גם אני כמו נעמה.........

francheska1

New member
גם אני כמו נעמה.........

אני ממש מתאהבת בפסיכולוג שלי מהפגישה הראשונה עוד לפני שהתחנו לדבר נדלקתי עליו כי הוא חתיך... הוא לא קר כמו אסי דיין אלא צוחק איתי ומחייך , הלוואי והוא יעשה איזה צעד הוא חייב לדעת שאני מעוניינת אפילו שלא אמרתי לו.

סליחה שאני מקלקל..

..ומקלקל שמחות, אבל זו נקודה קריטית. את יודעת כמוני שלרצות (אם את באמת לא רק מפנטזת) שהוא יתחיל איתך זה מכת מוות לטיפול שלך. נראה לי שאם הוא מטפל שלך תני לו לטפל בך. אם הוא מבחינתך אופציה ממשית להיות מאהב או בן-זוג אז אולי תני למישהו אחר לטפל בך. ואם סתם פינטזת לרגע בכל רם אז סלחי לי על הטפת המוסר

תגידי, חמודה...

מה שקורה בין ראובן לנעמה לא גורם לך לחשוב על זה קצת יותר ברצינות? כלומר, להבין שזה לא נכון? כמו ניטשה המבכה אני מקווה בשבילך שזו רק פנטזיה חולפת ושולחת לך חיבוק... :)

francheska1

New member
אולי בסוף.......

מה לא נכון פה? הוא רוצה אותה כמו שהיא רוצה אותו........ אולי בסוף הטיפול יכול להיות משהו מעבר, אנשים נמשכים אחד לשני אי אפשרלשלוט בזה.

francheska1

New member
אולי בסוף.......

מה לא נכון פה? הוא רוצה אותה כמו שהיא רוצה אותו........ אולי בסוף הטיפול יכול להיות משהו מעבר, אנשים נמשכים אחד לשני אי אפשרלשלוט בזה.

francheska1

New member
אני לא מבינה מה הבעיה...

אני לא מבינה מה הבעיה. כן אני נמשכת אליו והייתי רוצה לחשוב שהוא נמשך אלי... ואולי כן הייתי רוצנה משהו אבל בסוף הטיפול.

טוב מאד שלא באמצע הטיפול..

.. קודם כל. ישנה בעייתיות לגבי מחשבה על קשר עם סוף הטיפול (מחשבה שסוחבים כח הזמן בטיפול!). אולי את הבעייתיות אפשר לעקוף, אני לא יודע, אבל ישנה בעייתיות. אני לא פסיכולוג או מומחה אז אני לא רוצה להיכנס לזה ולתת חצאי הסברים. היה על זה פה דיון די מעמיק בפורום איפשהו. אני רק אומר שתהיי מודעת שזה עניין רגיש מאד שמשליך על הטיפול שלך שהוא כרגע העיקר. בכל אופן זה כמעט "חובה" לדבר על זה עם המטפל וללבן את העניין. לא די שאת בטוחה שהוא יודע. זה יכול להקפיץ אותך מדרגה בטיפול! תחזיקי מעמד ובהצלחה.

francheska1

New member
תודה

אני מקווה שזה יעבור לי מהר כי ממש לא בא לי לדבר על זה איתו.

אם תמצאי את הכוח, את יכולה לדבר ..

.. איתו באופן מרומז. לגעת בנושא בעקיפין. סתם אפשרות שעולה לי עכשיו, את יכולה להתחיל לדבר על המקרה של נעמה וראובן בסידרה וכך תגיעו לנושא. אני לא חושב שאת צריכה להיות יותר מדי מובכת. זה טבעי וכמעט מתבקש בגלל רמת האינטימיות הוא אמור להכיר את זה ולדעת מה לעשות.

francheska1

New member
דווקא

אני מפחדת שברגע שאני אדע שלא תהיה אפשרות אז אני לא ישתף פעולה בטיפול וזה יהרוס. עד לפני 2 פגישות אחרונו הוא היה משאיר אותי עוד 10 דקות או 20 דקות אחרי הזמן וראיתי בזה כסימן שהוא לא רוצה שאני ילך אבל ב2 פגישות הוא הפסיק וזה די מעצבן אותי.... קשה לי להיפתח ולשתף ובגלל שאני כן מחבבת אותו באיזה שהוא אופן אז יותר קל לי....

דווקא..

.. בגלל שאת מפחדת, את צריכה לנסות לעלות את זה בטיפול ואז להתמודד עם זה ואחרי שתתמודדי תהיי יותר שלמה עם עצמך, בוגרת, חכמה וחזקה.

עדן גפן

New member
אסי דיין לא קר../images/Emo4.gif

גם הוא חתיך, קל להתאהב בו
אבל כאילו, לא עדיף לך לעבור מטפל
חבל, זה רק כאב לב

francheska1

New member
אז הייתי במינוס רציני מאוד 350 לפגי

אני יודעת שאני רוצה לראות אותו יותר אבל אני כן מסורה לטיפול וזה כן עוזר שזה מישהו שאני מחבבת כי לא הייתי מרגישה בנוח עם מישהו שהוא קר...

לא יעזור לך

שלום לך! הוא רואה אותך כמטופלת?והוא לא יקלקל את חיין בשבילך ולא יצא איתך? את חייה באשליות... מתוקף תפקידו לחייך אלייך להקשיב לך ולהיות נחמד ולא יותר אז חבל לך על הזמן לשיקולך תהיה בטוחה שהוא לא מאוהב או התאהב בך סורי דעתי כן.זה לא אישי זה המציאות

pinkli

New member
למה לא תדברי איתו על זה?

תגחדי לו מה שאת מרגישה וביחד תוכלו לגלות למה את נמשכת אלחו וכו' קשר פתוח וכנה טוב לקשר שלכם.. בהצלחה לך

francheska1

New member
HE PROBABLY KNOWS..

הייתי רוצה שהוא יידע אבל קשה לי , אני רגילה שאומרים לי קודם ולא ההיפך וזה גם מביך. גם אם הוא כן נמשך אלי הוא לא יגיד לי!!! בסוף הטיפול אני חושבת שאני יגיד לו , הוא בטח יודע לבד יש דרכים לדעת - שפת גוף וכו'...

בוקר טוב

סורי לנפץ לך.. מציעה ו להחליף פסיכולוג או להחליף פנטזייה קיים חוק האוסר על קשר מיני בין רופא למטופליו גם אם הוא רוצה.. אין מצב שזה ייצא משום שהוא יכול לאבד את הרשיון שלו אם זה יתגלה... בנוסף להתאהב בפסיכולוג שלך יכול להיות משהו עם השלכות לא נעימות.. שיהיה בהצלחה עם החלטתתך :)

francheska1

New member
לא התכוונתי באמצע הטיפול..........

לא יכול להיות בינינו משהו לאחר שהטיפול נגמר???

למעלה