גם אני חדשה

Deosette

New member
גם אני חדשה

יש לי בר מצווה בשבוע הבא. קניתי חליפה מהקולקציה החדשה של רנואר (טרם יצא קטלוג שלו) - מחוך שחור וצמוד וחליפת בגזרת מקסי (א-פרופציונלית, סלסה כזאת) ונעלי כפכף שחורות על עקב שפיץ מאורך (לקה). האיפור יהיה עדין אך הבעיה שאין לי שמץ של מושג איזה תכשיטים או אביזרי אופנה יתאימו לזה. אני רוצה משהו ייחודי וסטייליסטי כזה שישבור את מראה "הכבשה מהצאן" (הכוונה שבאופנה כולן נראות אותו הדבר) אני רוצה להעניק ייחוד למראה נפוץ. אגב, אני בהירת עור, נמוכה ורזה, עיניים כחולות שיער מתולתל שטני. אשמח לרעיונות, אנה.

לכי למיכל נגרין...

שרשרת פרחים עדינה לדעתי רק תוסיף. או איזו שרשרת מכסף לא מעובד (או צינור חשור עם תליון מכסף לא מעובד)

Deosette

New member
מגן דויד יתאים?

זה הדבר היחיד שיש לי מכסף לא מעובד. הוא ענק כזה וקשור בחוט שחור, זה יראה יפה? בטח הרבי יהיה מרוצה... וכן רבותי, בגיל 22 החלטתי שאני עולה למצוות - כיוון שאין תורה אצל הבת מצווה, החלטתי מחמת הפמיניזם לעלות לתורה. מוטב מאוחר מאשר אף פעם, לא?

SuGar and SpicE

New member
כל הכבוד, מצדיעה לך!

ובקשר למגן דויד, יכול להיות, אולי תעלי תמונה

SuGar and SpicE

New member
חחחח נוווו איזה שרוטים!!!! איך אתם

לא מבינים....!! זה כאילו שאני אגיד שיש לי חתונה, אבל אני לא מתחתנת נכון?! בטח לידיד שלה או לאיזה קרוב משפחה שלה יש בר מצווה והיא הולכת אליה.. מובן??

יוווו...כל פעם שאני נכנסת לפורום הז

ה אני מתעצבנת מההודעות שלך... אתה חתיכת ילד קטן ומטומטם\!!! לא יאומןןןן!!!!!!!!! דבר ראשון יש זרמים ביהדות,זרם רפורמי עושה גם לנשים עליה לתורה ובר מצווה. דבר שני יש אפשרות שהיא רק הולכת לאירוע שכזה... תפסיק להיות ילד אדיוט ותתחיל לחשוב קצת!!!

No BoDy1

New member
אוקיי

אני ילד קטן ומטומטם... אבל כמו שאת רואה הרבה חשבו כמוני.. הבעיה היא שאני מגיב למשהו שלא נראה לי ממש... וחוצמזה... אם אני ילד קטן ומטומטם אז אל תרדי לרמה הילדותית והמטומטמת שלי ואל תגיבי לי... להתראות ותודה רבה על הקריאה... =)

KitiKiti

New member
יואווו,איך אתם לא צבינים שהיא פשוט

התבלבלה באות...זה ברור! לפעמים יש שגיאות כתיב באיטרנת...דהה

Rinushkaa

New member
חברה - אולי תקחו איזה רגיעון!?

ממתי הומור זה פשע?! שיו.. איזה כבדות יש פה לפעמים...

AmiTutiT14

New member
אוי נו אפשר לחשוב.. הבנאדם רק צחק,

רדי ממנו
אפשר לצחוק לפעמים, לא העולם לא יחרס ממטאור

למעלה