גם אני חדשה

גם אני חדשה ../images/Emo24.gif

שלום לכולן! גם אני כמו לימור נדהמתי מהפירגון ומהכיף פה. אנחנו כבר סגרנו בגן יש עוד המון זמן אבל אין גבול להתרגשות, נורא כיף לראות את התמונות מהחתונות וכמה שכולם יפים ומאושרים :)

ברוכות הבאות לך וללימור. מזל טוב!

ספרו קצת על עצמיכן, כדי שנדע עם מי אנחנו מדברים: מתי החתונה, איפה, מה סגור ומה עוד חסר...מי אתם ואיך נפגשתם. אני בטוחה שבעיון קצר בפורום תוכלי ללמוד הרבה על כל הנוכחים...

hilalioz

New member
אז גם לי מגיע מזל טוב

שמי הילה וגם אני חדשה כאן הפורום נראה ממש נחמד ואפשר לקבל גם אחלה עצות ורעיונות מתי את התחתנת?

limor 2

New member
קצת על עצמי..ובן זוגי

טוב, קוראים לי לימור ולחברי רועי. שנינו בני 25 וזה לא פלא כי...למדנו באותה כיתה מכיתה י´. האמת שרועי התחיל איתי כבר ממחנה הגיבוש לקראת התיכון ולא כ"כ רציתי לצאת איתו כי אמא שלו היתה המנהלת שלי בחטיבת ביניים.. נפרדנו וחזרנו מספר פעמים והפעם האחרונה שחזרנו אחד לשני היתה לפני 5 שנים כמעט. אנחנו גרים יחד קצת יותר משנתיים בחיפה ומאוד שמחים להתחתן. כבר מזמן ידענו ודיברנו על חתונה אבל רשמית רועי הציע לי (עם טבעת וכו´ ) בחודש מאי. רק לא מזמן התחלנו לחפש מקומות כי ידענו שלא נוכל להתחתן לפני יולי בגלל מלא סיבות. אז זהו, שבוע הבא בעזרת השם ( אני הופכת לדתיה פתאום ) נסגור עם המקום והקייטרינג ואח"כ נמשיך הלאה. אני מרגישה קצת כמו ב"חיים שכאלה " אבל אני יודעת שזה רגיל פה אז לא נורא. תודה על הפירגון, אני כבר מתחילה להרגיש כמו בבית.

hilalioz

New member
הי לימור

גם אני חדשה כאן בפורום אני מתחתנת ביוני מתי את? גם אנחנו סגרנו כבר גן שרונית אם את מכירה - לשאר הדברעם המלצות יתקבלו בשמחה

למעלה