גם אני כאן.....

rivkaX4

New member
גם אני כאן.....

Or better yet... ani GAM kan..... I´m Rivka (as if you didn´t know...), mother of 4 and expecting the fifth in a month or so. Birth dates of my children: Yahli - 28/11/91 Shachar - 26/3/93 Nadav - 25/4/99 Tair - 25-7-2001 we live in PH. r/

עכשיו לא הבנתי את טכניקת הקפצת

ההודעות האם תגובה ללא תוכן לא מקפיצה את ההודעות ????

אפרת+

New member
ברוכים הנמצאים ../images/Emo62.gif

תחרות היא דבר ברוך לכל מי שהשמיצו גידפו ופגעו. אני יודעת שביום שהמתחרה העיקרי שלי ייעלם מהשוק כל האנרגיה,הקריאטיביות, והמאמץ שאנחנו משקיעים בלהיות אטרקטיביים יידעכו כך שהפורום הזה כמו אחיו משמח אותי מאד ויישר כח! למי שלא מכיר אני אפרת, אמא לעידודי בן השנה ועשרה חודשים ולשם הרקורד יליד 23.1.00 שמחה להצטרף לעןד פורום מרתק רשמית ולא רשמית והנורה היא בגלל שאני אעפס תמיד מתעוררת קצת מאוחר...

שישיר

New member
גם אני לא ../images/Emo8.gif

כשנכנסתי בהתחלה "הם" לא רצו לקבל אותי בשום שם...אז עבדתי עליהם
וככה זה נשאר, וזה מתאים לי נכון לעכשיו
כל הכבוד שזיהית...היו כמה לפנייך שלא הצליחו

אפרת+

New member
זה סוד צבאי שמור ../images/Emo19.gif

אבל דיגניטי זה דיגניטי וגם אנונימיות כבדות עלאק (בעלות כוונות מפוקפקות שלא כמוך חלילה וחס
) זוכות אצלי ליחס של כבוד. יש לי אלרגיה קשה לאאוטינג מכל סוג שהוא אבל אני נהנית מכל רגע כשמזדמן
בכל מקרה אני יודעת שאני עושה שימוש מופרז באייקונים לא רלוונטיים הם פשוט מגניבים בטירוף ולא מתאימים לי לנושא

שישיר

New member
דווקא האחרון היה מגניב ../images/Emo8.gif

טוב לשמוע ממך...פה..שם... שלא תעלמי לחלוטין אה?..
- זה היקון הכי מגניב...רק שאני אףפעם לא מצאת למה לשים אותו...

אפרת+

New member
אמא, תני לי נשיקה

ואני אהיה הנסיך שלך (עידו וחבורתו אחרי התקף טנטרום)

שישיר

New member
רמז...???

מספר הילדים שלי יעזור?... אם כן - לכי לאיפה שמתפקדים שמה רשום

אוקי, מצאתי את הרמז, אבל

כתב החידה ממש סמוי מעיניי. יש לי השערה מסויימת, אבל אם זה זה, אז מה ל&^%$# זה הכינוי הזה?

עכשיו גם אני יודעת... איזה קטע

ולא הבנתי מי זאת שי של שיר? אבל יש לך שני בנים... בלבלת אותי לגמרי... ואני בכלל לא האויב... אבל עכשיו הבנתי...

למעלה