירה.
אגו טוטל הוא לא הערוץ הכי קליינט אוריינטד וזה מה שיש, אבל לפחות , ואני מדגיש, לפחות, חצי מהבעיה לא קשורה בכלל אליו אלא לארגון ה- UFC.
בקיצור, אתה כועס, סבבה, אבל לא כולם כאן "שתולים". למי בכלל יש את הזמן להיות שתול? ואם היה כאן שתול, אז פתאום כולם היו חותמים על הערוץ? ה- 1000 איש שרואים את הפורום כאן היו הופכים את הערוץ לבסט סלר?
שורה תחתונה, רד מהקטע.

IamStalker

New member
למה לחסום אני חושב שהוא טיפה מגזים

בהתבטויות שלו אבל כל מילה שלו היא צדק, הוא אמיתי איתך.

אני חושב שהתנהגות שלך בזמן האחרון היא בתת רמה ומגיע שיחסמו אותך מהפורום , על ההתנהוגות הבלתי הולמת.

חוץ מזה - "אגו טוטל" הם היו ערוץ היחיד שהייתי יכול לראות בסופ"ש עכשיו אין כלום, לכן אתה במיעוט כוחות וזה ימשיך להצתמצם.

לכן בלטור שמלטור - חוץ מ-UFC / PRIDE אין משהו שהיה שווה לראות בערוץ שלכם, תחשוב על זה.

אני בעל דעה אובייקטיבית וחוץ מ-kontanta אני לא מכיר אף אחד מהפורום.

yair_bar

New member
מנהל
אחי, לא רוצה לבאס אותך או את אנשי הערוץ

אבל סביר שאין להם נכון להיום מספיק כסף לשלם לאדם כמוני משכורת, אז ברשותך...

danielmo1

New member
אתה ליצן רציני

ומתבטא כמו נקבה חסרת עמוד שדרה

אל תבלבל את המוח תעשה לנו טובה
או שתדבר בצורה ראויה או שאל תדבר בכלל, ובכלל, אל תזהם את המקום הזה שלנו תודה

danielmo1

New member
לא יכול להיות

אתמול הייתי בגלובל וורמינג בים המלח, לא ראיתי את בלטור (מספר כל שהוא)

היתכן כי הנני שתול? הרי ציוו על כל השתולים לצפות כדי שיחזרו לפורום וידברו דברי שבח על האירגון הקטן שמקדם עצמו בצעדי ענק (אגב מאוד נכון אבל לא רלוונטי לנושא)

אני שתול, אתה מושפע
כל אחד והבעיות שלו
לילה טוב קוקוריקו

למעלה