גם אני חדשה

גם אני חדשה ../images/Emo9.gif

נעים מאוד, אני סטודנטית (מתחילה בספטמבר) בת 18 מלפני חודש וחצי
והשם שלי חסוי
הייתי אמורה לצאת מהבית עוד חודש-חודשיים ולעבור לגור עם חברה מעיר אחרת... ההורים שלי גרושים, אני גרה עם אמא שלי וכרגע אבא שלי די חולה וגם הפך למובטל ואם מצבו לא ישתפר בזמן הקרוב עניין המעבר לעיר אחרת כנראה ידחה/יבוטל (לא רק בגלל זה אלא גם בגלל סיבה נוספת של הכנראה-שותפה-לעתיד שלי) בכל מקרה לצאת מהבית אני אצא (וכמה שיותר מהר, אמן) ויש מחשבות על לעבור לגור עם החבר תוך חצי שנה-שנה, אבל זה תלוי בכל מיני גורמים אישיים אחרים (טכנית יכולנו לעבור לגור יחד גם עכשיו, אבל במידה ובאמת העניין עם חברה שלי יתבטל ואני לא אגור איתה אנחנו מעדיפים לחסוך כסף קודם למה שנצטרך ובמיוחד אני שצריכה לחסוך בגלל הלימודים)
בכלופן, אני מקווה שאוכל ללמוד כמה שיותר מהפורום הזה

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אני מקווה שדברים יסתדרו בסדר מבחינתך, גם אם זה אומר לדחות את היציאה מהבית במספר חודשים. בנתיים, את מוזמנת לשבת עמנו, שמח אצלנו.

newKiticat

New member
ברוכה הבאה

איפה לומדת? מה לומדת? 18 וחצי? נטולת שירות צבאי?

חגגתי 18 ביולי. יש לי פטור מהצבא

על עודף כוח אדם ומתחילה ללמוד באו"פ לתואר ראשון בפסיכולוגיה. כיוון שאני הולכת לממן את הלימודים מהכסף שלי ומעוניינת לעבוד במקביל, ובגלל שלי אישית יותר נוח ללמוד לבד בבית החלטתי ללמוד באו"פ והלימודים מתחילים ב-19/9

../images/Emo181.gifהיי...נחמד פה

שלום לכולם! המצב שלי מזכיר את המצב של הגברת בתחילת השירשור גם אני בן 18 ואני עוזב את הבית (תודה לאל) באוקטובר לטובת לימודים בזמן הלימודים לא יהיה לי זמן לעבוד כלל וכלל ולכן אני מסתמך על תקציב חודשי מוגבל שאני מקבל מקרן פנסיה וביטוח לאומי (יתום מאב) אני מאוד מאוד מקווה שהתקציב יספיק לי בכדי שאני לא אזדקק למזומנים של אמא....דירה כבר מצאתי חתמתי הכל טוב ויפה ועכשיו אני מחכה לאוקטובר הגדול שיהיה לי בצלחה!!!

למעלה