גם אני מחפשת קבוצה למתחילות באיזור השרון

גם אני מחפשת קבוצה למתחילות באיזור השרון

אני מאד רוצה להתחיל להתאמן בריצה ו/או ברכיבה על אופניים. אני גרה בקדימה. האם ידוע לכן על קבוצות באזור השרון?

מור שלז

New member
יש כמה וכמה קבוצות באיזור הזה

קודם כל ברוכה הבאה. לא הגדרת האם את מחפשת טריאתלון או אופניים. לגבי טריאתלון נסי לבדוק את פרפקט באלאנס של דלית שיף, ו/או אילן פלצ'י שמאמן את הקבוצה שלי ברמת השרון, ואני יודעת שיש להם גם באיזור פרדסיה. לגבי אופניים, יש את קבוצת ספינגו שמתאמנים באמצע השבוע קרוב אליך בבני ציון. לינקים - כשאני אחזור לארץ.... בהצלחה

hartzitzit

New member
אם רעננה מתאים לך

אז יש את הקבוצה של יורם לבב (eye can). הצטרפתי לקבוצה לפני כ- 4 חודשים וממש כיף לי. יורם איש מקסים ומקצוען, הקבוצה מורכבת בעיקר מבנות בכל מיני רמות (יש תותחיות ותותחים ויש את הזוחלים - ביניהם אני) אבל כולם מקסימים וחברותיים. וזה משהו שלא ראיתי הרבה. אם רעננה מתאים לך, אשמח לתת לך פרטים נוספים.

efroch99

New member
אכפת לך לכתוב פה

ימים ושעות של האימונים שלכם? תודה!

hartzitzit

New member
בשמחה

יום ב' בסביבות 05:45 - אימון ים- שחייה + ריצה (בטח לקראת החורף זה יחזור להיות ב 06:00 בבריכה) (עד בערך 07:15) יום ג' - בקיץ יש אימון מקדים ב 05:15, ואח"כ אימון ב 06:00 (רכיבה). אני חושבת שעכשיו השעות זזו בגלל החושך. אני לא מגיעה לאימונים ביום ג', ככה שאני לא בטוחה לגמרי לגבי השעות (עד בערך 07:30). יום ד' - 06:00 אימון שחייה וריצה בבריכה (עד בערך 07:30) יום ו או שבת - אימון משתנה וקצת יותר ארוך - יכול להיות רכיבת נפח, אימון החלפות או, במקרה של שישי הקרוב, אימון היכרות עם המסלול של טרי' קיסריה . בדרך כלל נפגשים בשעות המוקדמות - 05:45 - 06:00. בנוסף - יש תוכנית אימונים קבוצתית. אני חייבת להגיד שאני לא ממש עומדת בה... כמובן שאין חובה להגיע לכל האימונים.

התחלה2008

New member
הקבוצה המקסימה של יורם לבב

פשוט כייף להגיע לאמונים מאמן מקסים עם מתאמנים מקסימים. 4 פעמים בשבוע יום ב',ג'ד' ו' 6 בבוקר. כדאי ומאוד שווה לנסות פרטים נוספים במסר.

avivar

New member
שלום לך התחלה 2008

פעם נהגת לפקוד את האימונים שהעבירו לקראת מרוץ הנשים בפארק, לאן נעלמת?..

התחלה2008

New member
האמונים למרוץ נשים היו ההתחלה

אביבה כייף לראות שזוכרים אותי. ינואר הייתה התחלה היום אני מתאמנת פעילה בקבוצת טריאתלון. מעריכה מאוד את פועלך בפורומים ובפרוייקטים השונים שאת מובילה.

avivar

New member
יופי שמצאת אותנו,

נשמח לשמוע רשמים, הארות והערות.

לספינגו יש גם קבוצת טרי' וגם

את יכולה לנסות גם להצטרף לחבר'ה של טים מצמן פולג.(רכיבה בלבד). יש את אסא רופין-קבוצת טרי' נחמדה ביותר. בהצלחה!

למעלה