גם אני ילדתי! לפני 8 ימים בדיוק

• פותח הנושא udel
  • פורסם בתאריך

udel

New member
גם אני ילדתי! לפני 8 ימים בדיוק

הי לכולכן, ילדתי את ינאי הקטן לפני 8 ימים בדיוק, פרומו ללידה המעצימה שלי, קיבלתן מזהר. ועכשיו סוף סוף התפניתי לשלוח לכן את הסיפור. חייבת לציין שהיום הוא יום קשה במיוחד עשינו את ברית המילה בבית, בפורום מצומצמם ביותר, וכמות הדמעות שהורדתי יכולה לעזור לכנרת להתמלא בימים אלו. ינאי הקטן ישן כרגע ונח בין הנקה להנקה ואני מתה מפחד לראות איך נראה שם הבולבול מתחת לחיתול. החלטתי שאני ממירה את דתי היום
עוד לא החלטתי למה כנראה לבודהיסטית .... ואני ממליצה לחברותי לנסות ללדת רק בנות. זהו אז יום קשה וטראומתי עבר על כוחותינו. אבל אני כאן בשביל לספר על הלידה הנפלאה והמהירה שלי ולאחל לכולכן לידות מחזקות ומכוננות. ולהודות לכל אחת ואחת מיכן , על העזרה הכוח והידע הרב ששאבתי מהפורום.

וואו../images/Emo70.gif איזו לידה נפלאה../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך
איך עמדת בגבורה מול המיילדות המעודדות.... שמעו אותך מהחניון
אז לא רק אני שואגת בלידה....
התאוששות מהירה, הנקה מוצלחת והרבה אושר

YYY יקירתי...

סיפור מהמם, את מהממת. אני כ"כ מזדהה איתך בנושא הברית, אגב אצליינו עם שני הבנים לי היה פטור מהחלפות חיתולים עד ההחלמה המלאה של האיזור... הבעל רצה ברית, קיבל גם את הקטע הזה על הדרך. בכולופן מרגש מרגש לקרוא, חושבת עלייך (כבר 8 ימים ?! כל פעם שבא לי להתקשר אני אומרת לעצמי אל תנג'סי היא רק ילדה...
) ואנא את רשותך לפרסם את סיפור הלידה שלך אצלי באתר, מרשה ?

udel

New member
מרשה מרשה מרשה../images/Emo24.gif

זהר היקרה, הזמן אכן טס. רציתי לשלוח לך סמס ולומר לך שכתבתי את הסיפור שלי בפורום וכן לשלוח לך עותק לאתר ה
, אבל הקדמת אותי ....אז תפרסמי בשמחה. בינתיים התפרים הגלידו מהר מאד,אני זוכרת שבלידה הראשונה עם החתך שעשו בואקום לקח המון זמן עד שהם נירפאו, ועכשיו זה הבדל של שמיים וארץ, אז אני משערת שזה שילוב של קרעים ספונטניים ו"חייט" דגול בשם קנטי. האמת שכמו שאת זוכרת כולי מלאת פחדים לקראת הלידה , ואני מודה שהפתעתי את עצמי לגמרי וגם את איש שלי, הוא גאה בי עכשיו עוד יותר. תתקשרי בכיייייף , מקסימום, בעידן של היום, יש לנו את האופציה הניפלאה לסנן אם אי אפשר לענות ולחזור כשמתאפשר
אגב, בתור אם לשני "בולבולים" יש טיפים לאיך עוזרים בריפוי? ומקלים על התינוק המסכן? צ'או בינתים ושוב המון תודה

לגבי הברית...

האמת שהיו לנו בריתות קלות מתכל'ס. מה שהיה קשה לי זה עצם זה שעושים את זה, אבל המעשה עצמו עבר אצלנו חלק וגם ההחלמה, אצל רואי יותר כי בחרתי כירורג יותר טוב (גם את יואב מל כירורג כמובן אבל כנראה שקסלר הוא באמת האלוף...) וכי זה היה בגיל יותר גדול ובבית. עם שניהם לא יצא לי לתת אפילו אקמולי, לא לפני ולא אחרי. בכל החתלה בעליל היה שם להם משחת ויטה מרפן בנדיבות וזהו. אולי קצת שמן לבנדר, אני לא זוכרת. זה מחלים מהר, הלב של אמא פחות. חיבוק לך גיבורה !!

p e a c h i t

New member
אני חושבת אני מאמצת את הרעיון../images/Emo6.gif

אחרי הברית (בלי עין הרע
טפו טפו טפו
מלח שום בצל) ועד להחלמה מלאה של הצ'ופצ'יק - רק הוא יחליף! רצית? קיבלת! פיץ' (שלא מאמינה באמונות טפלות)

p e a c h i t

New member
מזל טוב!../images/Emo140.gif

סיפור מקסים, מלא עוצמות - כולי ירוקה מקנאה
בהצלחה בהתאקלמות ושפע חלב!

udel

New member
תודה תודה

חלב בלי עין הרע יש .... אבל הקטן מסרב להתאמץ ולפתוח פה גדול מנסה להעביר אותו סדרת חינוך אבל היום המסכן אחרי הברית, ואני כולי רחמים עליו.....

בד"כ אחרי ברית

יש כמה שעות שלא יונקים כ"כ אלא מתרכזים בהתאוששות ובהחלמה. זה נורמלי.

Manty

New member
יו, איזה סיפור כיפי!

מקווה שראית את שירשור המזל טוב שזהר פתחה עבורך לפני שבוע (בעמוד הקודם, אני חושבת). התאוששות מהירה, לך ולינאי הקטן.. (ורק לידיעתך - לא חייבים להמיר את הדת
)

udel

New member
אני מתאוששת בהחלט, תודה רבה

מקווה שאם נלך מתישהו על ילד מס' 3 הוא יהיה שוב ילדה (כמו הראשונה)

אם פי 3

New member
איזה יופי

הכל נשמע כל כך אופטימי, שאפילו המיילדות ה"מעודדות", והתפרים לא יכולים לקלקל... הרבה אושר!

../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif מזל טוב איזו לידה נפלאה

כל הכבוד לינאי הקטן על היציאה המהירה והמעצימה, וכל הכבוד לאמא שלו שעברה זאת נפלא כ"כ !!!!!!!!1 המון מזל טוב, מקווה שמהר מאוד תתגברו על היום הקשה של הברית (אני מאלו שיולדות רק בנות "מהחלטה" - לא רוצה לשמוע על ברית.........)

למעלה