גם אני חזרתי..

Me¥tal

New member
גם אני חזרתי..

מטיול שנתי. הוא כל כך קטן ושולי שאפילו לא הודעתי שאני הולכת... הטיול של י"ב אצלינו הוא לרמת הגולן, מקוצץ ליומיים. אני לא טיפוס שסובל מטיולים. ניסיתי בכל כוחי להנות... אבל. יש לי פחד גבהים נוראי.. ככה שהמסלול הוא סיוט אחד גדול.. במסלול- הדופק שלי גבוה, אני בפאניקה וכל הגוף רוע מחשש שאני אפול מצוק זה או אחר.. 5 שעות של הליכה במצב הזה... אתן לא מתארות לעצמכן איזה סבל זה.. חיכיתי ללילה, לאכסניה, כי כיף באכסניה. תמיד כיף באכסניה. אבל.... ריב גדול עם החברות שלי (בטיולים - כל הויכוחים הקטנים עולים אל פני השטח ומתבטאים בפיצוצים וריבים - קורה תמיד). כן, פשוט רבתי כמעט עם כל החברים שלי והייתי לבד. פשוט לבד.. אחרי יום ההליכה הסיוטי הזה.. לבד. לא הוסיף לזה עניין הפסיכומטרי. לחשתי את הציון שלי לקבוצה של האנשים הסובבים אותי כי קיבלתי אותו בטלפון.. ואז אחד מהם צעק: "מיטל אופיר קיבלה 720!!" זה היה על הר. כיתה מאחורינו וכיתה לפנינו. "מיטל אופיר קיבלה 720?" "מיטל אופיר? מי זו מיטל אופיר?" מהר מאוד כולם כבר ידעו.. פשוט הסתובבתי באכסניה וראיתי אנשים מצביעים עלי ומתלחששים כשאני עוברת.. היה אחד שביקש להצטלם איתי ושאני אחתום לו על התמונה. היו כמה שהצדיעו לי. זרקו לי כל מיני הערות כמו "היא תהיה מגישת קפה בצבא". הריב עם החברות, כמובן, רק הוחמר מכל הצומי שקיבלתי. זה היה מעצבן. נשבעת לכם, הרגשתי כמו הארי פוטר. כל ההתלחששויות האלה, הכל קורה כל כך מהר, התפללתי שתהיה לי גלימת היעלמות כדי שאף אחד לא יוכל לראות אותי ולהציק לי. הלכתי לישון מוקדם. מאוד מוקדם בשביל טיול... ב-1 בלילה, כי פשוט לא רציתי להסתובב ולפגוש עוד אנשים. גם היום שאחרי לא היה משהו. נוראי. אני חושבת שבטיול הזה כיפרתי על כל חטאי אי פעם, סבלתי בשביל 17 ימי כיפור. כמה טוב להיות בבית.

jenngirl

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo82.gif

מכירה ת'הרגשה הזאת וזה כ כ ה נכון שבטיולים שנתיים דווקא אז רבים עם החברות
אנשימ רעימ
ומה נסגר עכשיו עם החברות

THE ronch

New member
חייכי, מחר יהיה יותר גרוע?../images/Emo13.gif

בובה. קורה. ובמיוחד בטיולים. התפוצצות של כל הלחץ של כולם אחד על השני. העיקר שאת בחזרה בבית. 720 זה ציון טוב, לא?

The Charmd One

New member
מיטל...../images/Emo79.gif

תהיי חזקה...ואל תשימי עלייהם...שייקנאו, שיסתכלו, לך לא איכפת. תנסי אפילו להנות מזה...לצחוק עלייהם, לרחם עלייהם, על הטיפשות שלהם. ובקשר לחברות...רר טיולים ו'מי עם מי בחדר' זה ממש גורם מספר 1 להריסת חבריות..או לחילופין, לגלות את הפרצוף האמיתי של 'חברות'...בכל מקרה, מקווה שהכול יסתדר, ואם לא, אז הן לא שוות את זה בכלל, וטוב שגילית את זה עכשיו. וכל הכבוד לך על הפסיכומטרי, תהיי גאה בעצמך, באמת. אל תתני לאלא שמקנאים בך לראות את זה בצורה שונה...הכל באמת מקנאה, שזה פשוט יבדר אותך.

למה ת'פרצוף האמיתי?..../images/Emo105.gif

פשוט כול המסגרת הזאת של הטיול היא גורם לריב.... אני מכירה את הפרצוף האמיתי של חברות שלי, אבל זה לא אומר שלא נריב בטיול!!.. כולם עייפים, עצבניים [וכמוני, רעבים
] אבל זה לא אומר שזה "הפרצוף האמיתי שלהם"... זה הקטע, שכול אחד מוציא עצבים אחד על השני, ואין כל כך לאן "לברוח"...

The Charmd One

New member
כן אבל...../images/Emo79.gif

כל הקטע בבן אדם זה לראות גם את הצדדים ברגעים הקשים או המלחיצים...אם הוא נחמד וחמוד כשהכול נחמד אסתטי וטוב[ושבע חח] אז יופי, אבל אני לא רוצה להיות עם מישהו שהמצב נעשה טיפה קשה הוא ישר מתחיל להיות מגעיל...ולא התכוונתי ממש בטיול עצמו, אלא באירגון לפני...וכן גם במסלול או בלילה... ברור שיש יוצאים מן הכלל והרבה זמן עם אותו אדם יכול לעצבן ואף אחד לא מושלם וזה, אבל עדיין, דווקא טיול או הופעות ארוכות או מצבים כאלה יכולים לגרום לראות פן אחר בן אדם, וזה גם חשוב...לא יודעת, הסתבכתי, אבל מקווה שהבנתן.

לא נורא../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

זה רק טיול, בסוף חוזרים הביתה והכול נשכח.

Mooa-Numi

New member
אוי, את הורגת אותי עם הפוטר הזה...

זה בסדר, ככה זה טיולים שנתיים. או שהם ענקיים ברמות, או שהם נוראיים. יעבור

../images/Emo24.gif...

סחתיין על הציון! ובקשר לחברות.. אין מצב שתדברי איתן?
שאיכשהו תשלימו?

../images/Emo24.gif :)

סחטין על הפסיכומטרי! י"ב בגולן? סמאק, אני בי' וזה הטיול השנתי שלנו השנה (במידה ויהיה אחד כזה:/)

Sweet SuGaR

New member
בובה פשוט תתגאי

כל מי שמסתכל ומלחשש סתם קנאי הרי כל אחת היה רוצה לקבל 720 בפסיכומטרי זה פשוט פותח את כלללל הדלתות בעולם!

Miss Tika

New member
../images/Emo24.gif

בובה, עזבי אותך מהטיול הגרוע. דברים כאלה קורים, ועוברים ונשכחים. אבל 720 בפסיכומטרי?!? זה כבר משו מיוחד!! כל הכבוד אהובתי..
שמחה בשבילך מ-א-ו-ד!!

some girl1

New member
מיטלי..../images/Emo24.gif

יהיה טוב. לא נורא. זה בסך הכל טיול. ובקשר לחברות, אני מקווה שיסתדר..
ואין לך מה להתבייש!
את צריכה להתגאות בזה! קיבלת ציון כל כך טוב! איך את מסוגלת להתבייש??
יהיה טוב, חמודה..

למעלה