גם אני לא רוצה ילדים

bergen

New member
גם אני לא רוצה ילדים

ממש נדהמתי לראות את הפורום הזה הייתי בטוחה שאני היחידה. אף פעם לא רציתי ילדים. לא ראיתי את עצמי בתור אמא ביולוגית. מצד שני אני גם לא משתוקקת לכסף מעמד או קריירה. כל אלו נראים לי כשטויות של קפיטליסטים כדי לגזול מאיתנו זמן מיותר שאפשר להינות בו מהחיים. אבל תמיד רציתי לאמץ. ילדים עם מוגבלות שננטשו. נורא להביא ילדים לעולם הזה כשיש כל כך הרבה ילדים שכבר עכשיו מחפשים בית. ועוד משהו, זה הפורום הכי שנון שראיתי עם הכותבות הכי אינטיליגנטיות.

bergen

New member
היי תודה רבה

רציתי רק לומר שאני מאוד אוהבת חיות ולראייה עברו בביתי עשרות כלבים וגורי כלבים עזובים בשנה האחרונה. והייתה לי וטרינרית איפה שגרתי שטיפלה בחיות ברפואה משלימה ככה שזה מאוד מעניין אותי ואני אשמח אם תתני לי פרטים נוספים על זה

Nataly A

New member
את מוזמנת לקומונה, יש שם הרבה

מידע. מי הוטרינרית שטיפלה ברפואה משלימה?

bergen

New member
אני חדשה במימשק הזה

יש כל כך הרבה אופציות שלא הצלחתי למצוא כלום רק קיבלתי כאב ראש אינטרנט בשבילי זה לרוב רק דואר. לוטרינרית קוראים דוברת ורשביאק והיא רופאה נהדרת שהצילה את הכלבה שלי מהתקפה של פיט בולית (וטיפלה בה ברפואה משלימה - משחה מצמחים במקום תפרים ונקז) וטיפלה בחינם בכל האסופים שלי המרפאה שלה בבאר שבע והיא בכלל חסידה של טיפולים משלימים למינהם

Nataly A

New member
כמה נפלא! אם כך, אני מאמינה שהמרצה

שלי בטח מכיר אותה. אם את עדין בקשר איתה אשמח אם תזמיני אותה לקומונה. וכדי להגיע לקומונה, את יכולה ללחוץ כאן.

שָרַה

New member
נשמע מעניין הווטרינרית הטבעית

האם היא מאמינה בחיסון החיות?

Nataly A

New member
תראי

בעיקרון הכי טוב זה לחסן את החיות בצורה סדירה ונכונה בשנים הראשונות לחייהן. כמות הנוגדנים שיש להן לאחר מכן כבר גבוהה כל כך שהיא מספיקה לשאר חייהן. גם בחו"ל מחסנים פעם ב-3 שנים. רק בארץ מחסנים פעם בשנה (מטעמים כלכליים בלבד), ובכך נגרם לחיות נזק רב.

שָׂרָה

New member
בארה"ב מחסנים את החיות כל שנה../images/Emo5.gif

אגב, מה דעתך על האתר האלטרנטיבי הזה על בריאות החיות?

עינת12

New member
שרה, ראית פעם גור חתולים גוסס

מחתלתלת? אני ראיתי הרבה מאד כאלה, כי הם לא חוסנו בזמן נגד חתלתלת. לא מאחלת לאף אחד את הסבל שעוברים המסכנים האלה. רק פעם אחת בחיי הצלחתי להציל גורה ממוות עקב חתלתלת, וזה היה בעזרת אנטיביוטיקה ותרופות וחומרים אחרים (לא טבעיים). היא חיה 18 וחצי שנים אחרי זה, בלי להיות חולה אפילו פעם אחת.

שָׂרָה

New member
אוי איך שהלב נשבר לראות חתלתול גוסס

בתור ילדה היה חתלתול עזוב למטה, ורציתי להביא אותו הביתה, ואמא שלי שונאת חתולים, לא הרשתה לי, אז הבאתי בשבילה צלוחית חלב ואז כאשר הגעתי ראיתי ילדים אחרים שתפסו בעלות על החתלתול, והציקו לו, זרקו אותו באוויר.. בסוף הוא מת
אבל שלא תגידי שצריכים לתת להם חיסון כל שנה לכל החיים. תגידי, איך אומרים חתלתלת באנגלית? מעניין אותי מה יש לווטרינרים אלטרנטיבים להגיד על זה באתרים שלהם.

