גם אני יוצאת מהארון!

שירונה

New member
גם אני יוצאת מהארון!

שלום ומזל טוב לכל המתחתנים/ות! הרבה זמן אני "עוקבת" אחרי הפורום, ונהנית לא רק מהעיצות והטיפים, אלא גם מהפירגון והאווירה של הפורום הזה. אז החלטתי "לצאת מהארון" ולהצטרף... קצת עלינו: החלטנו להתחתן לפני כחצי שנה, אחרי 5 שנים ביחד, והתאריך הוא סוף מאי. החתונה תהיה בחוות רונית (מה שאומר שבכל השאר אנחנו מתכוונים לחסוך כמה שאפשר...). קייטרינג- שישקו. עכשיו התחלנו לחפש צלם, ונפגשנו עם "עושים צילום" (טובים אך קצת יקרים). נשמח לקבל המלצות על צלם וידאו+סטילס טובים ובמחיר סביר (וידאו+סטילס ביחד,אין לנו זמן/ כוח לחפש בנפרד...). תודה!

nikit1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif וברוכים הבאים!

לצערי אני לא יכולה להמליץ לך כי לקחתי סטילס ווידאו בנפרד. בכל מקרה- המון בהצלחה!

יעלי2

New member
מזל טוב. את מי אהבתם בעושים צילום? ../images/Emo41.gif

יש להם כמה צלמים

שירי71

New member
מזל טוב ולגבי צלמים-לקחנו את ת"ג תמ

ר. מדובר בזוג נשוי היא עושה את הסטילס (תמי) והוא את הוידאו (אלי). מעבר לזה שהם מצלמים מקסים ועריכת הוידאו מהממת, הרי שהם זוג מקסים ומאד נחמדים ואמינים, אמנם לנו עדיין אין התמונות אבל ראינו אצלם הרבה מאד אלבומים. והמחיר יותר נוח מאשר עושים צילום. קיצר מומלץ.

מזל טוב :) וצלמת נהדרת:

עדיין לא סגרנו איתה אבל היא שבתה את ליבנו: נעמי יוגב, היא עובדת עם צלם וידאו, הצילום טבעי יפהפה מקצועי ועדין והיא גם אדם נפלא !

שירונה

New member
תודה לכולכם! ../images/Emo39.gif

תודה על ההמלצות. בקשר ל"עושים צילום"- לא נפגשנו עדיין עם אף צלם, אלא עם המנהל- ארז, שהיה מאוד נחמד.הבנתי שיש להם סה"כ 10 צלמים (5 סטילס ו-5 וידאו), ואהבתי את העובדה שהם עובדים כצוות, כלומר יש להם קונספט מגובש ואחיד של סגנון (טבעי, לא מצלמים אנשים אוכלים וכו´), ושאת הוידאו רואים תמיד 2 צלמים כדי לתת הערות. את הצלמים עצמם נפגוש בשלב מאוחר יותר...

הילולית

New member
מזל טוב - המלצות חמות על ת"ג תמר ../images/Emo20.gif

שירונה המון מזל טוב לגבי חוות רונית מקום מדהים!!!!!!!! וברוכה הבאה לפורום - אני וחברי אורן מתחתנים בחודש יוני בשרונית לגבי צלמים ממליצה בחום רב על ת"ג תמר הפקות אם תרצי טלפון אשמח לספק! היא מצלמת סטילס ובעלה וידיאו אנשים מדהימים ומחירים סבירים ביותר! ושוב מזל טוב

אתי@

New member
מזל טוב וברוכים הבאים לפורום ../images/Emo39.gif

אותה צילמה סיגל שגב והיתה נהדרת. לסיגל יש אישיות מקסימה, היא צלמת מוכשרת, ואנחנו מרוצים מאוד
052-323543
03-5182308

למעלה