גם אני חדש

Peeta Mellark

New member
גם אני חדש

למען האמת, רציתי להצטרף כבר קודם, אבל פרצו לי למשתמש...

אז נעים מאוד, אני פיטה בן 16 מפאנם.
אבל תרשו לי קודם להבהיר - אני לא מי שאתם חושבים שאני!
מה שקרה, למעשה, הוא שלפני קצת יותר מחודש יצא הסרט "משחקי הרעב" והשכנה שלי, קטניס, הציעה לי ללכת איתה ועם ידיד שלה, גייל, לצפות בו. אני לא טיפוס של סרטים- אני אוהב אמנות קלאסית - ספרות, ציור, תאטרון... אבל למען האמת... יש לי קצת קראש על קטניס
ועד שהיא מזמינה אותי לצאת לסרט- שאני לא אסכים? למרות שהלכנו עם גייל, שלמען האמת, נראה לי שגם הוא קצת דלוק עליה...
כן, היא בחורה כובשת.
בכל אופן, אני מניח שמכאן אתם כבר יכולים להסיק מה בדיוק קרה- כולנו גילינו שהדמויות לא רק קרויות על שמנו- אלא דומות לנו באופן מלחיץ!

קטניס וגייל באמת ידידים ממש טובים, הם לא בדיוק הולכים לצוד ביחד כי אני לא בטוח שיש איפה לצוד בסביבה העירונית שאנחנו גרים בה... אני באמת הבן של האופה, אני באמת עושה את הזיגוג על העוגות - ואני באמת קצת מאוהב בקטניס כבר מאז שיעור המוזיקה בגיל 6...
לאחות של קטניס באמת קוראים פרים, לראש פאנם באמת קוראים סנואו ובאמת יש לנו שכן מטורף ושיכור בשם היימיטץ'!
אז אחרי שהיינו מזועזעים מההקבלות האלו ניסינו להתעלם מהן ולהתרכז בסרט עצמו- הוא היה ממש נחמד, למרות העולם המרושע שהם חיים בו, ואז גיליתי את הפורום הזה וחשבתי שיהיה נחמד להצטרף.
מקווה שתקבלו אותי בברכה

pennylane11

New member

יש לי אחלה פתרון, נכון אתה רוצה את קטניס לעצמך? אני מסכימה, רק בשבילך ורק הפעם, לקחת את גייל בעצמי, איך זה נשמע?

MaiRLow

New member
אם קטניס זורקת אותך

תדע שאני בעניין, טים פיטה לשלטון

היי פיטה XD

ברוך הבא... אולי תספר לנו יותר על המצב בפאנם ואצלכם?

ורק שתדע שאני מאד אוהבת פיתות(ואוכלת אותן כמעט כל יום).

N o R i K o

New member
היי פיטה! D:

ברוך הבא! אני נוי, בת 20, וכמו שמאי אמרה- אני בעד שתתן לקטניס לזרוק אותך, יש כאן הרבה בנות הרבה יותר שוות ממנה ;)

Billy Shirs

New member
אמג פיטוש!

ברוך הבא!

אני ממליצה לך להתגבר על קטניס ולחפש נשים אחרות, יותר בשלות.

Peeta Mellark

New member
תודה רבה לכולכן

זו הקבלת פנים הכי מרגשת שהייתה לי אי פעם. איכשהו יש לי הרגשה שאתן עדיין חושבות שאני אותו פיטה מהסרט, למרות שהבהרתי שזה לא כך... אבל אם זה מה שמוביל אתכן לקבל אותי כל כך יפה- מי אני שאתנגד

pennylane11- זה נשמע לי ממש נהדר, אבל אני לא חושב שגייל ישתף פעולה. אם הוא היה רוצה מישהי שהיא לא קטניס, יש מספיק בנות בשכונה 12 שרודפות אחריו... אני גם לא ממש ידיד שלו, קטניס היא הזו שמקשרת ביננו- כך שיהיה קצת מוזר מצידי להציע לו לצאת עם מישהי מהאינטרנט...