עינת12

New member
+ בא לי לבכות ממה שסיפרת

קשה לי מאד לתאר מה עברת.... מנסה לא לחשוב על זה. גדלתי בבית עם חצר גדולה מאד ותמיד היו לנו עשרות חתולים. חלקם גרו בבית, חלקם בחצר וחלקם 50/50. והסיבה הראשונית: הורי אהבו חתולים מאד מאד. אנחנו כנראה "ירשנו" את זה מהם. כך שאני פשוט לא זוכרת את עצמי ללא חתולים בתור ילדה ומתבגרת. וכשעזבתי את הבית וחזרתי לבקר - הם כמובן תמיד היו שם. וכמובן - הבאנו הביתה חתולים חולים, בעלי "מום", חתולים שפשוט היו "נדבקים" אלינו וכו' הביתה, טיפלנו בהם וגידלנו אותם. לא חיסנו אותם כל שנה. ככל שזכור לי - בסביבות חמישה שבועות נגד חתלתלת ואחרי איזשהו זמן עוד איזה חיסון (משולש או מרובע, לא ממש זוכרת נגד אילו מחלות) וזהו. אולי אני טועה, אבל לא נראה לי. והם גדלו יפה. את החתולות היינו מביאים לעיקור כמה זמן לאחר ההמלטה הראשונה. נדמה לי שזהו. מלבד חתולים שחלו מדי פעם בדלקת העין השלישית לא זכורים לי טיפולים רפואיים נוספים. מלבד פעם אחת - המתת חסד של חתולה זקנה מאד שחלתה בסרטן הפנים. עד היום אנחנו צוחקים שאת המרצדס השניה שלו הוטרינר האזורי קנה מהכסף שעשה על החתולים של משפחת (שם המשפחה שלנו). אני תוהה גם היום מה גורם לאנשים (נראה לי שזה קורה בפרט אצל מתבגרים) להתעלל בחתולים. לא יכולה להבין את האכזריות הזו. ממה זה נובע? למה דווקא חתולים? ולמה בכלל להתעלל? נראה לי כל כך חולני. ואני מנסה להכנס לעורה של הילדה שהיית.... מלים בטח שאין לי. רק בא לי לחבק אותה.

שָׂרָה

New member
חבל שלא הכרתי אותך בתור ילדה

הייתי נותנת לך את החתול, והייתי שמחה אם היית מחבקת אותי
כי אף אחד לא הבין אותי מה אני בוכה על איזה סתם חתול רחוב שמת

עינת12

New member
אז מהילדה שהייתי לילדה שהיית:

+ האם מצאת טיפול חליפי לחיסון נגד חתלתלת (Panleucopenia)?

עינת12

New member
קראתי. בשתי מילים: לא מסכימה

ואם קצת להרחיב: אלה שלא ימותו הם החזקים והם יולידו גורים חזקים ובריאים. טוב אז יש 40 חתולים בחצר. אף אחד מהם לא חוסן. 39 מהם נדבקו ומתו. 1 לא נדבק/ה, כנראה שהיא/הוא נועד/ה להמשיך את השושלת. אותי זה מחליא. אם זה באמת מעניין אותך אולי כדאי לך להפנות מסר ל nataly a (חבובניק לשעבר) ולשאול אותה מה עושים במרפאה הלא וירטואלית והכן אלטרנטיבית שלה - האם מחסנים נגד חתלתלת. אם כן - למה? אם לא - למה? אגב אחותי עבדה בעמותה למען החתול: כל החתולים חוסנו.

עינת12

New member
הרבה יותר מ-39

בישוב שכן לישוב בו גדלתי פרצה מגפת חתלתלת. התחיל בחתול אחד, המשיך לכל החתולים של המשפחה ולכל החתולים של כל השכנים. כמובן שהם לא חוסנו. חצרות על חצרות של חתולים מתים וגוססים. הייתי שם עם הוטרינר כשזה קרה. לא מאחלת לאף אחד, אבל לאף אחד. אגב, אני אפילו לא יודעת חתלתלת מדבקת, כלומר אם הם נדבקו מהחתול הראשון וכן הלאה. אבל זה הסיכון שלוקחים אם לא מחסנים נגד חתלתלת - שהחתול יחלה בה (ולרוב גם ימות ממנה, תוך גסיסה מחרידה).

bergen

New member
אני בהחלט אעשה זאת

אי אפשר לשכוח את מי שהצילה את הבת שלך (בשבילי היא כמו הילדה שלי) וטיפלה בה במסירות כל פעם שהייתה חולה. אני יודעת שבתחום הזה כולם מכירים את כולם אבל דוברת למדה רפואה בצ'כיה.

למעלה