גם אני מנסה את משחק האייקונים

gever0908

New member
גם אני מנסה את משחק האייקונים

הכל שירים ישראליים (לא סובל אנגלית חחח) אז ככה 1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
-->
10)
ת זהו, מקווה שלא יצא קשה מדי... בהצלחה :)

GoLd ChAiN

New member
1 2 3 5 6 8 9 10

1. אתניקס - תותים 2. אפרת בן צור - שמש 3. עברי לידר - הכוס הכחולה? 5. אביב גפן וברי סחרוף - סוף העולם 6. ברי סחרוף - חלליות 8. אביתר בנאי - מתנות 9. אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך? 10. מוש בן ארי ודין דין אביב - חולמת?

gever0908

New member
אוקיי אז ככה

1) תשובה נכונה: אתניקס - תותים 2) תשובה לא נכונה... אמן לא נכון שם השיר נכון 3) נכון מאוד!!! בואנה לא חשבתי שמישהו יעלה על זה כל כך מהר! עברי לידר - הכוס הכחולה 5) תשובה נכונה: אביב גפן וברי סחרוב - סוף העולם 6) יפה מאוד: ברי סחרוב - חלליות 8) תשובה נכונה: אביתר בנאי - מתנות 9) תשובה לא נכונה: אמן לא נכון, שם השיר לא נכון אבל קרוב מאוד 10) יפה מאוד!!!! מוש בן ארי ודין דין אביב - חולמת

gever0908

New member
נכון ונכון

2 זה בית הבובות - שמש 9 זה סינרגיה - לחבק אותך נשארו - 4 ו 7 רמזים: 4. תנסו לחשוב על שם של פרח מסוים 7. תנסו לחשוב כמו מה נראה רצף הבתים האלה... אז האייקון הראשון שייך לכמה כאלה

gever0908

New member
כוסאוחטוק עכשיו לי זה קרה

בקיצור נכון זה פרח השכונות יפה מאוד... נשאר רק 4... באמת קשה כי עכשיו כשאני חושב על זה זה לא שיר מוכר... בכל אופן אני יתן רמז שמי שמכיר את השיר נראה לי ישר זה יקפוץ לו לראש אז ככה: האייקון השני (זה מצד שמאל) מסמל את רגשות האייקון הראשון

למעלה