גם אני כניראה יהיה ניפגע ספרטה

• פותח הנושא ntii
  • פורסם בתאריך

ntii

New member
גם אני כניראה יהיה ניפגע ספרטה

שם עללי כולם חייבים לתקוף ומורדים כניראה שאני אבוד יש עצות איך לישרוד???

fabregas0

New member
המשחק ניהיה שכונה משהו מפחיד

טרוי הצטרף לחגיגה. ספאטה דופק בליסטים במי שבה לו (WTF?!).. אחי אין לך מה לעשות. אם ערן לא יחסום תאפסים האלא, אתה אבוד לצערי כמעט בודאות.

aradona

New member
ערן כנס

מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. מפקד עליון של האומות המאוחדות: * באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה. עם לא הבנת, אז אני לא יודע איזה כדור יעזור לך
נ.ב. איפה הוא גר??

mrgozlan

New member
הוא לא יחסום

עררן מה אתה זונה?!!!?!?!? הם משלמים לך והם מקבלים מצי*ה??~!?
מניאק

mrgozlan

New member
דיייי לעשות פרוטקציותתתתתת

תתתתתתתתתתתתתתתתתת

Hellectron

New member
לי יש עצה

אם אתה שלטון שיכול לגייס הרבה אזרחים אז יש לך יתרון קטן לפני שההצעה מתקבלת תגייס את כל האזרחים שלך ובכך תגרום לכך שכמות המורדים שתקבל תיהיה קטנה ולאחר מכן תחזיר את החיילים למצב אזרחים בקשר לכולם יכולים לתקוף אין לך מה לדאוג כל כך כי יהיה אפשר לתקוף אותך רק עם מוגבלות

למעלה