גם אני חדש פה.....

ORGANICfood

New member
גם אני חדש פה......./images/Emo24.gif

ואשמח להכיר מישהי יפה שלא מעשנת ושאין לה חתולים (אלרגי)...

מצטרפת לעופר

גם אני אשמח ללמוד.אף פעם לא הצלחתי לקלוט את המשחק הזה.נו,טוב,זה משחק של חכמים... שיהיה המון בהצלחה וברוך הבא לאחלה פורום

ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני יפה (ככה אומרים לי) אני לא מעשנת (ושונאת שמעשנים לידי) וגם אני אלרגית לחתולים ולמרות שאני משוגעת על חתולים אני לא יכולה לגדל
אני מחודשת כאן, החלפתי כינוי וחזרתי... יש לי שאלה - הכינוי שלך זה בגלל שאתה אוכל רק אוכל אורגני? אם כן, האם גם בת הזוג שלך תצטרך לדגול בתזונה האורגנית או שאתה מוכן לקבל כבת זוג גם טורפת קרניברית???

גרושה ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את בטח יודעת אם את משוגעת על חתולים ... האלרגיה היא בעצם לרוק שלהם ולא לפרווה ויש חתולים שאין בעיה לגדל גם אם אלרגים כמו הספינקס (חתול בלי שיער) או חתול אוסטרלי. שווה לבדוק אם את אלרגית לחתולים או לרוק ... אולי גם לך יהיה איזה יצור קטן שעושה מייאוווווו בהצלחה ושנה טובה

אני בטוח אלרגית לפרווה

כי גם כלבים ואפילו אוגרים אני לא יכולה להתקרב אליהם. לא ארנבות ולא ציפורים
אני אוהבת בעלי חיים ואסור לי להתקרב כי מיד מקבלת פריחה, התקפת אסטמה ונהיה לי שורף בעיניים והעיניים נהיות לי אדומות ושורפות. שמעתי על החתול ספינקס וזה בהחלט יכול להיות פתרון בשבילי. פעם ניסיתי לגדל איגואנה אבל נתתי לה להסתובב חופשי בבית עד שיום אחד היא נעלמה לי
קרניבר - זה אחד שאוכל בשר. זה נכון לגבי חיות טורפות וגם לגבי בני אדם שהם גם מין חיה

ספינקס ../images/Emo108.gif

יופי של חתול, קחי בחשבון רק שבארץ לא כ"כ יודעים איך לטפל בו. קשה למצוא אותו בארץ אבל אפשר לייבא אותו. שיהיה המון בהצלחה, ואולי בפורום חתולים יוכלו לעזור יותר בעניין

למעלה