גם אני כמו פרח קקטוס על תקן

• פותח הנושא olee
  • פורסם בתאריך

olee

New member
גם אני כמו פרח קקטוס על תקן

מחכה לגירוי המתאים ועל תקן הזדהות עם אלהלה באשר לתוכן הפורום. מנסה מידי פעם לבדוק מה קורה אולי להשתתף וקחת חלק פעל שהרי הונגריה קרובה לליבי לדעתי פורום לא אמור להתקיים על נושאים כאלו או אחרים שמעלה מנהל פורום שהרי לא תמיד נושאיו מעניינים את קהל הפורום או מרתקים או מגרים לשיחה. תפקידו של מנהל הפורום בעיני להיות גם מן רואה ואינו ניראה אין צורך שהוא יתן את הטון אלא רק במקרים של התדרדרות למצבים של חוסר סדר וכו....זה לא פורום של אינפורמציה שצריך מנהל פורום בעל ידע וכו... אם הפורום לא זז חבל על הזמן הייתה נוסטלגיה חביבה סביב אוכל שירים וריחות של הבית אך זה לא עשה את שלו האמת אוכל בדרך כלל כן יוצר דבק.אבל הגילאים כאן כל כך שונים ותחומי העניין כל כך רחוקים כך שניראה לי שיש מקום לסגור את הפרשה להיצטרף לשורשים משפחתיים ולדור שני לשואה אם יש מי שמעניין אותו התחום. במובן מסויים אלו שפרשו ניראים שם דברים צריכים לזרום וכמובן אז אין משמעות לגיאים בל כניראה הבעייה פה אחרת אלא אם טועה אני ויש מי ששמח וטוב לו פה. שבס ששולם

olee

New member
תקון טעויות

גיאים גילאים וקחת לקחת פעל פעיל

הדוציקם

New member
../images/Emo1.gifחברים מה קרה

לא יודעת מה קורה לכם אני מבקרת בפורום כל יום ולמדתי דברים רבים כמו כל מיני מאכלים , כל מיני מקומות לבקר בהונגריה וטומי מעניין אותנו בתמונות יפות של הונגריה אז אנא לא לתקוף

אלהלה

New member
אם להגיד משהו נקרא לתקוף אז סליחה

ואולי באמת לא המקום פה להגיד כלום ולהמשיך כמו שעד עכשיו זה נראה. ולא העברתי ביקורת על טומי וגם לא על אף אחד אחר - אבל הגיע הזמן שמשהו פה יתעורר אחרת... חבל

olee

New member
את ממש צודקת,ולהבנתי את גם לא

תוקפת אלא מביעה דעתך. מסקנתי מימים עברו היא שהפורום הזה היה נחמד בתחילתו איכשהוא אנשים טובים עזבו את הפורום כל אחד מסיבותיו. לא הייתה לי כוונה לבקר או להביע כל סוג של בקורת פשוט להביע תחושות והוא שאמרתי מי שטוב לו ושמח שיהנה. בתכלס הפורום לא מעניין, לא מרתק,לא פורום של אינפורמציה או תמיכה או החלפת דיעות ,משהו אנמי לא עמוק ולא מחייב סתם מידי יום משהו ניכנס מביע כמה מילים וזה בסדר ובסדר גם לברך לשלום ולשלוח תמונות כל אחד בוחר מהוא רוצה לומר להיצטרף או לא.

תגובה להשתלשלות העניינים כאן

ל-olee במיוחד - ניסוח מבריק של מה שגם אני חשה. בעצם כנראה כולם פה על תקן של נוסטלגיה לניחוחות מהבית אך הבדל הגילאים ותחומי ההתעניניות בעצם מאד שונים, לכן הפורום לא זורם, למרות טוב ליבו הרחב של טומי. הענין בעצם באמת לא אמור להיות תלוי בו אלא בחברי הפורום. ונושא אחר - אלהלה - בענין האזרחות ההונגרית גם אני תוהה מי צריך אותו לאור העובדה שההונגרים היו אנטישמים גדולים מאד וכנראה עדיין הינם. וטומי בענינן הפורום השני בו אתה מנהל, אכן שם אין צורך להתערב, זה אפילו יכול להפריע - והסעיף שבו הוא מסווג מאד מתאים לו "פטפטת ברשת", וזה אומר הכל.

olee

New member
פרח מילותייך כצוף.גם באשר לפורום

ההוא.

liti

New member
כולם להתעורר ../images/Emo8.gif

בסופו של דבר, מי שקובע את אופייו של הפורום הם האנשים הנמצאים בו. אז נכון שיש פער גילאים בין החברים, אז מה? כולנו כאן כי נושא הפורום מעניין אותנו ומי שלא - כפי שנאמר פה כבר- יש פורומים אחרים שכל אחד יכול להצטרף אליהם לפי רצונו ובחירתו. לדעתי פערי הגילאים הם אלה המעניקים לפורום את הייחוד שלו- מצד אחד הידע והנסיון של המבוגרים בפורום שרובם ילידי הונגריה ומצד שני התעניינותם של הצעירים יותר - שרובם ילידי הארץ- בנושא והנכונות מצד שני הצדדים להחליף ידע, חוויות ועוד. לצערי, הוויכוח על התכנים ועל אופי הפורום עולה כאן כל כמה זמן, אך עוד יותר צר לי לראות כי בין לבין לא נעשה יותר מידי על ידי חברי הפורום במטרה להעלות נושאים ולרענן. אני לא תומכת בסגירת הפורום אלא להיפך- אני מאמינה שאם כל אחד פה ייתן יד ויעלה רעיונות, הצעות, יעלה נושאים חדשים לדיונים ויתייחס לנושאים המועלים פה באופן שוטף גם על ידי טומי וגם על ידי אחרים אז הפורום ייראה אחרת. מקווה מאוד שעם מאמץ משותף מצד כולנו נשיב את הפורום לפעילותו הרגילה.

למעלה