גם אני מוטרד מינית

גם אני מוטרד מינית

אני מעסיק 6 אמהות חד הוריות,החדשה ביותר עובדת אצלי שנתיים,והוותיקה 12 שנה. בחרתי מרצון חד הוריות על מנת לתרום במשהו לרווחתם הכלכלית ותודה לאל הן משתכרות משכורת מכובדת עם כל התנאים הסוציאליים. תנאי העבודה אצלי גמישים ואותן עובדות לא חשות שילדיהן מוזנחים או ללא אימא כי אני גמיש איתן. לפי כל פרמטר אני נחשב מוטרד מינית ע"פ החוק של הפמנסטיות וזה אומר... נעיצת עיניים ממזרית,מילים בעלי גוון אירוטי,נגיעה בכתף ולא בצורה מיקרית וכיו"ב. אני לא מייחס לזה חשיבות בעלת אופי מיני כי לדעתי האינטראקציה הזו תמיד מולידה "חיכוכים" במקום עבודה במיוחד שעובדים שנים ביחד והמון שעות ביחד. אצלי בעבודה לא פעם ולא פעמיים היו לי שיחות עם העובדות על מעשיהן אבל אין לי כוונה "לשבור את הכלים",הן יודעות שזה לא מוצא חן בעיניי אבל אין מה לעשות יצר האדם לפעמים גובר על כל הגיון. למשל לפני שנה הוחלט בהסכמה שהעובדות לא יגיעו לעבודה עם מחשופים כי לא תמיד נוח לאורחים שבאים לקבל אצלינו שירות לראות ציצים חשופים מול הפנים מה גם שאוכלוסייה דתית/חרדית מקבלת מאיתנו שירותים. אני רואה זאת מבחינת שובבות הנפש אפילו שזה נחשב הטרדה מינית,אבל למרות הכל כל המשרדים אצלי,המיסדרון,והכניסה לעסק מרושתים במצלמות במעגל סגור שנשלטים חיצונית ע"י חברת אבטחה חחח ,ככה חלילה אף אחת לא תוכל "להפיל אותי בפח" כי גם לי אין שליטה על המצלמות במעגל סגור. הכי חשוב שאני לא מפלרטט עם העובדות ולו פלירטוט הכי קל. אני לא מניאק שינצל את סמכותי להפוך עובדת מסורה שלי לשפחת מין שלי. אט אט ההצקות וההטרדות הפכו מינורית כלפיי והעובדות הפנימו את מה שהעברתי להן אפילו ללא איום בפיטורין... ציוויתי וזהו. האמת שזה די נעים לפעמים לשמוע "מחמאות" בעלות ניחוח מיני מובהק ולו רק ברמז אפילו,זה די משובב נפש לחוש עובדת "בעלת" חזה ענק נצמדת אליך ומדיפה ריח מעורר תאווה... אבל בוס טוב חרמן ככל שיהיה צריך לדעת להפריד בין עבודה ליצרים כמוסים של הכפופות לו. אני לא פוחד להעסיק נשים אצלי ,כמו שלא פעם העלו אחרים טענה שהחוק נגד הטרדה מינית מוציא את כל התוכן לקשר בין גבר לאישה... אבל זו אמירה דבילית רק בגלל העובדה "שאת הזין שלך" תשמור למקומות אחרים . אני לא יודע איך נוהגים בוסים אחרים שמוטרדים מינית לפעמים,אבל ההטרדה המינית שנחשפתי אליה היא מהסוג היותר חברי למרות שגם זה פסול. מוזמנים לבקר אצלי בבלוג

תודה דרלינג

יש הטרדות משני המינים ולפי דעתי זה נהדר שאתה מעסיק נשים חד הוריות מי כמוני יודע כמה זה קשה לאם חד הורית למצוא עבודה (זה היה ממזמן אבל זוכרת מה זה) נראה לי שאתה מעט חושש שיאשימו אותך בהטרדה מינית כך שאתה ממש מתגונן מזה מכל הכיוונים לפי דעתי אתה חי בפאראנויה או שאיך שאומרים את זה (אני דיסלקטית) שאיזו אם חד הורית תקום לתתלונן כאילו עליך ואתה נותן לפחדים שלך בנושא להשתלט עליך ולהתגונן מכל הכיוונים נגד הטרדה מינית גם אישה יכולה להטריד כמו כל גבר

happymam

New member
אפשר לבוא לעבוד אצלך?

נשמע אח'לה תראה, יש מצב שהן פשוט מאוהבות בך וכולן מפלרטטות איתך. אתה טוב אליהן, אתה מתחשב. איך לא?

yamkachol

New member
סוף סוף - גבר ולא ילד...

נהנתי לקרוא את דבריך. חושב כמוך - ונהנתי לקרוא את מעלילך. כל הכבוד. המשך והצלח. למה נתתי כותרת שכזו - לנושא. משום שאנו מלמדים זעטוטים - שלא כל מה שרוצים לוקחים. יש לשאול רשות. יש לכבד את הזולת - ואת רצונו. חשוב גם לדעת להתאפק... כך, שישנם גברים שכנראה "בשיעורים האלה" - לא היו... ולכן "לא מבינים " מה רוצים מהם? מה עושים ענין - מכלום??? וכו' וכו'

../images/Emo9.gifמוטרד......מינית...?????

אני חושבת שזה שנשים מביטות בך בהערצה,וכו',,,,,צריך להחמיא לך, אלא,,אם זה מהווה מטרד, לא ראיתי במה שכתבת שזה מטריד אותך יקירי,אלא נהפוך הוא,וכפי שאמרה חזיה גם גברים יכולים להיות מוטרדים אלא שבדרך כלל מטרידים יותר נשים,וזו דעתי האישית בלבד, תמיד יש יצרים יקירי,גם לנשים וגם לגברים,ויש מצבים שצריך "להקפיא" את ה..... תהנה ממה שקיים יקירי,,יש גברים שהיו שמחים גם קצת,,,,להנות מהחיזורים האלו, שבוע נפלא,,,,ממני אילנה

סיגל369

New member
מה הקשר בין חד הוריות להטרדה מינית

האם אתה מכליל את כולן (כל החד הוריות) תחת קטגוריה של מטרידות סדרתיות. אני מאמינה שאולי אחת אולי גם שתיים (גם זה לא בטוח) חושקות /רוצות. עזוב.........אתה כמו ילד קטן שרוצה משחק מסוים אבל יודע שהוא מסוכן (כך אתה חושב). נחמד שאתה קשוב למצוקה של חד הוריות אתה "מנסה " לעזור להן אני מאמינה שכל האנשים סביבך שומעים ממך את המילים "אני עוזר לחד הוריות " וחושב שמגיע לך פרס. מצטערת אבל אנחנו לא עם של מסכנות , נכון שצריך להתחשב בנו יותר בגלל שאין מישהו אחר שיוציא את הילד וכ"ד , אבל אנחנו עובדות מצוין ורגיל לחלוטין. בבקשה אל תשים עלינו תוית. אתה מרוצה מהמצב אתה פשוט מת על זה , אתה מקיף את עצמך בנשיפ פנויות כדי להרגיש רצוי ונחשק. תבדוק את עצמך מכל הכיוונים. מצטערת אבל זאת דעתי , אולי יש פה כמה שישנאו אותי בשל כך . מקווה שהנישואים שלך טובים אבל אתה לא מספיק מסופק . בבקשה אל תשבור את הכלים (אם אתה עושה בכלל). למה לא סיפרת כמה זה נחמד לעבוד עם נשים בכלל , לפרגן קצת בטוח הן דואגות לך ולמשרד .

למעלה