גם אני מצטרפת

אמממאאא

New member
גם אני מצטרפת

אין ברירה העשרת האחרונה לא נעלמת מעצמה והתחלתי שומרי משקל. קצת על עצמי: לפני 8 חודשים ילדתי בת מקסימה. לידה חמישית ב7 שנים . כל הריון עליתי מעל 20 ק"ג (אח"כ הפסקתי להשקל...)וירדתי די יפה בזכות ההנקה עוד יתרון נוסף חוץ מהמון אחרים!! עשרה ק"ג מהחתונה יושבים עלי דוקא מתקופה בה עברתי טראומה נפשית קשה של אבדן תינוקת. כמו כל שמנה אכלתי מהדיכאון ועד היום 7 שנים לא הצלחתי לרדת. אלא מה? חברה שלי ירדה בשומרי משקל 20 ק"ג ונראת מעולה! חציתי את העשור הרביעי של חיי (30+) ולפני ההריון הבא החלטתי שאני חוזרת למשקל סביר . אז אתמול הצטרפתי לשומרי משקל והיום התחלתי בשעה טובה . חייבת לציין שלמניקות יש ה מ ו ן מה לאכול (עוד בונוס למי שחיפשה) מקווה לדוח על ירידות .אמממאאא

אמאאאא בוקר טוב לך וברוכה הבאה

כמה טוב לראות אותך גם פה שומרי משקל הם בהחלט מפתח פה ... מחכים לעידכונים

ברוכה הבאה

ובהצלחה!!! כיף לראות אותך גם פה.. שומרי משקל זה ממש שוס רציני כאן..

אמממאאא

New member
מעדכנת

אז ככה .היום היה היום השלישי בו אני כל הזמןסופרת נקודות... מרוב פחד להגזים אני מגיעה לערב עם המון נקודות עדשאני לא יודעת על מה לבזבז אותן...הבנות כל הזמן שואלות "אמא כמה נקודות זה..." והשווצה קטנה היום הייתי באזכרה משפחתית והיה ה מ ו ן אוכל משמין ואני מה אכלתי? גזר מלפפון וגמבה. ככה זה כשמשלמים על הדיאטה...

Pashpusha

New member
אז הנה המלצה ל-אמממאאא

ובכלל... גם אני בשיטת הנקודות וגם לי קרה בהתחלה שהגעתי לערב עם המון נקודות, אז... תכנני לך את היום בערב שלפני, עד כמה שניתן, וכך תגיעי למצב של פריסת נקודות מאוזנת לאורך כל היום. לידיעה - עפ"י שומרי משקל אפשר לקצץ מקסימום 2 נקודות ממה שמוגדר. מבחינת אכילת מס´ נקודות רב בערב - אפשר, כל עוד יורדים במשקל. בהצלחה

לי היתה בעיה הפוכה

הגעתי לערב ללא נקודות כמעט. מסכימה לחלוטין שכדאי לתכנן יום לפני.

אמממאאא

New member
../images/Emo65.gifירדתי קילו וחצי!!!

אז שומרי משקל אכן הדיאטה המנצחת. שבוע ראשון לא מורעבת בכלל מרגישה נהדר ושוקלת קילו וחצי פחות. לחיי הק"ג שבדרך (להעלם כמובן..)

למעלה