גם אני כבר שכחתי מה זה להיות סחי...

גם אני כבר שכחתי מה זה להיות סחי...

ובכל זאת הצלחתי להגיע בזמן להופעה בגהה יום רביעי... הופעה שפורסמה ל-23:00 אבל בפועל השאירה אותי ועוד כמה, שקוו לערב שפוי, בחוץ עד שנמאס לנו לרעוד מקור ונטשנו. מנהל המקום אומר שהלהקה איחרה לבלאנס ולכן העיקוב, הייתכן? חחח אניווי בסוף ההופעה בוטלה (ככה מספרות השמועות) ולא ממש ברור למה (סביר להניח שהקהל פשוט הפך לבובת שלג לפני שפתחו לו את השערים). חבל... עד שיש סיכוי להנות ממשהו איכותי פה בארץ...

itaishiff

New member
לגבי הגהה...

למען היסר ספק!! הלהקה איחרה לבאלאנס ב-5 דקות בדיוק וסיימה אותו בזמן!!! שלא יהיה ספק בנוגע לעובדה זו!! אנחנו חיכינו במקום עד 02:30 לפנות בוקר ואמרנו לבעל המקום ללא הרף שאנחנו רוצים להופיע, גם ל400 איש שהיו במקום. בעל המקום טען כי פחות מ-1500 איש הוא יפסיד כסף ואנחנו אמרנו שאי אפשר לאכזב את אילו שהגיעו!! אמיר אפילו אמר לו "אתה שורף לנו קהל שבא במיוחד לראות אותנו, תן לנו להופיע!" בעל המקום סירב... אנחנו מתנצלים מכל הלב למי שהתאכזב אבל שלא יהיה ספק, אנחנו באמת רצינו להופיע!! היינו שם, היינו מוכנים ובעל המקום לא רצה לקיים את ההופעה...

talba3

New member
זה לא שווה תביעה?

לארגן הופעה ולבטל אותה ברגע האחרון??? פשוט בושה!

בזיון...

האמת?! היה לי ספק מלכתחילה אם בכלל כדאי להגיע למקום שורץ פרחים כמו הגהה אבל מה לא עושים בשביל קצת מוסיקה טובה... כמה לא מפתיע לשמוע גירסא שפויה למה שהיה באותו ערב. בכל מקרה, קצת אמונה בעצמכם ובקהל שלכם... צריך קצת יותר מזה בשביל לשרוף אותנו! סי יו נקסט טיים

למעלה