גם אני יכולה לקטר פה?

sael

New member
גם אני יכולה לקטר פה?

אז ככה, עמית היתה כל השבוע עם שלשולים ולא ידענו אם זה בגלל וירוס או שיניים. ביום חמישי כנראה שקיבלנו תשובה כי אני מיום חמישי בערב עם כאבי בטן איומים, שלשולים, בחילות והקאות. הבעסה הגדולה היתה שהשבת היינו מוזמנים לבית מלון בירושלים לארוע משפחתי, והחלטתי שניסע בכל זאת כי לא היה לי נעים לבטל (כלכלית בעיקר). בקיצור, ביום שישי בערב עוד הרגשתי זוועה ולא הייתי מסוגלת לאכול כלום. ובעלי נדבק ממני ומיום שישי בלילה הוא כל הזמן בשירותים והיום גם כן לא היה מסוגל לאכול כלום ובקושי יצא מהחדר. אני היום הייתי עם כאב ראש מטורף (כנראה מזה שאתמול בקושי הכנסתי משהו לפה) וגם היום עוד לא היה לי כ"כ תאבון. בקיצור, שבת נפילה (ועוד בבית מלון). ועכשיו שאני כ"כ רוצה כבר להיכנס למקלחת ולמיטה, עמית בוכה לה פה (אני יושבת פה ליידה) ומסרבת להירדם ואני כ"כ עצבנית כבר מכל השבת הזאת שאין לי כח לכלום וגם לא לבכי שלה (ומסכנה, נשמע בכי כאילו משהו מציק לה ואין לי מושג מה). טוב, הייתי חייבת לפרוק ומקווה שמחר יהיה כבר יותר טוב.

sael

New member
ושכחתי להוסיף משהו

בימים האלו שהרגשתי ככה זוועה והייתי צריכה בנוסף להתמודד עם עמית, עברו לי מחשבות בראש של איך לעזאזל אני אצליח להיות שוב בהריון. התכנון הוא בעוד כמה חודשים לנסות שוב, ואני שואלת את עצמי איך בדיוק אני אוכל לתפקד בהריון עם ילדה בבית? ההריון שלה היה לי לא קל עם המון בחילות והקאות ושאר תופעות מגעילות, ועכשיו שהייתי ככה עם בחילות וכאבי בטן בקושי הצלחתי להחזיק מעמד איתה ומזל שאמא שלי עזרה לי בשבת. אז עכשיו גם המחשבות על הריון נוסף מטרידות אותי.

בת כמה עמית?

אולי טוב שאת חושבת על זה עכשיו? אולי כדאי לכם לחכות עוד כמה חודשים? זה באמת נורא קשה להרגיש לא טוב ולטפל בפעוטה קטנטנה (וזה גם לא כל כך קל לטפל בשני פצפונים).

sael

New member
היא בת שנה ו-8 חודשים

התכנון היה שכשהיא תהיה בערך בת שנתיים נתחיל לנסות שוב ושיהיה הפרש של 3 שנים בערך. אבל לאור איך שהרגשתי ולא הייתי מסוגלת להתייחס אליה ורק נעשיתי עצבנית מכך, זה מטריד אותי מה אעשה אם גם ההריון הבא יהיה קשה כמו שלה ואיך אתמודד איתה אם ארגיש זוועה.

ה ו ב י ט

New member
אוי

תרגישו טוב

זוג חדש

New member
היי לך חברתי החולה

מקווה שהיום כולכם מרגישים טוב יותר.
לגבי תהיותייך על הריון נוסף, אני חושבת שברגע שבאמת תהיי מוכנה לכל מה שכולל ההריון - את לא תחשבי פעמיים. תרצי בכל מאודך להכנס להריון וכמובן ללדת.
מאחלת לך שההריון יגיע בקלות, ושיהיה הכי קל שיכול להיות.
וגם אם יהיו בחילות והקאות כמו בהריון הודם- תזכרי תמיד שהעיקר שאת בהריון ושאוטוטו תהיי אמא לילד/ה נוסף.
והכי חשוב - אמא שלך ושל אישך, נמצאת לידך, תמיד אפשר להעזר באחת מהן או בשתיהן, אני בטוחה שלא תהיה לאף אחת מהן בעיה לעזור לך, תמיד.
בהצלחה בכל מקרה.

למעלה