גם אני ואשתי היינו במצדה 2008

trozen

New member
גם אני ואשתי היינו במצדה 2008

לרגל טו באב יום הולדתה העברי הזמנתי שני כרטיסים ונסענו מחיפה. הוא נתן אחלה הופעה - הוא לא נח לרגע ויש לו אנרגיות מטורפות. השילוב עם טום כהן וחברי מיומנה הוא גדול. מאד נהנינו וכמובן שכשיצא ה DVD אני קונה ( מישהו יודע מתי ? ) ראיתי גם את חברי ה"פורום" וכך בעצם הגעתי לכאן עכשיו. לא נראה לי שנלך בשנה הבאה אבל מתישהו נחזור על החוויה. תעשו חיים ושיהיה טוב.

glitter8

New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo13.gif

שמחה שנהניתם בהופעה.. דרך מי מהפורום הגעתם אלינו? אכן טום כהן היה הפתעה נהדרת, טרם התוודעתי אליו עד כה, הדי וי די יצא באיחור מהמתוכנן, היה אמור לצאת אתמול, כשנדע, נודיע בהקדם. ובוקר טוב מצדה...

trozen

New member
חברי הפורום

לא יודע מי זה מי... אבל כשעמדנו בכניסה לאמפי היתה חבורה של בנות ועוד בחור שניגן בגיטרה עם פלקטים ובדיוק צילמו אותם בוידאו. משום מה כל הזמן הם הזכירו את הפורום
בתור חובב פורומים אבל בעיקר של אקסטרים אמרתי ניתן קפיצה סתם ככה לרחרח. בכל מקרה, אני מבין שאתם חיים בין הופעה להופעה... קצת משעמם - לא ?

glitter8

New member
חיים מהופעה להופעה../images/Emo6.gif

בעצם מה שאתה אומר שהחיים שלנו משעממים, או שאין לנו חיים חוץ מההערצה לדיויד ברוזה..? מ..הייתי אומרת שאתה קצת מגזים וממהר לשפוט, אבל אני אתן לחבר'ה האחרים להתייחס.. זה נכון שדיויד נותן לנו הרבה כיף, וההופעה במצדה היא חגיגה שנתית עבור כולנו, אבל יש הרבה מעבר לזה, ואם תשאל את החברים החדשים שהיו איתנו בהסעה, הם יספרו לך שאנוחנו הרבה מעבר לפורום באינטרנט... ורק לידיעתך, בבוקר שאחרי ההופעה, הוזמנו והצטרפנו לדיויד ברוזה ולצוות שלו לארוחת בוקר משותפת במסעדה שנסגרה במיוחד לטובת האירוע, כך שאנחנו חשובים לו לא פחות ממה שהוא חשוב לנו... אני שמחה שאתה בפורומים של אקסטרים.. (אולי כי החיים ה"רגילים" שלך קצת משעממים ואתה זקוק לריגושים..?)

trozen

New member
לא להיעלב

אין ספק שאני נכנס כאן לקן צרעות וגם אני אוהב את דיויד אבל בין ללכת להופעות לבין לסגוד לבן אדם... אני יודע שזה כייף שיש המון חבר'ה מכל הארץ שמגובשים סביב נושא מסויים ולמרות שכולם שונים, יש הזדהות טוטאלית עם אותו נושא. אני מצטער אבל מבחינתי צריך להיות יותר מזמר כדי שזה יקרה. אני כנראה לא אבקר כאן יותר אולי לפני ההופעה הבאה
יום טוב.

glitter8

New member
תסלח לי מאד...

ואני בהחלט נעלבת אם אתה מכנה את הפורום היקר והמקסים שלי "קן צרעות.." בעיקר כשאתה לא מכיר פה אף אחד, אני מכירה את דיויד יותר מ-20 שנה, והוא הרבה יותר מסתם זמר, לא סתם אנחנו "סוגדים" לו, כדבריך,( אם תעקוב קצת אחרי פעילותו החברתית..) אבל עדיין, לא תולשים שיערות, קורעים ממנו את בגדיו ומטרידים אותו בטלפון.. כולנו מכבדים אותו כאדם, וגם הוא אותנו. חלקנו בקשר מיילים אישי איתו, והוא תמיד עונה. אתה בהחלט מוזמן להישאר, אבל עם גישה קצת יותר חיובית, בפורום שלנו האוירה תמיד חיובית ואין לי כוונה שזה ישתנה. יו ם טוב גם לך

handlessman

New member
כרגע הגבתי לך בשרשור שפתחת...

נכון, יש אנשים אשר מחזיקים ברשותם את כתובת המייל הפרטית של דויד, אבל זה לאחר היכרות ארוכה ומעמיקה איתו, ולא סתם ככה. אם את מעוניינת לשאול אותו כל מיני דברים, נסי קודם כל לשאול פה, בטוח יוכלו לענות פה על חלק גדול מהשאלות. במידה ולא תקבלי את כל התשובות שלך או שסתם יהיו לך דברים אישיים להגיד לדויד, תוכלי לשלוח מייל דרך האתר שלו, כפי שהסברתי לך קודם.

trozen

New member
צודקת

קן צרעות לא היה הביטוי המתאים הכוונה היתה לאחד(אני) מול רבים(אתם) תמשיכי להיות חיובית - נראה שאת אחלה.

handlessman

New member
זה לא משנה...

אמרת פה כמה דברים בלתי נסלחים לדעתי, שלא נאמרו מתוך ידע מוקדם או מתוך היכרות, אלא מתוך בורות ומהעובדה שמהרגע שהחלטת לכתוב פה באת בגישה שלילית. דוגמא לכך - נכון, יש בינינו כאלה שהולכים ליותר הופעות, אבל גם כאלה שפחות... אני למשל, ההופעה האחרונה שלי הייתה מצדה שעברה. זה שהביאו לנו צלמים כשישבנו אז ליד התור לכרטיסים הייתה החלטה של ההפקה, לא ביקשנו שום דבר. באותה מידה זה היה יכול להיות אתה אם היית בא כחלק מקבוצה, לוקח גיטרה ליד ומבצע שירים של אמן שאתה אוהב. לדעתי זה היה מושך את תשומת הלב הזאת שאתה ככל הנראה מקנא אליה, בין אם המילה "פורום" מעורבת בעניין או לא. וגם בקשר לסגידה שדיברת עליה - יש ויש. יש אנשים שמושא ההערצה שלהם הוא במידה כזאת או אחרת תופס חלק נכבד מהחיים שלהם, אבל אין מה להכליל פה! (לא שאני שולל את זה) כל אדם בוחר את המידה שבה הוא מעריץ אמן או אדם כלשהו, בהתאם למה שהוא חושב לנכון, ואין סיבה לשפוט אף אחד בגלל זה. לסיכום - אם תרצה להישאר אתה יותר ממוזמן, אבל אם דיבורים כאלה ישנו ויחזרו על עצמם, יאלצו להינקט צעדים לא ממש קונבנציונאליים, כי לא זו הדרך להצטרף ל"פורום". שיהיה לך שבוע טוב.

glitter8

New member
עמריקי, תירגע..הבן אדם התנצל..

ובלי איומים בבקשה, כבר סידרתי איתו את העיניינים..

למעלה