גם אני כאן

skaramoosh

New member
גם אני כאן ../images/Emo13.gif

אני נגה ואני בת 14, ואני לומדת בדקל ב' שמח אם תכתבו לי בני כמה אתם, ואם אתם בגיל של בית ספר, איפה אתם לומדים, כדאי שאם אני עדיין לא מכירה אתכם, אני אוכל לעשות את זה עכשיו.

נגה!!!!!!!!!!!! O::::::::::

נגה המגניבה שיש לה פסים בשיער וטבלט ושהייתי אצלה וראיתי יומני הנסיכה ושאכלתי אצלה כריות, וחטפתי טראומה כשאת ורעות עשיתן את ה"בולבול אקבולבול" עם הקטשופ וששתינו קפה עם קצף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O:::::::::::::::: גבריאלה, בת 13 וחודשיים, לומדת באמי"ת. אני רוצה לבוא אלייך ולראות שוב את האח המוכשר שלך איך שקוראים לו הזה עם הצמה T.T תגידי לו שהוא מוכשר. אה, ואני רוצה לפגוש אותך שוב! O::::::::

נגה!!!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::::::::::

נגה המגניבה שיש לה פסים בשיער וטבלט ושהייתי אצלה וראיתי יומני הנסיכה ושאכלתי אצלה כריות, וחטפתי טראומה כשאת ורעות עשיתן את ה"בולבול אקבולבול" עם הקטשופ וששתינו קפה עם קצף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O:::::::::::::::: גבריאלה, בת 13 וחודשיים, לומדת באמי"ת. אני רוצה לבוא אלייך ולראות שוב את האח המוכשר שלך איך שקוראים לו הזה עם הצמה T.T תגידי לו שהוא מוכשר. אה, ואני רוצה לפגוש אותך שוב! O::::::::

Dark Neko

New member
WTF?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

~יורקת לעצמי על היד~ ~בולבול אקבולבול! XDDD~

רעות! D:::::::::::::::::

אני לא מאמינה! שתיכן פה! D: איך הגעתן לפה בכלל? מגניב! X3 אני כ"כ רוצה שתראי את התספורת שלי... זה יצא כ"כ חמוד X3

למעלה