גם אני חדשה.

גם אני חדשה. ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, אני נועה, בת 15 וחצי וכבר שנה מתעניינת מאוד בפינלנד. אתמול גיליתי את הפורום הזה והחלטתי להצטרף גם. :) הגעתי להאהבה שלי למדינה המדהימה הזאתי דרך המוזיקה ואחר כך גיליתי גם את השאר, את התרבות, את הנוף וזהו מאז אני מאוהבת רישמי. :-

davgrun

New member
מוסיקה פינית

איזו מוסיקה פינית יש למעט Sibelius?

p i n g o

New member
זה לא נשמע כמו משהו פיני....

(מעניין למה!
) וברוכה הבאה, כמובן. לאט לאט הפינים יכבשו את הפורום והשוודים ייוותרו כמיעוט...

הדבר היחיד שלא פיני אצלם

זה השם. שפת השירה, המבטא, המראה, האווירה - כולם פיניים למהדרין. ושוב, מומלץ.

Demian177

New member
מטאליסטים התאחדו!!!

צודק בהחלט אבל לדעתי צריך לארגן משלחת ישראלית חטוסקה כדי שבהופעות של MOONSORROW

Wing Chan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני בעד ../images/Emo3.gif

נראה לפינים מה זה קהל ישראלי נורמאלי.

M o t t i

New member
כאחד שלא מבין בכלל במוזיקה

מן הסתם, מכירים את הלהקה nightwish? מישהו סיפר לי שזו להקת רוק מפינלנד שהיא להקה אהובה עליו. אז מכירים אתם את הלהקה? מה דעתכם על הלהקה?

המפף. כן. פאוור מטאל סימפוני

שני אלבומים ראשונים טובים, אחר כך הלכו והתדרדרו. חביבים, ומהם התחלתי בכלל לשמוע מטאל, אבל משעממים בשלב מסוים.

Demian177

New member
מוזיקה מעולה מקוריים לאללה. שווה!

זה מן מטאל עדין כזה (לא רוק בכלל) אבל איכותי מאוד. הם כולם בלהקה בוגרים של האקדמיה למוזיקה של פינלנד והם פינים חננות טיפוסיים.... ממולץ למי שמנסה להתחיל לשמוע מטאל. זה אמנם PROGRESSIVE אבל לא פלצני וצעקני כמו WITHIN TEMPTETION או השם ישמור מצרות BLIND GUARDIAN אני לא מאמין שכתבתי ת'שם שלהם בלי להקיא...

Demian177

New member
מטאליסטים התאחדו!!!!

צודק בגדול להקה אדירה אבל חייבים לארגן משלחת ישראלית לטוסקה כדי להכניס קצת חיים להופעות שלהם... הפינים האלה פשוט בוקים, עומדים ועושים שבי עם הידיים...

Demian177

New member
טוב מאוד לולו אבל כדאי לדעת:

אין דבר כזה פוואר מטאל קוראים לזה בעברית צחה גיי-מטאל אנשים שצווחים כאילו מסרסים אותם כמו AC/DC או איירון מיידן פשוט מאוד צריכים לנסות ללבוש מכנסיים קצת פחות צמודים ואז לנסות לעשות מוזיקה!

../images/Emo13.gifבונתחיל בזה

שתמצא יותר גייז בטרו,גלאם והאבי מאשר בפאואר
ואם תרוצה אפשר להכין רשימת חיסול של להקות מטאל שיש בהם גייז ותתפלא אבל יש גם סטרייטים שאוהבים מכנסיים צמודים והרבה פוזה 'קשוחה' חוצמיזה שאני לא מבין מה הבעיה עם המיניות של אחד מחברי הלהקה-כל עוד הם נשמעים מצוין זה טיפשי ועלוב לעמוד מהצד ולצעוק "גיי מטאל"

למעלה