גם אני חדשה, אבל הדעה שלי קצת שונה

גם אני חדשה, אבל הדעה שלי קצת שונה

(שומעת בעצת גמי, ופותחת שרשור חדש, בנושא הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=870&msgid=22825515 ) אני דווקא אוהבת פורומים שיש בהם כבר קבוצה מגובשת. בד"כ לפני שאני מתחילה לכתוב בפורום, אני קודם קוראת בו, כדי לראות מי האנשים האלה, ואם הם מוצאים חן לי. תוך כדי הקריאה אני מנסה להבין מי נגד מי, מה עובר על מי ובאיזה יום, ובכלל - את כל הדינמיקה של הפורום... ומה שקורה זה שמתוך שאני קוראת הרבה, אני כל כך נהנית, שנוצר בי רצון עז להיות חלק מהקבוצה הזו, שכל כך מוצאת חן בעיני
וככה גם כאן. אז מבחינתי, ההתנהלות הסמי-אינטימית שלכם כאן רק מוסיפה לוויית-חן לפורום.

או פק

New member
ואללה ../images/Emo45.gif

ואני חושב שככה צריל להיות. ולא צריך להעלב קשות גם אם לא עונים מיד. זה לא צ'אט, ומי שחשוב לו לקבל תגובה או עוד תגובות יכול להקפיץ. אולי יש כאלו שיש להם מה להגיב ולא קראו?

אני שמח לכל דיעה חדשה.

ואני שמח שאת שוב כאן. וגם אתה, או-פק. ואם נוח להיכנס אלינו מבחוץ - שיחקנו שיחוק!

פילאטוס

New member
היי סטינקר

ברוכה הנמצאת, סטינקר (שמת לב לילדונת עם הניק הדומה?). גמני בדיוק כמוך מתנהלת ברשת, ולעתים נדירות מאוד מוצאת מקום (זו אחת הנדירות הללו). נזכרתי בגישושים שלי בפונדג, הפורום שממנו את באה באורט, שאיכשהו לא עלו יפה. נכון שזה מרגיש קצת מגוחך, להיכנס ככה לחבורה אינטימי ולהתחיל לקשקש על משהו, אבל משום מה בווירטואלית יותר קל לי "להבין את עצמי", כמו שאומרים ביפו על מישהו שהגיע הזמן שיתעשת. כך או כך, המלה "מגובשים" על צורותיה השונות עושה לי ברווזים. יש משהו מחייב וכולא בהגרה הזאת. אבל... זה כבר מסוג הניואנסים של הלקסיקון הפרטי. ערב משובח

למעלה