גם אני חזרתי, ובאמתחתי רכישות חדשות

ברק!

New member
גם אני חזרתי, ובאמתחתי רכישות חדשות

איזה כיף לי
אתמול השגתי בדרכי הנודניקית שלוש פנינות אמיתיות: - תקליט של יאן הגמד - התקליט הראשון של שלמה ארצי (כולל השיר "הנסיעה המופלאה" שצונזר מהדיסק) - תקליטון "את ואני". אם אנשים רוצים, אפשר לארגן סבב נוסף. מי שמעוניין - שישרשר. נ.ב. - מי עכשיו בפורום?

אהבתיה

New member
היי ברק ! תתחדש!!!!!!

מה שלומך? גם אתה נעלמת לנו לפתע!! טוב שחזרת בכל אופן

רינת1

New member
גם אני רוצה

אני לא מבינה למה הסבב לא עבר גם דרכי בפעם הראשונה אבל אני מאוד רוצה להיות בסבב השני. מורן שלחתי לך את הכתובת שלי לפני כמה שבועות במייל. תגידי לי מה קורה ביי

אהבתיה

New member
אני אגיד לך למה!!!

כי הוא לא הגיע אלי בכלל!! רוני היתה צריכה לשלוח לי אותו אבל היא חיכתה שגיל יקליט שוב את "שלמה ואצ´י בהופעה" כי בפעם הראשונה זה לא יצא טוב...אין לי מושג מה קורה עם זה עכשיו,צריך לשאול אותה...

אהבתיה

New member
הנה רוני איתי בטלפון ואני מצטטת....

"אני אומרת אהההה....מורן אל תכתבי את זה!! הקלטות יגיעו למורן בימים הקרובים ומורן תעשה בהם כל מה שעולה בדעתה....היא יכולה לישון איתם,היא יכולה לנשק אותם,היא יכולה לעשות דברים,היא יכולה לאכול אותם וזהו אין לי מה לומר...מורן תסגרי את הציטוט" רינת,כמו שאתה רואה...רוני תשלח לי אותן בקרוב ואז אשלח לך אחרי שאקליט אותן....בקיצור,יהיה טוף!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif:-

לא תוריד לי את החיוך מהפנים.

למעלה