גם אני חדשה כאן... ../images/Emo140.gif
שמי ליהי, אמא לעדי המדהימה בת 3 חודשים. לפני ההריון היה לי משקל עודף של 10 קילו, שהעליתי בזמן הלימודים לתארים השונים (התחלתי את ההריון במשקל 78 ק"ג על 1.70 מ'). במהלך ההריון עליתי 17 ק"ג, ואתן מבינות לבד לאיזה משקל הגעתי בסוף התשיעי... נבהלתי מעצמי כי ממש לא הרגשתי ככה...
3 שבועות אחרי הלידה, 13 ק"ג התנדפו להם בלי מאמץ כלל. א-ב-ל... וכאן מגיע האבל הגדול... במקום לרדת את ה-4 קילו ההנוספים ולהמשיך את המגמה, העליתי בחופשת הלידה עוד 6 ק"ג מהשעמום, מזה שהמקרר היה נגיש. אכלתי כמויות עצומות. פרינגלס, קרואסונים, כל מה שהיה במקרר. וכך צברתי לי עודף של 20 ק"ג. יחד עם אמא שלי, שגם היא סוחבת כ-30 ק"ג עודפים, התחלנו דיאטה מבוקרת אצל רופא מסוים בת"א (אני בכוונה לא כותבת שם כדי שלא תחשבו שזו פרסומת). זה לא זול אבל אם זה לא היה ממש כואב לי (גם בכיס) לא הייתי עושה כלום... אני על תפריט של 1000 קלוריות ביום, וקצת קשה לי עם זה למרות שזה מחולק טוב על פני היממה, אני מוצאת את עצמי כל הזמן משתוקקת למתוק ולפחמימות (שזו המחלה האמיתית שלי. ביום הראשון של חנוכה, יום לפני שהתחלתי את הדיאטה, אכלתי סופגניה אחת טריה שאבא שלי הביא ומאז, בכל פעם שבא לי מתוק, אני חושבת עליה... אני כל כך שמחה שחזרתי לעבוד ושעכשיו יהיה לי סדר יום קבוע פחות או יותר, וכך אני לא אהיה ליד המקרר כל הזמן. אבל עכשיו מתחילה עונת החתונות - ואני כבר רואה איך אצטרך להילחם במתוקים ולהתחיל לקזז מפה ומשם. אני גם הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע, ובינתיים - ב-3 שבועות- ירדתי כ-5.5 קילו. נקווה שימשיך כך. טוב, ברכות למי שהגיעה עד לכאן... שמחתי לגלות את הפורום המדהים הזה. אני מקווה להיות פעילה בו כמה שיותר.
שמי ליהי, אמא לעדי המדהימה בת 3 חודשים. לפני ההריון היה לי משקל עודף של 10 קילו, שהעליתי בזמן הלימודים לתארים השונים (התחלתי את ההריון במשקל 78 ק"ג על 1.70 מ'). במהלך ההריון עליתי 17 ק"ג, ואתן מבינות לבד לאיזה משקל הגעתי בסוף התשיעי... נבהלתי מעצמי כי ממש לא הרגשתי ככה...