גם אני מחפש עבודה ...

גם אני מחפש עבודה ...

עקרונית המקצוע שלי הוא רפואה אלטרנטיבית , אך לא ממש מצליח כרגע בתחום הזה וכו . מחפש עבודה בבנית אתרים ועיצוב אתרים . ראו דוגמא את האתר שלי אשמח אם מישהו יכול לעזור למצוא איזה שהוא פרוייקט בנושא עיצוב אתרים באינטרנט . ושיהיה לכם את היום הכי קסום שיש שלכם עדי

בוקר טוב עדי ../images/Emo39.gif

האם אתה יכול להגדיר מדוע אתה "לא ממש מצליח כרגע בתחום הזה?" היכן עצרת/נעצרת? הנה משהו יפה שמצאתי באתר היפה שלך" או כפי שמגדיר את זה המשורר דנטה "באמצע מסע חיי מצאתי את עצמי ביער, שכן איבדתי את השביל הנכון. בסופו של דבר מצאתי את השביל הנכון, . במקום הכי לא צפוי בכלל". זה כתוב שם
... מה אתה אומר?

היי אביבה

היי אביבה כי פשוט כדי לעבוד בתחום שלי צריך לפרסם את עצמך ופרסום לצערי עולה כסף שאותו אין לי כרגע . אבל זה לא אומר שאני לא מנסה פתחתי גם את האתר שלי מלפני שנתיים במטרה אחת ברורה לעזור לאנשים משם . ואני יכניס בקרוב לאתר שלי את הכרטיס ביקור שלי . וזהו אין לי מה להוסיף כי שטיפת כלים וכו . לא ממש מתאים לי עבדתי שבועים אך זה לא זה לא מתאים לי אני רוצה לעבוד עם אנשים . ולא ממש מצאתי כרגע . לכן אמרתי אם מישהו זקוק בהקמת אתרים ועיצוב אתרים באינטרנט. או כל דבר אחר שזה גם למדתי . וכל מה שנותר לי לאחל לכל חברי הפורום פה שיהיה לכם את היום הכי קסום שיש שלכם עדי .

היי עדי

מנסיוני...ואשמח אם מישהו יחלוק על דברי... פרסום לא ממש מביא את התוצאות המיוחלות שלו... אלא חשיפה של אדם מול אדם.... איך אדע מי המטפל שלי? האם הוא נעים או לא? מעבר לידע שאנחנו צוברים בתור מטפלים/יועצים/מדריכים/מורים יוצרים/ועוד... מה שאנחנו אמורים לשווק זה את עצמנו... האם חשבת על הרצאות בנושא שלך במקומות רבים ככל האפשר? על דרכים לחשוף את עצמך בעצמך שהם מעבר לפרסום על דף? גם בבנית אתרים, אני אבחר את בונה האתר שלי רק אם הו/יא יהיו איתי באותו הראש. השוק רווי בהכל מהכל, כדי לעבוד מהבית צריך לחשוב על מה אני יכול/ה לתת שהוא נוסף ואין אותו במקום אחר... וגם.... סבלנות, הרבה סבלנות...

היי איביבה שוב ...

כן אני יודע לכן אני פועל בשיטה של חבר מביא חבר . רק כרגע אין לי מטופל אחד אני מאוד מאמין בשיטה של לתת מעצמי את הכל למען האחר . וזה מה שאני עושה . לכן פיתחתי שיטה שתוך 5 טיפולים האדם מגיע לאיזון אנרגטי . שככה אחרי 5 טיפולים האדם לא נזקק לי יותר . ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש . שלך עדי

ז ה י ר ו ת...

לא ממליצה לתת הכל... אי אפשר לתת הכל כי כל הזמן המאגר מתמלא מחדש... דרך ברורה לאבד את הלקוחות שלך היא... לתת להם להיות שבעים... היכן אתה מתגורר? האם אתה מרצה על מה שאתה עושה? איך אתה מרחיב את המעגל המוכר והידוע? חבר מביא חבר...זה להעזר במישהו שיעשה את העבודה בשבילך... זה לא עובד.... לאורך השנים ראיתי...שמה שאני לא עושה בעצמי... לא נעשה מעצמו. יום קסום גם לך

היי אביבה

כאן יש כמה דרכים להגיע אל מספר לקוחות כל אחד בוחר את הדרך שלו אני בחרתי מנתינה חופשית לא באתי לחיות בעולם בשביל הפרסום והכסף . אז גם ברפואה אלטרנטיבית אני רואה את זה בתור רפואה כלומר: להתייחס אל אנשים כאילו אני עוזר להם לא להתייחס לזמן וכו . אז אולי אני בקטע של טיפול אישי טיפה שונה ואולי זאת הבעיה שאני לא מצליח להגיע לכל כך הרבה לקחות אך למי שהצלחתי להגיע לא מוכן לוותר אלי מהסיבה שאני רואה את האדם בתור קטע של אהבה כי זאת האהבה הכי גדולה שלי זה לעזור , ואם את שואלת אותי מהיכן אני אז אני כרגע מתגורר בת"א וממש כיף לי פה לאללה. והקמתי את האתר לבד בשביל לתת לאנשים גם אם אני לא רואה סוג מסויים של מענה לנסות להקשיב לליבם ולנסות לעזור להם ועד היום אני בסיפוק אישי מכל מה שאני עושה . ומה איתך במה את מתעסקת וכו ?

או קיי, מצוין ../images/Emo45.gif

אם אתה מרוצה מהדרך שבה בחרת...אז מה הבעיה? בשלב מסוים בשיחה אמרת שאין לך כרגע שום לקוח, לא לטיפולים וגם לא לבנית אתרים, ואתה רוצה להרחיב את המעגל שלך. אני יכולה רק לתת את הדרך שאני מכירה, לאור הנסיון הרב וההתנסויות שהיו לי בדרך בשיווק, פרסום, והדרך שלי... כשאדם מרוצה, אין איך לעזור לו. ואם יש איזה רצון לשינוי אז קודם כל כדאי להבין... שיש לשנות את החשיבה. אנו יוצרים את כל מה שסביבנו דרך תהליך מחשבתי. כשתהליך זה לא משתנה, לא משתנה שום דבר במציאות... מה אני עושה? אני עוסקת בטיפול אישי מאוווד, מוזמן להכנס לכרטיס שלי ולראות שהעיסוקים שלנו לא כל כך רחוקים. ולסיום, משפט שאמר גליליאו גלילאי: "אין אנו יכולים ללמד אדם שום דבר, אנו יכולים רק לתת לו יד ולעזור לו ללמוד בעצמו..." מה שאני אעשה בפורום הזה, הוא לתת יד. לעזור כדי לפתח תהליך חדש שבו קורים דברים חדשים ... מי שיוכל להעזר , נהדר.. מי שלא, אז לא! יום נעים

למעלה