גם אני מצאתי שמלה

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
גם אני מצאתי שמלה../images/Emo70.gif

גזרת פרינסס
עם מחשוף וכתפיות עם אבנים כחולות שמשובצות גם בתחתית השמלה ביחד עם אבנים שקופות. זו שמלה חדשה אצל ורוניק בדיזינגוף - הוציאה אותה לתצוגה רק בשבוע שעבר. באנו לשם אתמול בערב כדי לקבל החלטה אחרונה בין שמלה אחרת שם ושמלה אצל גלית קורנר, ונדלקתי על השמלה הזו וגם על הגישה של המעצבת. אהבתי את זה שיש לה מחוך פנימי מלא אבל הוא לא קשה מידי כך שאוכל לרקוד בלי בעיה (חשוב לי מאד). אפשר גם בשליפה להוריד את החלק שנותן נפח לתחתית (איך בכלל קוראים לזה?) ואז עוד יותר נוח. האמת היא שכמעט בכל חנות שהייתי ראיתי שמלה אחת לפחות שמצאה חן בעיני, לכן הלכתי על אינסטינקט מחושב (כמו שעשינו בבחירת המקום). איזה כיף! אפשר לסמן
על עוד ´משימה´.

maz

New member
שכרתי

המחיר הוא 3600 (בגלל שזה דגם חדש) וכולל הינומה, כפפות, בולרו או צעיף (בכל זאת החתונה בינואר) ושרשרת תואמת עם אותן אבנים. יש לי בתחילת ינואר מדידה ואני צריכה מעט מאד תיקונים (קצת להצר ולקצר, לא רציני). מזל שאני במידה סטנדרטית...

maz

New member
../images/Emo51.gif איזה כיף שיש מי שמתרגש איתי

אתמול גם מצאתי שמלה, גם דיברנו עם תקליטן (אנחנו עדיין בשלב הבדיקה) וגם - וזה הכי חשוב - חגגנו בדיוק שנתיים יחד
אז אחרי הכל הלכנו למסעדה
לחגוג. גם בשנה שעברה היינו שם כשחגגנו שנה. אולי נעשה מזה מסורת...

אתי@

New member
נשמע פיצוץ ../images/Emo39.gif

רק לא הבנתי - הם מתקנים לך שמלה קיימת או תופרים חדשה

maz

New member
מתקנים שמלה חדשה

זו שמלה שהיא הוציאה לתצוגה בשבוע שעבר (לא היתה בחנות כשהייתי שם פעם ראשונה לפני שבוע וחצי), כך שהיא חדשה לגמרי. היא יושבת עלי כמעט מושלם - רק כמה תיקונים קטנים. לא הפריע לי בכלל לקחת שמלה מתצוגה ולחסוך קרוב לאלף שקל. זה גם יתרון מסוים כי אני רואה מראש איך תראה השמלה, ואני כמובן אוהבת איך שהיא נראית ואיך שהיא נראית עלי. דרך אגב, למי שהתלבטה בין חתונה בחורף או בקיץ - אפילו שמלה בחורף עולה קצת פחות...

אתי@

New member
מעולה ../images/Emo70.gif נשמע מצוין ובאמת זה מאוד

מרגיע שיודעים איך השמלה נראית ואין סיכוי לפשלות

dorlim

New member
נדמה לי שאני מכירה את השמלה

ואם זו זו - היא מקסימה
, בכל מקרה היא נשמעת נהדר זה כ"כ כיף לסמן
ועוד על השמלה...

למעלה