גם אני כאן
חודש אחרי לידה

גם אני כאן ../images/Emo9.gif חודש אחרי לידה

יש לי 5 ק"ג עודפים מעצבנים כאלה מההריון ועוד איזה 3 נוספים שאשמח להיפטר מהם מטיפולי פיריון לפני ההריון. אנחנו עורכים מסיבת בסוף החודש ומאוד אשמח להיות חצי חתיכה כי לבטח לא אצליח את ה-כ-לללל עד אז
. איך מתחילים
אגב, אני מניקה ולכן גם רעבה המון.

חן123

New member
ברוכה הבאה סאני!

בהכירי אותך נראה לי שיש לך סיכוי טוב לרדת רק מאכילה שפויה ללא דיאטה מיוחדת. בשלב ראשון הייתי מורידה שטויות ורואה מה קורה, בכל מקרה יש לך עוד שבועיים עד שמותר לך להתחיל דיאטה ממש בהצלחה חן

אכילה שפויה לא כוללת שוקולד ../images/Emo8.gif

אני פשוט לא מסוגלת לוותר על שוקולד או איזו עוגיה טעימה. וזו בעצם, רוב הבעיה.....
אחרי שכתבתי את ההודעה, החלטתי שאת האכילה המסודרת/דיאטה אני מתחילה מהיום (יום ראשון) אז טחנתי עוגות ושוקולד כל הסופשבוע. יש איזה טיפים מה ואיך להתחיל לאכול?

חן123

New member
רק טיפ לגבי השוקולד

שוקולד זה לא אסון אם יודעים לאכול במידה. 2 קוביות שוקולד ביום עוד לא הרגו אף דיאטה. השאלה אם את יכולה להסתפק בזה

כן ../images/Emo70.gif בטח ../images/Emo70.gif

באמת?? את בטוחה?? מספיק לי אפילו אצבע אחת של כיף כייף. רק בשביל שיהיה משהו מתוק בפה. עכשיו הלהבת אותי
אני ממשיכה עם המשמר (כמה שאני יכולה כמובן). לא יודעת לספור קלוריות ולא יודעת כמה אמורים לאכול. הלוואי שהייתי יודעת.

חלומה של כל יולדת....

חלומה של כל יולדת זה לחזור הכי מהר לבגדים שלפני ההריון, אני חודשיים וחצי אחרי לידה, וגם אני מניקה. כשמניקים יורדים זו עובדה, את צודקת שמרגישים כל הזמן רצון לאכול . תנסי להקציב לך כמות קבועה של מתוקים , נגיד 3 ולנסות לעמוד בזה ולא להתפתות לקחת ולאכול מעבר... חוץ מזה, אין כמו לעשות קצת ספורט ואם את לא אוהבת תסתפקי בהליכה בערב זה יעזור לך לשרוף את הקלוריות שצברת במהלך היום. בהצלחה!!!

yulink

New member
לא כולן יורדות

גם עם הנקה מלאה... אומרים ששליש יורדות עם הנקה, שליש תקועות ושליש עולות במשקל

חגיתלה

New member
היי סאני ../images/Emo24.gif

מסכימה עם לן - שוקולד במינון עוד לא הרג אף אחד. או אחת במקרה שלנו
וממליצה לך על שוקולד מריר במקום שוקולד חלב. מחקרים חדשים מראים שהוא בריא יותר, וטוב יותר גם לך וגם לתינוק. וסומכת עלייך שתצליחי לרדת במהרה ולהיות חתיכית...

למעלה