גם אני לא האמנתי

אמיר72

New member
גם אני לא האמנתי

למי שלא יודע, אני מעריץ מושבע של הסדרה JAG. יש שם חלק לא מבוטל של מטוסים ונושאות מטוסים, כיף לאוהבי תעופה. מדי פעם מקדישה הסדרה פרק כמחווה לגיבורי עבר, לפעמים בדברים שנראים לא אמיתיים. באחד הפרקים בעונה החמישית, דוחף הארם, גיבור הסדרה, מטוס פגוע ע"י וו הנחיתה שלו. חשבתי שזה לא אפשרי, עד שקראתי בסוף הפרק את ההקדשה וראיתי שזה נעשה בעבר בהצלחה. באחד הפרקים בעונה התשיעית, שטרם שודרה בארץ, מנחית הארם הרקולס על סיפונה של נושאת מטוסים. גם אני חשבתי שזו המצאה, עד שקראתי את הסיפור המצוי בקישור. תקראו ותהנו.

eagle701

New member
אמיר אני מתפלא עליך!

על הוו נחיתה סבבה גם כשאני ראיתי את זה התקשתי להאמין שדבר כזה באמת קרה אבל על ההרקולס??? לא ידעת את זה??? אני זוכר את זה עוד מימי VIAF שמישהו כתב על זה דיון שם בפורמים על ההרקולס שנחת והמריא על נושאת מטוסים

אמיר72

New member
אולי אני סנילי ...

אבל לא זכרתי דבר כזה. כשהחברים בפורום JAG הפנו את תשומת לבי לזה, גם אני חשבתי שזה פנטזיה עד שראיתי את תמונת הסיום של הפרק. לא מזמן גם ראיתי את הפרק עצמו כולל הוידאו המקורי מהנחיתה.

eagle701

New member
הוידאו האמיתי של ההרקולס נוחת?

אני ישמח אם תיתן קישור להורדת הסירטון:)

אמיר72

New member
לי אין סרטון

א. אתה יכול לחפש בקישור שנתתי ב. הקטע שאני ראיתי מופיע בסיום הפרק של JAG, שזה משהו כמו 350 מ"ב וקצת קשה להעלות לפה ...

vitamin P

New member
אמיר, תחפש בפורום../images/Emo13.gif

כששודר הפרק על הוו אז העלתי קישור לעמוד ההוא על ההרקולס, או שזה היה בצאט אני כבר לא זוכר אבל דיברנו על זה
גם לי זה נראה מוזר בהתחלה בכל זאת גודל של הרקולס אפילו היה שם איזה סרטון

eagle701

New member
זה נכון שהרקולס גדול אבל ההרקולס יו

יוצר בשביל להמריא ולנחות על מסלולים קצרים אז זה לא מפתיע שהוא נחת על נושאת מטוסים

אמיר72

New member
זה הרקולס, לא אולטראלייט

ממליץ לך לקרוא את כל מה שכתוב בלינק בכדי להבין את גודל המבצע

למעלה