MaiRLow, Billy Shirs ונוי (נעים להכיר
חבל שאת היחידה שהציגה את עצמה! כי נעים להכיר את כולכן
)- תודה רבה לכולכן על ההצעות, הן מחמיאות לי מאוד- אבל קצת קשה לי להתגבר על קטניס. אני מניח שכל עוד היא תהיה פנויה אני אמשיך להאמין שיש לי סיכוי איתה... הרי מי עוד יכין לה את לחמניות הגבינה שהיא כל כך אוהבת? פעם שמעתי שהדרך לליבו של גבר עוברת דרך הקיבה שלו- אני עדיין מקווה שזה עובד באותה צורה על קטניס...

חיפושית מחפשת- זה מאוד מחמיא לי! פיתות הן קלות להכנה ולכן אני נהנה לאפות אותן מדי פעם, אבל אני בכל זאת מעדיף כיכרות לחם חמים, שאפשר לפרוס ובשרם נימוח.
פאנם היא למעשה עיירה קטנה בארצות הברית - כל כך קטנה, שנדמה שאף אחד לא שמע עלינו. אנחנו מחולקים ל-13 שכונות- קטניס, גייל ואני גרים בשכונה 12, אבל גם יש לנו חברים משכונות אחרות- רו משכונה 11 או פיניק משכונה 4.
היינו המומים מכך שהסרט הפך כל שכונה קטנה שלנו למחוז שלם. והקפיטול כעיר שלמה! הקפיטול אצלנו הוא למעשה משכן מאוד גדול שבו יושבת העירייה.

מורי לנצח- אני אשמח לאפות לך עוגה!
ולמעשה, יש סיבה לכך שהשארתי את שאלתך לסוף.
אני יודע שקצת יהיר מצידי להגיע ומיד להציע לפתוח פינה אקלוסיבית, אבל גלשתי בפורום האנטומיה של גריי (אמא של קטניס ואחותה ממש אוהבות לצפות בזה, כי אמא של קטניס עוסקת ברפואה, אז חשבתי שייתכן וקטניס תרצה גם לשוחח איתי על הסדרה הזאת... אז עלעלתי קצת בין העמודים, אבל מסתבר בסוף שקטניס די שונאת את כל מה שמתקשר לרפואה, אז הפסקתי) וראיתי שבעבר הייתה להם פינה בה ד"ר איזי סטיבנס מספרת על דברים שהיא נוהגת לבשל.
אז אולי גם אני אפתח פינה ואספר על דברים שאני נוהג לאפות, בצירוף מתכון? כך כולכן תוכלנה להכין לעצמכן את המאפים המדוברים שלי, וכמובן תוכלנה גם לשתף את כל הפורום בדברים שאתן אופות.
נראה לכן שתהיה היענות?

פיטוש

אני חושבת שפינת מתכונים שלך יכולה להיות פה להיט

כולנו נשמח לעשות עוגות עוגיות ודברים אחרים ..
ומגניב שגלשת בפורום האנטומייה ,זה אחלה פורום

N o R i K o

New member
אני בעד
הכי בעד!

הו פיטוש
נראה לי שאני היחידה שהציגה את עצמה כי אני היחידה שלקחה ברצינות את ביקורך כאן

פינת מתכונים תהיה אדירה! הגיע הזמן שבאמת נלמד להכין לחמניות גבינה לבד בבית...
יש לך אישור מנהלתי ממני

Billy Shirs

New member
פאק יו, תפוז

מאז שהצטרפת לפורום בכלל לא רואים אותך, פיטוש. לאן נעלמת?

Peeta Mellark

New member
אני עוד כאן,

אני פשוט עסוק בעיון מתמשך בשלל הדיונים המעניינים שיש כאן.

Billy Shirs

New member
מילא עיון,

אבל בפורום צריך גם להגיב! לא מתאים לך להתחבא בצללים, פיטוש.

Sexy Darren

New member
ברוך הבא

נאא, עזוב את הסרט הזה, טיטאניק בתלת מימד כבר ראיתה? תציע לקטניס ללכת איתך לזה, אין יותר רומנטי

אה, ואני ענבר, נראלי יותר נוח מלקרוא לי בכינוי שלי

למעלה