גם אני חזרתי מחופשה

אולה *

New member
גם אני חזרתי מחופשה ../images/Emo6.gif

מה אני אגיד לכם? היה נ-פ-ל-א!!! היינו באילת. זו לא הפעם הראשונה שלנו שם. אבל אף פעם קודם לא נהניתי כמו עכשיו. הים היה מהדים. דגים ממש קופצים לידיים
עשינו מצנחי ים וצלילת נסיון. אכלנו במסעדות. בילינו גם לבד, וגם עם חברים (נסענו 3 זוגות). פשוט נהינו מכל רגע! אבל כל דבר טוב נגמר מתישהו! וכך גם החופשה. ו... מתחילים טיפול. מהיום - זריקות גונאל. לא ניסיתו אותו בעבר, ואני מקווה שהוא לא יאכזב אותי
אני מאחלת לכולנו חג שמח והמון הודעות שמחה (עם הקולווווו...) בקרוב!
אולה

יעל@

New member
אולה את נשמעת מלאת אנרגיות

נשמע שהחופשה עשתה לך הרבה טוב. המון בהצלחה בטיפול, יעל

מיכל ק-ש

New member
הי אולה,

לא הייתי באילת כבר 10(!) שנים ועכשיו עשית לי חשק. למרות שרק חזרתי מסיציליה, כבר בא לי שוב חופש. (עם האוכל בא התיאבון...). מאחלת לך המון הצלחה בטיפול החדש. מיכל.

Jessie

New member
היי אולה (זו עמית בשם של האח)

שמחתי לראות אותך, אני רוצה להגיד לך שנראית כאילו כל מילה שכתבת ניכרת עלייך, זוהרת ורגועה. הלוואי שלא יכזיב הגונל. עמית

../images/Emo24.gif אוליצ´קה.

אני כל כך שמחה שנהנית. זה הכי חשוב. בטיפול שבו הייתי בטיול בחו"ל הצלחתי להרות. אז זה שהיית בכייף, נהנית, עשית חיים, רק תורם להצלחה הקרובה. אין לי מושג לגבי גונל F כי אני לא קיבלתי אותו אף פעם. רק פרגונל ומטרודין. אבל שיהיה בהצלחה.
סאני.

נוג

New member
גונל פ

חד שמח
לגבי גונל פ זה דור החדש של פרגונל. מזריקים אותו תת עורי (וזה יותר פשוט את יכולה לבד לבטן או לירך.) אני עושה את זה כבר בעיניים עצומות. הוא אמור למנוע הריונות מרובי עוברים ו/או לגירוי יתר של השחלות לציסטות עם יש לך נטיה. אשמח להשיב על כל שאלה. נוג

רובי**

New member
כל מה שכתבת לא נכון

גונל הוא פיתוח של מטרודין והוא לא מונע ציסטות או הריון של כמה עוברים. נוג הנוגה,מאיפה האינפורמציה? אשמח לתקן את כל תשובותיך

נוג

New member
נכון או לא נכון?

שלום רובי, מבלי להתייחס לסגנונך את המידע בנושא גונל-פ או כל תרופה אחרת אני מקבלת מהרופא המטפל וממידע רפואי מספרות או מהאינטרנט. למרות שאין הוכחה חותכת לגבי יתרונות גונל-פ הרי שהמחקרים ומאמרים מצביעים שהחומר יותר טהור, יותר בטוח ועם תוצאות טובות יותר.

קצת סדר, ברשותכן ... ../images/Emo18.gif

גונל F הוא לא "פיתוח", לא של פרגונל ולא של מטרודין. גונל הוא FSH (ההורמון המגרה את השחלות) טהור, המופק בתהליך של הנדסה גנטית (להבדיל למשל מפרגונל, המופק משתן של נשים ומכיל מלבד FSH גם LH). לגבי היתרונות של החומר הטהור והתוצאות שלו זה ממש לא חד משמעי, על כל אחת זה משפיע אחרת. יש נשים שדוקא החומר הטהור משפיע עליהן פחות טוב ויש כאלה שהוא עושה אצלן פלאים.

נועם@בת

New member
מסכימה עם כוכי

גונלF הוא FSH טהור המופק בדרך סינטטית. אין לו שום דרך למנוע הריון רב עוברי, שכן הריון רב עוברי תלוי במספר הביציות שהתפתחו והופרו בהזרעה, או במספר העוברים שהוחזרו בIVF. גם לגבי היפרסטימולציה או ציסטות אין הוכחה חד משמעית שיש יתרון לגונל. היתרון של ההזרקה התת עורית הוכח למעלה מכל ספק
מועדים לשמחה נועם

אולתי היקרה ../images/Emo25.gif

שמחה שנהנית בחופשתך ומקווה שצברת כוחות לטיפול הקרוב. הלוואי והגונל יעשה את העבודה והחודש הזה של תחילת השנה יסמן גם את תחילת ההצלחה שלכם נשיקות
זוהרה

אולוצ´קה,

התגעגעתי. שכחתי שאת בחופשה (הסניליות הזו היא כנראה השפעה מתמשכת של הדקא
). את נשמעת זוהרת ומלאת אנרגיות. איזה יופי! מלאנת´אלפים
מרב

ברוכה השבה אלינו, אולה ../images/Emo24.gif

כיף לשמוע אותך מלאת אנרגיות מחזיקה לך אצבעות ומאחלת שלא הגונאל ולא שום דבר אחר יאכזב אותך אותך החודש. ב ה צ ל ח ה !!! כוכי

אולה *

New member
שלום בנות!

האמת - בא לי לחזור לאילת.
אין כזה דבר - מספיק חופש!? והיום אני צריכה לבשל (במקום ללכת למסעדה), לעשות כביסה... באסה לא נורא, השבוע ממש קצר, עוד מעט - יום שישי.
אוהבת אותכן! ד"א, הזריקה הראשונה עברה ממש בקלות. כנראה פיטר כבר ממש מיומן.
אולה

אולה, מה לבשל? ../images/Emo8.gif

במו עיני ראיתי את פיטר סורק את כל
י המתכונים אצל מרב. הבנתי שהוא הבשלן בבית (או ששעממנו אותו כל כך ?
) טוב אז אם הוא לא מבשל שימשיך להזריק... והמון הצלחה בטיפול!!! גם אני אוהבת אותך
- נילה

מרב.

New member
אוללה...

הכי טוב לנסוע ממש לפני חג, כיוון שטרגדית החזרה לחופש מרוככת על ידי החופשים המרופדים בין השבוע... אז סינדרלה, אל תתני לאם המרשעת לדכא אותך, לא צריך לעשות כביסה- תחיו מאהבה
ושיהיה בהצלחה בטיפול הקרוב- מתה לשמוע כבר את הקולולו מתחת לשם שלך!
מרב

ligo

New member
אולה

שמחה שעשית חיים. גם אנחנו היינו באילת לפני שבועיים ולא קפצו לנו דגים לידיים... כנראה לא היינו בחוף/מסעדה הנכונים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בטיפול. אני אצטרף אלייך בתקווה בשבוע הבא.

מירה@

New member
אוליצ´קה,

שמחה לשמוע שנהנית כל כך, החופשות הללו קצת מחזירות רוח למפרשים,לא? מאחלת לך ולפיטר המון הצלחה בטיפול הנוכחי. מירה

למעלה