גם אני מעלה שאלת סקר אפשר?

גם אני מעלה שאלת סקר אפשר?

לאיזה אתרים חוץ מתפוז אתם גולשים? אני לכיפה, גוגל, וואלה, מוריה וערוץ 7 ויש עוד כמה שעולים בחיפושים בגוגל.

אביטל60

New member
המון גוגל, נעזרת איתם המון

ובעיקר כל מיני אתרים שקשורים לעבודה שלי. אני גם אוהבת לראות מה חדש בחנויות... ולהרגיש שאני קונה את כל העולם...

אפשר ואפשר

מהסלולארי אני גולש לתפוז ול``בחדרי חרדים``, מהעבודה, לאתרים הקשורים לעבודתי.

candy77091

New member
אני עונה..

גוגל הוא אתר הבית שלי.כל מה שקשור ללימודים- חומר שאני לא הבנתי אני תמיד מחפשת שם. דבר שני -האתר של המכללה שבה אני לומדת(קוראת הודעות שם ומורידה חומר לימודי,עבודות הגשה) שלישי- תפוז פורומים וקומונות יש לי איזה 5-7 קבועים.. כעיקרון זהו.

בטח שאפשר ../images/Emo13.gif

אני נמצאת בעיקר בתפוז, אחרי זה
המון בכיפה (בעיקר בפורומים), באתר של המכללה שלי, ב-pubmed- לצורך חיפוש מחקרים רלוונטיים ללימודיי, באתרים הקשורים לבניה ודיור, עיצוב מטבחים וכדו', מתעדכנת בhnn, nrg ,ynet ולאן שגוגל שולח אותי...
אתר הבית שלנו זה inn של ערוץ 7.

סיפרתי כבר שאנחנו בתחילת תהליך בנית ביתנו

בעז"ה עוד כמה ימים יש לנו פגישה ראשונה עם ארכיטקט

שיהיה בשעה טובה, בשורות גם

אנחנו בעניין. רק ב"ה בסופו. כלומר, קנינו בית יד שניה ושיפצנו אותו, כמעט הכול. האמת, תהליך קצת קשה וגם קצת מייגע, אפילו שהוא ממש כייפי. תהנו, ושיהיה לכם בית מלא אור ושמחה!

איך אני שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

סוף, סוף מישהי פה תבין לליבי....
עצות/טיפים/תובנות/הערות והארות בעקבות התהליך?

2 טיפים חשובים-

1. הכל לכתוב. כל מה שעולה לכם לראש. אם תזכרו מאוחר מדי- תצטרכו לשלם הרבה יותר. 2. אם אתם רוצים מחיצה מסויימת בבית, עדיף שתחכו אחרי הבניה ותעשו משהו מגבס או עץ. העיקרון בחוזה בניה הוא פשוט- כל שינוי, אבל באמת כל שינוי עולה כסף. לדוגמא: ההורים שלי בנו ורצו לעשות מחיצה בגובה 1 מ', ואח"כ החליטו אולי 0.8 מ' וכו' - כל שינוי גובה גרר אחריו תוספת כסף. לבסוף- בא הרצף ואמר "אני לא מוכן לרצף, עד שלא תהרסו את המחיצה הזו. אחרי הריצוף תוכלו לעשות מחיצה" וגם על הריסת המחיצה - ביקשו מההורים שלי כסף. בסוף אבא שלי שבר את המחיצה עם פטיש. והתברר, כמובן, שהרצף צדק- המחיצה לא חזרה וההורים שלי הרוויחו כניסה הרבה יותר מרווחת.

candy77091

New member
ממה שאני מכירה אותך..

וזה ממש מעט , זה בכלל לא האופי שלך. את ספונטנית ובכלל לא נראה לי בקטע של תכנונים ובלאגנים כאלה.. אבל אני מתפלאה עליך..

candy77091

New member
כן הגבתי אליך גבירתי.

אמרתי שממה שאני מכירה אותך את בנ"א מאוד ספונטני ולא מתוכנן ולכן כל המ שסיפרת בקשר לעיצוב מטבחים ואדריכלות היה נראה לי "לא את"..

איך רואים שאת לא מכירה אותי ../images/Emo13.gif

הארכיטקט היום נגנב מהבקיאות שהפגנתי בכל הנוגע לתכנון ובניה- אפילו ברמת שמות הבלוקים, תכונותיהם ומחיריהם....
אני, כשאני לפני פרוייקט מסויים (הריון,לידה,ציוד לתנוקות וילדים, התפתחות ילדים, לימודים, בניה, משכנתא וכדו') אני לומדת אותו לפני ולפנים, חורשת את הרשת לאורכה ולרוחבה ומגבשת אג'נדה. דברי איתי למשל על עגלות- אני מוכנה להרצאה ארוכה. יש לנו דוקטורט בזה....

candy77091

New member
ממש אבא שלי..

הוא יודע בכל תחום שתשאלו אותו.. אני ציינתי שממה שאני מכירה אותך,לא אמרתי שאני מכירה אותך,אי אפ/שר להכיר בנ"א מהרשת באופן אמיתי.זו דעתי..

נעמה92

New member
facebook

ודברים שקשורים לעבודה, מתעגכנת בNRG-YNET וקוראת לפעמים מאמרים בהארץ

למעלה