גם אני כאן....
H hadarosh16 New member 25/8/01 #2 רותםםםםםםםםםםםםםםםםם כמה זמן לא דברנו!!!!!!!!! את זוכרת אותי בכלל?? אני מקווה שאת עדיין פה... בכל אופן אני פה עכשיו... ואני די משועממת!!!!!!!! אם לא לומר מאוד!!!!! LOVE YOU... הדרו´ש... נ.ב:תגידי את יודעת מה עם שירלי? המון זמן היא לא כתבה בפורום!
רותםםםםםםםםםםםםםםםםם כמה זמן לא דברנו!!!!!!!!! את זוכרת אותי בכלל?? אני מקווה שאת עדיין פה... בכל אופן אני פה עכשיו... ואני די משועממת!!!!!!!! אם לא לומר מאוד!!!!! LOVE YOU... הדרו´ש... נ.ב:תגידי את יודעת מה עם שירלי? המון זמן היא לא כתבה בפורום!
I I »--(¯`v´¯)--» KuRt New member 25/8/01 #3 רק עכשיו באתי... הדר´ששששששששש חמודה שלי!!!! ברור שאני זוכרת מי את!! כאילו מה את בכלל שואלת??? לא אין לי מושג איפה היא, בטח נסע לאיפשהו... love u 4 ever....
רק עכשיו באתי... הדר´ששששששששש חמודה שלי!!!! ברור שאני זוכרת מי את!! כאילו מה את בכלל שואלת??? לא אין לי מושג איפה היא, בטח נסע לאיפשהו... love u 4 ever....
H hadarosh16 New member 25/8/01 #4 היי רותםםםםםםם....... טוב שהגעת כבר התחלתי להשתעמם.... מה המצב?... אצלי בסדר... אני מקווה שגם אצלך... LOVE YOU... הדרו´ש....
היי רותםםםםםםם....... טוב שהגעת כבר התחלתי להשתעמם.... מה המצב?... אצלי בסדר... אני מקווה שגם אצלך... LOVE YOU... הדרו´ש....
I I »--(¯`v´¯)--» KuRt New member 25/8/01 #5 הכל טוב..... איזה מדליקה הנשיקה ששלחתי לך? רוצה עוד תמונות כאלה??? יש לי עוד שתיים. שלך, רותמו´שששש.
H hadarosh16 New member 25/8/01 #6 ........ אני שמחה שהכל טוב.... תשלחי לי עוד נשיקה... חחחחחחחח אה תגידי היית בניצנים? אני לא הייתי אבל לא נורא להופעה בת"א אני הולכת ולא מעניין אותי כלום!!!!! LOVE YOU.... הדרו´ש...
........ אני שמחה שהכל טוב.... תשלחי לי עוד נשיקה... חחחחחחחח אה תגידי היית בניצנים? אני לא הייתי אבל לא נורא להופעה בת"א אני הולכת ולא מעניין אותי כלום!!!!! LOVE YOU.... הדרו´ש...
I I »--(¯`v´¯)--» KuRt New member 25/8/01 #7 גם אני לא הייתי ../images/Emo10.gif <--- אבל חפיף! הינה לך עוד דברים זזים...